reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale pedzicie.:szok: Nie bylo mnie pare godzin i tyle stronek do nadrobienia.:tak:
A ja sie troche odprezylam, bo byla kolezanka z synkiem (tez Mackiem) w wieku Macka. :-) Macki sie pobawili i poklocili tez. Bo ten moj, to ma troche zaleglosci w rozwoju spolecznym, tzn. nie rozumie, ze ktos moze nie miec ochoty robic tego co on.:dry: Przydaloby mu sie przedszkole, ale te najblizsze domu nie maja wolnych miesc w trzylatkach.:-(

Inna Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy waszgo zwiazku! Oby wasza milosc przetrwala wszystko!

172.gif

I ja dolaczam sie do zyczen.:tak::-)

reklama
Skończyłam:cool2:. Okna pięknie umyte firanki wyprasowane i powieszone, az miło spojrzeć:sorry2:( sama siebie muszę chwalić bo moj M pewnie nawet nie zauważy...). Teraz jeszcze tylko muszę Kubusia wykąpać i kolację zrobić i mogę iść spać;-).
Inna wszystkiego najlepszego:-)

Ewcia ale cię załatwili:no:.

Dobra uciekam bo muszę zdążyć przed "M jak miłość". Dobranoc:-)

Agatka ja zuważyłam...Tylko nie wiedzieć czemu ubzdurałam sobie,że gdzieś miałaś wyjechać.Nie miałaś???????

Milo mi Bodzionka :-) a wyjechać nie mialam nigdzie;-) ale nie przejmuj si ejest tu nas tyle ze mozna sie pogubic;-)

Agatko,ja używam FRIDY i jest rewelacyjna,gruchą tylko wyciągasz to co siedzi w nosie a Fridą to jak dobrze pociągniesz to aż z gardła.

Probowalam gruszka ale moj maly jak ja widzi to wrzeszczy juz wnieboglosy....:baffled:

ale te inne sposoby domowe moze wyprobuje....mowicie ze dobrze ze splywa katarek....:confused: ja is enie znam na medycynie ale jak tak to sie ciesze :happy2:

Ewcia oj tez bym sie wsciekla na twoim miejscu :no: jak tak mozna:no: chyba bym rozniosla ta kolezanke ktora tak madra jst i cie w blad wprowadzila, jak nie byla pewna to mogla powiedziec a nie sciemniac albo wymyslac glupoty....:no:

wszytskie sprzatacie.....tez sie musze za jakies porzadki wziasc:dry:

Marta pokaz mebelki w kuchni pokaz....ja tez chce sobie kupic nowe mebelki......ale nie mam pojecia jakie:confused:

Ja juz lece klasc malego spac, ciekawe jak mu noc dzisiaj minie:confused:
Zycze milej nocki i do jutra papapa

Ma nowe mebelki w kuchni:tak:.Jutro cyknę kilka fotek cyfrówką i pokażę Wam,na razie bez drzwiczek,ale co tam,ważne że są :-)
no bedziemy czekali na foty nowej kuchni,,trzeba ja opic....;-)

Ewcia oj tez bym sie wsciekla na twoim miejscu :no: jak tak mozna:no: chyba bym rozniosla ta kolezanke ktora tak madra jst i cie w blad wprowadzila, jak nie byla pewna to mogla powiedziec a nie sciemniac albo wymyslac glupoty....:no:
wszytskie sprzatacie.....tez sie musze za jakies porzadki wziasc:dry:
no takie ot sa tam kolezanki..hmmm
ja jeszcze nawet nie zaczelam,,hmmm

:-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::wściekła/y::confused::no:ja spadam spac,,,,:sorry2::happy2::baffled::szok::szok::-):-D:confused::confused::cool2::shocked2::cool::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::happy2::happy2::happy2::confused::-p:-p:szok::nerd::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
te minki napisał mój synio,,ale ma radoche,,a jak mu sie spodobały,,non stop chce pisac,,,chyba nie bedziecie złe??

chociaz mielismy isc sie myc i aaa

ale mowie juz dobranccccc

reklama
Do góry