reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja nacierałam maścią kamforową,nadal nacieram tylko,ze małego najbierw zwykłym kremikiem potem kamforą i stópki.Tylko z nią trzeba ostrożnie, najpierw posmarowć odrobinke i poczekac 24h.Poleciła mi farmaceutka, tanie ale bardzo skuteczno i jak wonia:-):-)

reklama
Najpierw trzeba nasmarować delikatnie np.stópke,żeby sprawdzić, czy maluch nie jest uczulony.Na 24 h wczesniej i odrobinka.Potem najpierw nasmarować plecki kremem np.Bambina a dopiero potem kamforą.Mojemu małemu pomaga.Pleciła mi babka w aptece.

Inna Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy waszgo zwiazku! Oby wasza milosc przetrwala wszystko!

172.gif

no my tez do zyczen sie dolaczamy :-)

Kurcze ale fajnie,ze wtorek sie konczy..
a mnie dizsiaj zdrazniliw pracy,,bo dawali tzn na konto przesylali kase na swieta,,ot taki dodatek,,no ludziska podostawali od 200 do 600zł..a ja wielkie NIC...:wściekła/y::no:
a to dlatego,ze podania nie zlozylam,,tylko jak tydzien temu sie pytalam dziewczyn czy amm cos skladac i o co w tym chodiz to mowily,,nie nic nie trzeba,sami rozdzielaja..no i kurka dzisiaj sie dowiedzialam,ze kasa poszla,,,te wsyztskie co mieli pieniadze na dodatki swiateczne to poszly podzielone na wsyztskich oprocz mnie,,,a ja teraz amm czekac,az szkola dosatnie kaiekolwiek pieniadze,,wiec moze w styczniu,a moze w lutym,,a moze mi wcale nie dadza..no myslalam,ze wyjde z siebie i satne obok,,albo kogos zabije,,kurw.....aaa mile te moje kolezanki,,,a teraz maja moja kase u siebie,,bo rodzielili to co zostalo,,zajefajnieeee:no::no::no:
cwane bestieee:dry:

reklama
Do góry