reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna ty nie sprzataj tyle bo mi Ciebie brakuje na obu forach;-)
Postaram się pozytywnie ustosunkować do Twojej prośby :-D.
Kurde, ja poskładałam pościel i ręczniki w piękną kosteczkę, a moje dziecko właśnie wywaliło wszystko z szafki i chyba próbuje podłogę froterować;-)
A mnie znowu Jacek dobija :wściekła/y:.Ślub za 31 dni, a my nadal nie rozdaliśmy zaproszeń:wściekła/y:.Mówię do niego, żebyśmy to dzisiaj zrobili, żeby wziął auto od swojego ojca (bo nasze zepsute) i porozwozimy i z głowy będzie, a on do mnie że jeszcze mamy czas :wściekła/y::wściekła/y:.Jasne...Mamy czas.Jutro nas nie ma bo jedziemy do Opola, pojutrze Jacek ma jakieś spotkanie, na weekend ja jestem w szkole...A w poniedziałek już 17 grudnia:wściekła/y:.A napisaliśmy żeby każdy do 23 grudnia potwierdził czy będzie.I co, ja tak komuś na ostatnią chwilę dam zaproszenie i powiem, że wcześniej nie mieliśmy czasu:confused:
Z facetami...:wściekła/y:.Ale pamiętam mantrę (Bodzinka;-)): "Facet to gorszy gatunek......"

reklama
A ja dziś pomidorową ugotowałam, Majka zjadła już cały talerz i teraz ja zajadam:-D:-D:-D
Ja już z oknami mam porządek, jeszcze tylko dywany muszę poprać:tak::tak::tak:

No a ja się naszłam na darmo bo durna baba zapomniała powiedzieć że jedzie sobie do domku i zajeć nie ma:wściekła/y:Teraz sobie odpoczywam i wyrzucam całą złość na nia:no:Jutro jej powiem coś na temat takiego nieodpowiedzialnego zachowania:tak:

Dzień dobry :)

Ewcia - myślimy o Teneryfie, ale jeszcze nie mamy nic zaklepane. Na paszport czeka się 4 tygodnie u nas.
uu wow,,a gdzie to jestm,,ja zielona z geografi..hmmm:baffled:

Ewcia - widzę, że Ty narty planujesz? :-) Super!!! Mój synek jeszcze za mały, więc my na narty za parę lat się pewnie dopiero wybierzemy.
.
nom planuje,,tylko czy bede jeździła to nie wiem,hehe,maly sanki bierze,bo na nartach raczej nie d arady,,tak mysle,,a moze??hmmm

Dzień dobry.
Ja wpadam powiedzieć Wam dzień dobry. W życiu nie nadgonię tego co naklikałyście :no:

Ja ostatnio nie pojawiam się, bo okropnie się pochorowałam i zwyczajnie nie miałam siły przy kompie siedzieć.

Życzę miłego dzionka.
no witaj witaj sewcia,,,juz zdrowa???

.
Uwaga Chwale się:
NAPRAWIŁAM SAMA DZWIĘK W KOMPUTERZE I SPRAWIŁAM,ŻE MAMY NET:-):-):-)
No taka całkiem beznadziejna komputerowo to jednak nie jestem;-)
zdolna bestia z ciebie,,zdolniacha,,,:tak:

dobra mus Mata puscic do baji ,,dzisiaj Shrek...

Czesc dziewczyny widze ze generalne porzadki wszyscy robia, no ja juz mam spokoj bo wzielam sie za nie na poczatku grudnia jak dzieciaki byly u babci.
Dzis bylismy u kontroli i dzieciaki zdrowe tylko maja jeszcze skonczyc syropy. Maks idzie w piatek do przedszkola bo sie uczy jakiegos wierszyka na wigilie w przedszkolu a z Maja jade w sobote jeszcze do kontroli bo jeszcze ma ten kaszel.
Nie pisalam wam ale dwa dni temu Maksowi sszarzal zabek jedynka na dole, balam sie ze to moze prochnica albo inne chorobsko ale dzis obejrzala go pani co pomaga dentystce co do niej chodzimy i prawdopodobnie zabek mu obumarl, powodem jest mocne uderzenie, nadzial sie na kolano babci jak sie wyglupiali. Babcia zalamana :)
20 jedziemy na przeswietlenie i sie okaze czy to to.

Wiecie co tam u Vici? Na gg jej nie ma na formu kwietniowym tez. Mam nadzieje ze z Victorkiem wszystko wporzadku.

A co do katarow to ktoras pisala jak ma powstrzymac katarek. hmmm bardzo dobrze ze mu leci ten katar a nie siedzi gdzies w nosie albo w zatokach. Ja uzywam na przemian otrivin albo nasivin i sol morska. Na noc pod nosek masc majerankowa a na pizamke po kropelce oilbase zeby lepiej sie oddychalo (mozna uzywac od roku).

Inna Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy waszgo zwiazku! Oby wasza milosc przetrwala wszystko!
172.gif

reklama
Do góry