reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...no wiec wózek jest zajefany :p .Malutka te skretne koło to pełna rewelka , normalnie bomba tylko nieiwem dlaczego mi lekko schodzi w prawo jak jade ::) musze to wykminic .

Dobrea ja spadam do mezulka ... :p :p :p :p ;D :angel:

dobranoc i pchły na noc

i mnie tu nieobgadywac :p :police:

L4dY-bIrd pisze:
malutka a u ciebie tez te koło tak lekko schodzi w prawo ?
Tzn, ze jabys caly czas skrecala??
JA milam tak na poczatku- jak prowadzsisc tego JEEPA nie umialam

Ale widze ze ty masz tez spiworek i torbe na drobiazgi dla malego,ja nie stety nie mam a spiworek bede miec we wtorek jak siostra przywiezie!!

I co jestes zadolowona z zakupu czy wola;a byc tego marlina?

wiesz...Martin super wygląda i bardzo chcielismy go miec ale...niezmiesciłby nam sie przez drzwi do domu :( bo my mamy 60-tki a on miał 74 cm szerokosci .

ale wiesz co ...ten to pełna rewelka :) Super lekki , super nowatorski < oprcie na sznurek :laugh: > i wogole robi wrażenie :) Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu .

..tylko to mnie denerwuje że on tak skreca w prawo troche ::)..a może ja jeszcze nieumiem go prowadzić ???

Zaczyna mi sie robis cos zlego w "glowie"
Wiecie ja troszke sie odchudzam, a duzo nie moge bo boje sie ze mleczko moge stracic.
I wlasnie pojawiaja mi sie wyrzuty sumienia jak cos zjem

Mialam tak juz kiedys jak sie odchudzam ,ale wtedy to wzielam cos na przeczyszczenie i po sprawie
A teraz nie moge przeciez senesu pic , bo Jasiowi zaszkodze!
Horera

a wkleje jeszcze jedno .Moja kula u nogi i JAsio ;) :p

Malutka wyluzuj z tym odchudzaniem .Ja sie spasłam jak słoń w ciąży ..normalnie masakra !! a teraz jak juz prawie niekarmie piersią to biore sie ostro za siebie .Ty masz jeszcze czas .

reklama
Do góry