reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kunda fryzurak super, a Macio to chyba do mamusi podobny???

a ja dopiero w czwartek do fryzjera, bo takie kolejki przed świętami, ide do nowej fryzjerki, zobaczymy co mi wymodzi

upatrzonej nie mam, zobaczymy co mi doradzi, chyba chciałabym grzywke , a kolor blond, ale juz mi powiedziała, że nie poleca mi rozjaśniacza, bo mogą mi sie pokruszyc, zostaje farba,

PAdam na twarz!!!!1
A tu jeszcze nie koniec!
Co do fryzjera - ja ide po awietach rzeczy " piekna" byc na chrzciny!

Hura siostra mi kupila koszule bialo dla Jasia, ale sie cziesze!!!!!!!!!!!!1

Ide dalej konczyc podlogi i moze jeszcze dzis zajrze!

A bym zapomniala- ja tez dzis nowym wozkiem spacerowalam
MOwie wam rewelacja!!!!!!!!!!!!!!

NOBLA DLA TEGO CO WYMYSLIL PRZEDNIE KOLO SKRETNE

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

A ja sie wybiję i do fryzjera nie pójdę choćby nie wiem co .... Nie mogę sie dochodować długich włosów , bo zawsze coś szalony fryzjer wymyśli i moje włosy są ciągle tej samej długiości...tzn były , bo nic z nimi nie robię juz 4 czy 5-ty miesiąc :p

Uciekam kąpać małego.

Malutka ja tez szukam wózka ze skrętnymi kołami. Jak narazie to tylko po sklepie jeżdziłam takim wózeczkiem i popieram. REWELACJA, bez porównania.

Dziewczyny może któraś z Was jeast ainteresowana zakupem takiego bujaczka dla szkraba, bo będę soprzedawać
http://www.allegro.pl/item96731876_fisher_price_2006_lezaczek_bujaczek_z_wibracjami_.html

nie wiem co się dzieje, moja Maja tez od godziny płacze, mam juz dość, przyszłam trochę poklikac, ale w sumie nie mogę się skupic, bo ona tak się żali, troche płacze i trochę krzyczy, ja podejrzewam że to ząbki, dałam jej czopka, może pomoże

reklama
Do góry