reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my wróciłyśmy właśnie ze spaceru, Majka musiała wszystkie kałuże zaliczyć i teraz ja mam nową kupę prania, nie lubię jak jest tak mokro na dworze:no::no::no:

reklama
Marta fajny Olek, ale mina:-):-):-)Ślicznie wyglądałaś:tak:
Sewa kochaniutka kuruj sie i wracaj do nas.
Uwaga Chwale się:
NAPRAWIŁAM SAMA DZWIĘK W KOMPUTERZE I SPRAWIŁAM,ŻE MAMY NET:-):-):-)
No taka całkiem beznadziejna komputerowo to jednak nie jestem;-)

A ja ugotowałam zupkę, dziś ogórkowa.... Jędrek sobie zażyczył :tak:

Dziewczynki dzięki za życzonka zdrowia......
Teraz już jest lepiej, ale autentycznie w tamtym tyg. myślałam, że umieram. Ja mam problemy z sercem i dlatego takie atrakcje raz na jakiś czas mi się przytrafiają :-(

Zaraz będziemy wcinać.

Sewa witaj spowrotem wśród żywych;-):tak:
Marta fajne foty:-)
Bodzinka no to teraz ty męża naucz;-):-D
A ja jestem prawie przy końcu pastowania:tak:Ale robię przerwę bo idę po Madzię i obiadek trzeba zjeść żeby sił nabrać do zakończenia roboty:blink:

Tylko jecie i ja sie głodna zrobiłam....A nie chce mi sie nic robic...Nawet po soczek wstac...Kebaba bym zjadła:-)

Witam was kochane nie bylo mnie pare dni, pewnie nawet nikt nie zauwazyl;-):-D nie jestem w stanie nadrobic tego co naklikalyscie, ale postaram sie byc na bierzaco.

Widze ze praca wrze myjecie okna, pastujecie podlogi...a mi si enie chce sprzatac i narazi e to olewam;-)

Bodzionka gratuluje zdolnosci do komputera:happy2:

Sewa duzoooooo zdrowka zycze

A dziewczyny ktore znikly dalej sie nie odzywaja.......tylko na zamknietym siedza....

Moj maly dzis dostal takieog kataru ze doslownie co 30 sek ma gila do samych ust:no::no: nie wiem czym mam to zachamowac:confused: jedyny spoob jaki znam to nasivin soft ale moze tak od razu nie trzeba walic chemi..........

reklama
Agatka ja zuważyłam...Tylko nie wiedzieć czemu ubzdurałam sobie,że gdzieś miałaś wyjechać.Nie miałaś???????

Do góry