reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie ponownie.
My juz po spacerku i obiadku.
A na spacerze Macius mial "wypadek" -posikal sie.:baffled: Mowil, ze chce siku,ale powiedzial za pozno i zanim sciagnelismy spodenki i majteczki, Maciek zdazyl juz zmoczyc i spodnie i majteczki.:-( I musielismy szybciutko wracac do domku. Na szczescie Grzesio sie nie obudzil i jeszcze chwile pospal w domciu.:-)

Anaconda to dobrze, ze juz Ci lepiej.:tak:

A ja poki co nic nie bore. Na razie nie dostalam jeszcze @, ale jakos za tym nie tesknie.;-) A tabletki (cerazette) mialam brac, wzielam nawet recepte, ale tak jakos wyszlo, ze nie wykupilam. A poza tym jestesmy "bogatsi" o jakies 3o zl/miesiac.;-):-D

reklama
Mój M się tak przyzwyczaił,że nie musi się nad antykoncepcją zastanawiać przez te 3 lata,że sam pilnuje moich tabletek;-)U nas one prawie 40 zeta kosztują:-:)-(
Boję się zasnąć..Wczoraj w nocy miałam koszmar,że mi Karolka ktoś powiesił i dziś w nocy bałam się zasnąć a jak już to na chwilke i znowu koszmary.Boje się wieczora...Wiem "Sen mara Bóg wiara" ale....

hejjka..
My jzu wrocilismy,,bylam u abbci,musze kupic jej mikser do koktajli i kartki swiateczne,,Mata odebrałam.
AA kumpela dzisiaj nie przyjdzie domnie,,miala jakis zabieg an noge i chodzic nie moze,..:-(
Mam kawe i sama ja wypie,,a w sumei z wami:tak:

ja biore cilest wczoraj zaczelam 3 opakowanie przed ciaza bralam mycrogynon21...
dzis moje dziecko pierwszy raz zostalo z tata samo w domu 2 godzinki ja musialam zalatwic cos w urzedzie wiec pojechalam do centrum po drodze wstapilam na solarium tylek wygrzac zrobilam zakupy wracam do domku a tu cisza tatus oglaada tv a hanifka obok slodko spi przykryta kocykiem w samym body z golymi nozkami (uwielbia tak lezec i fikac nozkami) normalnie bylam w szoku bo moj maz twierdzil ze w zyciu sam z nia nie zostanie bal sie a tu prosze jak sobie super poradzil spytalam czy mala plakala na co moj maz plakala??? jak to przeciez byla z tata wiec nie plakala byla grzeczna...dal nawet hanifce mleczko jak troszke kwiakala...kochany tatus...jestem z niego dumna....

Ja padam już na ryjek, ale jeszcze coś napiszę.

Poza tym poczytałam Was - rozpisałyście się niemiłosiernie :no:.
Weekend w szkole był średni, mam już dwa zaliczenia, ale ostatnio na jednych zajęciach dostałam pałę (tylko ja, mimo że pół grupy było nieprzygotowane:wściekła/y:), więc nie wiem, co teraz zrobię, aby to zmienić.A do tego sesja zbliża się wielkimi krokami, a ja zielona jestem zwłaszcza z psychologii i pedagogiki :crazy:.Całe szczęście że z filozofii jestem zwolniona, bo to podobno jeden z najgorszych examów :tak:.Chyba święta i parę dni później spędzę z nosem w ksiązkach a w międzyczasie będę sprzątać, bo niedługo u nas kurzu będzie tyle, co śniegu w górach :-D
Dobrej nocy :-)
ojoj kiedy to byłO?? powodoznka ci życze i nie dziekuj...

Witam:-)Mnie dzis rano wkurzyl moj kochany bo poszedl na poczte po szary papier do pakowania i druk do wypisania pna przesylke to ze jak papieru nie bylo to druku tez nie wzial i teraz jak pojde na ta nieszczescna ciasna i goraca poczte to bede musiala tam wypisywac i wogole a moje dziecko znow tam szalu dostanie:-(
nono ja tez nie lubie,zawsze wszytsko w domu pakuje,wypisuje..hmm

AA najgorsza jest niedziela...Jest msza w Kościele z okazji roczku Oliwki, a mnie na niej nie będzie, bo muszę jechać na zaliczenie z psychologii :-(.Pechowo wyszło, bo msza jest o 9:45, a psychologia zaczyna się o 9:30 :wściekła/y:.Mam nadzieję, że nikt nie zauważy mojej nieobecności w kościele :zawstydzona/y:.
Dobra, idę kończyć myć naczynia.
no chyba nie zawuaza,hmmm;-)

):-D.Mały śpi,zapraszam na drożdżóweczki.
ja z checia,,mniammm

Czyszcze komputerek i zabrakło mi płytek...Dobrze,że sklepik nie daleko to się przejde póki natchnienie mam.Karollo dostał ciastko i właśnie wciera je w mój dywan.RATUNKU
milego czyszczenia,,ale maly amz abawe...

Hej dziewczyny. U mnie się pogoda popsuła - zaczęło padać. Natalia ma ostre zapalenie gardła i siedzenie w domu - dziś jej sąsiadka bańki postawi - jak to i syropki nie pomogą to za 3 dni kazała mi przyjść po antybiotyk:baffled:. Ja miałam się dziś wziąć za porządki przedświąteczne, ale jakoś mi się nie chciało:zawstydzona/y:. Jutro się wezmę za okna i całe to sprzątanie.

Co do tabletek to ja brałam Cilest, ale po nim strasznie mnie piersi bolały i w ogóle źle się czułam, a potem Logest i po nim czułam się świetnie. Teraz w końcu też muszę się wybrać do gina i wziąć jakieś tabletki ( co by się nowy suwaczek nie pojawił;-):cool2:).

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzymy:tak:

Ja zadnej antykonce[cji nie stosuje a raczej nie stosowalam wczesniej:)
A do gina chodzic trzeba i to bez gadania i cytologie robic przynajmniej raz w roku i to bez gadania mi tu...Anaconda:)

Iwonka ma rację.......... szkoda tylko, że ja się do tego nie stosuję:zawstydzona/y:. Odkąd Kuba się urodził nie robiłam jeszcze cytologii, ale teraz jak tylko mi się @ skończy to idę:tak:.... czyli już w tym tygodniu.

Iwonka ma na pewno racje,,ja robi lam w wakacje cytolofgie,,ale wyniki lezau lekarza,,ale powiedizal mi ze jak beda zle to da znac,,,a nie dall,,,,czyli chyba jest oki.....
A tak wogole to pierwszy raz od porodu poszlam,,3 lata nie bylam,,hmmmm...ale dobrze,ze poszlam,,jestems pokojniejsza...

A ja mam wolne dni przed siwetami,dwa dni,,,mam z tytulu opieki nad dzieckiem,,,a ze do konca roku musialam je wykorzystac,,no to teraz akurat,,hmm,,super...bede pichcic wtedy...;-)

reklama
Zgadza się nie zwlekać..Ja zwlekałam z cytologią i miałam III gr.Okazało się,że od nadżerki ale co sie nadenerwowałam to moje...

Do góry