reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia czekoladki są urocze;-):-D
Ja jednak troche posprzatalam aż jakos mi pusto w mieszkaniu;-)
super nie...hahaa
a sprzataniem,,hmm ja tez sie zbieram,ale ajos mi nie chce sie,,dobrze,ze jeszcze czasu....malemu jak wpadne do pokju,,to chyba wszystko wyniose i wyrzuce,,hehee,,bo u mnie to nie am co wyrzucac,,w szafach tlyko poukąłdac,..hmmm

reklama
Ja widziałam te czekoladki i kapcie.Mieliśmyz z mężem niezłą radoche jak je oglądaliśmy:-):-):-)
Ewcia taką czekolade mi Mikołaj przyniósł.
Lolo śpi już 2,5 h..Niech śpi, widać,że próbuje go rozłożyć jakieś przeziębienie.

Fajne te stringi:tak::-).
Ja też już posprzątałam, ale tylko tak na dziś, a jutro biorę się za generalne sprzątanie, porządki na święta.

To by było na tyle teraz muszę uciekać, bo Kubuś wstał i zaraz sąsiadka do baniek przyjdzie. To narazie dziewczyny:-)

Dziewczyny i czekoladki i kapcie super :)
Ja dopiero tez co posprzatalam bo sie prosilo........Teraz ide na spacer i do sklepu.Tylek na wieczor przewietrzyc:)

Ja już wróciłam i muszę przyznać że nie było tak źle, a jak się moja gina ucieszyła,że wreszcie przyszłam się zbadać to normalnie poczułam się jakby była przynajmniej moją ciocią:-):-):-) Wyniki może będą w czwartek, mam zadzwonić

a ja mam pytanie...znacie moze jakies dobre herbatki odchudzajace lub tabletki...takie ktore naprawde dzialaja???
sa tylko na sranie,hee,,przeczyszczajace...

Ja już wróciłam i muszę przyznać że nie było tak źle, a jak się moja gina ucieszyła,że wreszcie przyszłam się zbadać to normalnie poczułam się jakby była przynajmniej moją ciocią:-):-):-) Wyniki może będą w czwartek, mam zadzwonić
no i dobrze,ze bylas....chociaz wszytsko zbadalas a teraz na wyniki czekamy....

hey dziewczynki

przepraszam ze sie troche mniej odzywam... mam stresa zwiazanego z moja pracą i jakos mi checi odchodza... przez mojego szefa bede łaziła po sądach i przesłuchaniach, i to teraz, gdy miki jest taki malutki... wsciekła jestem jak diabli...

KLVELL dla Ciebie te tabletki? ile ci zostało do zrzucenia???

reklama
Klavell,zrezugnój z białego pieczywa na rzecz chrupkiego i z pełnego przemiałunp:Wasa czy sucharki delikatesowe - ziemniaki też idą w odstawkę,dużo warzyw i owoców.Jutro przywożą meble do kuchni,ale na razie bez dźwiczek,bo się jeszcze malują:-).ja o słodkościach mogę pomarzyc,ale to dobrze,bo zrzuciłam już 5 kilo od operacji.Julek marudzi więc go idę położyc.Teraz Olek będzie się produkował n Wyspie gier.Odezwę się później;-).

Do góry