reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana...wpadlam sie przywitac i zmykam na dzien dobry tvn dzis w programie pomagaja wybrac prezenty dla facetow moze rzuca akis fajny pomysl

reklama
Dzień Dobry paniom;-)
Ja właśnie kończe sprzątnko i pędze złożyć wreszcie dodatcje na czynsz.Tydzień zbierałam papiery:no:
Iwona zdrówka dla Natalki.
Inna oni cie zamęczą...Już wiem czemu nie poszłam na studia, z lenistwa;-);-)
Mój mały przysypia mi przy cycku.Nie może teraz zasnąć aaaaaa

Bodzinka powodzenia w urzedach.

Iwona zdrowka dla Natalki.

Klavell daj pozniej znac jakie mieli pomysly na prezenty,bo ja to ogladam disney channel.:dry:

Co do szczepionek, to my raczej nie bedziemy szczepic. Z dwoch powodow. Pierwszy przyziemny -obecnie bardzo krucho z kasa.:-( A drugi- slyszalam, ze czasem maja skutki uboczne, np. bezplodnosc u chlopcow.:oo2:

Witam:-)Mnie dzis rano wkurzyl moj kochany bo poszedl na poczte po szary papier do pakowania i druk do wypisania pna przesylke to ze jak papieru nie bylo to druku tez nie wzial i teraz jak pojde na ta nieszczescna ciasna i goraca poczte to bede musiala tam wypisywac i wogole a moje dziecko znow tam szalu dostanie:-(

reklama
O widze,że podpisy i avatarki sie pozmieniały.Ślicznie,Ślicznie:-):-)
No cud nie było kolejki i papiery złożone:-):-)
Ale mi ulżyło:tak:ZAkupy zrobione i kaszloki oba siedzą dzis w domku:-)

Do góry