reklama
Dzień Dobry paniom;-)
Ja właśnie kończe sprzątnko i pędze złożyć wreszcie dodatcje na czynsz.Tydzień zbierałam papiery
Iwona zdrówka dla Natalki.
Inna oni cie zamęczą...Już wiem czemu nie poszłam na studia, z lenistwa;-);-)
Mój mały przysypia mi przy cycku.Nie może teraz zasnąć aaaaaa
Ja właśnie kończe sprzątnko i pędze złożyć wreszcie dodatcje na czynsz.Tydzień zbierałam papiery
Iwona zdrówka dla Natalki.
Inna oni cie zamęczą...Już wiem czemu nie poszłam na studia, z lenistwa;-);-)
Mój mały przysypia mi przy cycku.Nie może teraz zasnąć aaaaaa
Bodzinka powodzenia w urzedach.
Iwona zdrowka dla Natalki.
Klavell daj pozniej znac jakie mieli pomysly na prezenty,bo ja to ogladam disney channel.
Co do szczepionek, to my raczej nie bedziemy szczepic. Z dwoch powodow. Pierwszy przyziemny -obecnie bardzo krucho z kasa.:-( A drugi- slyszalam, ze czasem maja skutki uboczne, np. bezplodnosc u chlopcow.
Iwona zdrowka dla Natalki.
Klavell daj pozniej znac jakie mieli pomysly na prezenty,bo ja to ogladam disney channel.
Co do szczepionek, to my raczej nie bedziemy szczepic. Z dwoch powodow. Pierwszy przyziemny -obecnie bardzo krucho z kasa.:-( A drugi- slyszalam, ze czasem maja skutki uboczne, np. bezplodnosc u chlopcow.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)Mnie dzis rano wkurzyl moj kochany bo poszedl na poczte po szary papier do pakowania i druk do wypisania pna przesylke to ze jak papieru nie bylo to druku tez nie wzial i teraz jak pojde na ta nieszczescna ciasna i goraca poczte to bede musiala tam wypisywac i wogole a moje dziecko znow tam szalu dostanie:-(
Pycha
mama Mai i Marty
hej
Iwonka moja Majka uwielbia pocztę, bo tam są kręcące krzesełka i można sobie popisac
Iwonka moja Majka uwielbia pocztę, bo tam są kręcące krzesełka i można sobie popisac
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A na naszej nie ma nic i jedno krzeslo do siedzenia
reklama
Podziel się: