reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mordziulka qrcze ja  w wawce mieszkam, troche daleko buuuuu

Jsorbek to tak samo jak ja...normalnie oszalec mozna a Alan tez nie plakal tylko tak samo jak Twoja niunia wrzeszczal....ehhhh mam nadzieje ze mu to przejdzie w koncu

reklama
tadam !!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dzień dobry bardzo to ja posiadaczka NOWEGO WóZKA , jezusiczku ale sie naczekałam na niego Ten zakichany kurier przyjechał o 18 !!< ja byłam na spacerku i paczke odebrała moja babcia > Zrypała ich że tyle musielismy czekac :p >:D

Wiecej laseczki wam napisze potem bo wiecie weekend ..mąz w domu co rowne jest z brakiem dostepu do kompa ::)

Wózek extra super i wogole miodzio :) ma bardzo nowatorskie zastosowania .ah co wam bede pisac ......fajny i tyle .wkleje fotki bo dzisiaj an bank pujdziemy ajciu ajciu .

a wczoraj wieczorem oczywiscie musiałam sie bryknąc na spacer nową honda Jasia i było extra ....wogole nieczułam że coś prowadze ;)

ylko że niesprzedaje jednak tego spiworka naszego bo ten od tego wozka jest zbyt cienki i Jasio może zmarznąć jak bedzie jesień

ufff ale nastukałam .

Dobra spadam na sniadanie :)

a woghole mowiłąm wm już ze was bardzo lubie ???

...bardzo was lubie :-* :angel:

lady ty ranna ptaszyno!
my dzis konczymy sprzatac wiec czasu brak na pisanie, alenapewno bede zagladac

Ach ten hauck to suuuuper firma tekie wozy dla dzieci robo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie kobitki wlasnie nadrobilam wiadomosci -naklikalyscie ze hej
L4dY-super ze wkoncu sie doczekalas na ten pojazd widmo bo jak czytam to juz dziewczyny sie zamartwialy o ciebie no i w sumie przyznaje im racje
malutka wklej fotki swojego stroju -ocenimy wszystkie
shady kochasz swoje malenstwo nad zycie tylko mamusio kochana zanim dojdziesz do Alanka policz do 10-pomaga i poprostu wiecej go poprzytulaj pospiewaj moze spacerek we dwoje a moze poprostu cos mu dolega obserwuj jego uszka jak pije czy je -wiem ze dasz sobie rade my kobiety jestesmy tak stworzone ze przetzymamy wszystkie cizkie chwile-facet by dawno legl
Mija gratulacje z osiagniec Noe teraz zaczna sie zeczywiscie ciekawe zabawy i "spiewy"
no ja dzis "planuje zakonczyc" sprzatanko zobaczymy czy sie uda zajze jeszcze do was potem narazie

Witam w tym słonecznym dniu! Zycze miłego sprzatania. ja też o ile Maciek pozwoli zabieram sie za mycie okien.

Dzieci nie wolno chwalic! Ja wczoraj nachwaliłam sie Macia a wieczorem dostał ataku płaczu i z przerwami płakał dwie godziny. juz nie wiedzielismy co mu jest. Dzisiaj tez musiał sobie popłakac jak go odłożyłam do łózeczka. A nadodatek sie złosci bo jak płacze to ma wiekszy katarek. Oszalec idzie!

Lady fajnie ze juz masz nowy pojazd :laugh:

A ja wczoraj byłam u fryzjera :D

hej kobitki

Kunda pokazuj nowy fryz

L4dY-bIrd super że masz w końcu wózeczek

shady ja tez nie raz rzucałam czym popadnie, bo byłam wsciekła, Majka płakała a ja nie umiałam jej pomóc, ale dziewczyny maja rację, dziecko nie płacze bez powodu

a dziś sobota i nie wiem co ze soba zrobić , bo zawsze w soboty sprzątanko było,

Hej dziewczynki ja po nocnym maratonie ledwo żyję, a synek leży na przwijaku i gada jak szalony ;D
spać chcę!!!!!!!!!!!!
ale nareszcie pogoda! i na spacerek to trochę odpocznę :)
Lady to w końcu na spacerek :)
pozdrowionka

no nareszcie lady bo juz sie martwilam o ciebie!!!!! wiec czekamy na zdjecia!!!!!
no ja texz wracam do porzadkow wlasnie uspilam bubu wlasciwie to sam usnol tylko ja kolo niego lezalam! teraz ide okno umyc w kuchni-najgorsze!! no i moze tez dzis skoncze no musze bo przeciez jutro spowrotem do wawy!!!!!! mam nadzieje ze nie na dlugo! bede zagladac!
papapapa!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama

hej dziewczyny..........ciag dalszy rodzinnego koszmaru, Alan jak zwykle sie drze ( nie placze tylko drze), poklocilam sie z mezem, ktorego mam po dziurki, poszli teraz na spacer ja zostalam w domu, bo oczywiscie pan i wladca powiedzial ze nie chce zebym z nim szla.....glupi k...s niech spada w takim razie......mowie wam mam dosc tego piekielka, nie moge spac, jesc tez nie moge, wczoraj tylko zjadlam 5 malesnikow bo wiecej nie dalam rady, przez to jest mi slabo, glowa mi peka i ogolnie do dupy....ale co ja bede marudzic.....mam nadzieje ze wy chociaz macie udana sobote

Do góry