reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzinka fajnie w prosciutkich włoskach...ja tez prostuje,ale czesto mi sie nie chce..wiec tylko an okazje sie staram,wtedy niby lepiej włoski mi leża,,hmmm

ja jzu odebrałam Mata po przedszkolu,,a teraz sie bawi,a ja pisze,,wypisuje potrawy na wigilie i co kupic trzeba,,musz epo trochu,bo naraz to z 200zl na same jedzenie,,a targac bede ja,wiec po troszeczku wsyztsko kupie...wypisuje co bede jadla,heh

Musze napsiac o urlop z tytulu an dizecko,bo amm dwa dni do wykorzystania wolnego i to platnego,,no to mus wykorzystac ic hyba w czwartek i piatek-ostatnie dni przed wolnym,,hehe a co tam,,jak daja trzeba brac...;-)

No i siory nie ma,,siedzimy sami...

Dziewczyny czy mozna kupic suszone grzyby,,potrzebne mi,a ja nie mam..a tesciowa mi nie da,bo z amało ma...musze chyba kupic pieczarki i tyle z grzybow bede miała...

reklama
Ja kiedyś zbierałam i oddawałam do skupu na suszenie.Wszystkie szły, robaczywe też.No a w niektórych to było więcej robaków niż grzyba;-);-);-)Ja do babci pójde, a jak nie będzie już miała to zakupie.Człowiek i tak nie wie od czego tyje a robaki maja duuuużo białka;-):-D:-)

Do góry