reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.Ja dzis w smutnym nastroju bo mialam cala noc smutne sny ze moje malenstwo w brzxuszku nie zyje........tak mi siedzi to w glowie ze nie moge normalnie myslec.Czekam na jakis ruch i znak zycia.
Kochana nawet tak nie myśl.Dzidzia na pewno świetnie się czuje i wszystko z nia dobrze.Tule mocno, mocno.To był tylko zły sen.
Mnie wciąży się śniło,że USG wyszło nieprawidłowe,że dzidzia jest chora.Jak szłam na kolejne badanie to byłam ledwo zywa ze strachu...
Asiulinka super,że Grzesiu już zdrowy:-):-)

reklama
Witajcie

Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie...:-)

U mnie zadnych zmian nie ma, nadal mieszkam w Niemczech i mam zamiar tu zostac...

Tesknie jak cholera za starszym synkiem.

Pozdrawaiam Was dziewczyny

Trzymajcie sie cieplutko

Jaka u was pogoda???Bo u nas leje jak z cebra i siedzimy w domu.Moje dziecko robi bałagan w przerwach ja udaje mamuta;-);-)

Witam.
Wczoraj padlam jak kafka okolo 22. Rankiem sie budze a tu maksik u nas w lozku. Najlepsze jest to ze ja i maz niepamietamy kiedy on do nas przyszedl :-D:-D:-D
MAks juz lepiej sie czuje, nie narzeka na uszko. Maja wlasnie poszla spac sama pokazala ze chce sie polozyc. W nocy meczyl ja kaszel taki suchy i pewnie sie nie wyspala porzadnie. Macie jakis sposob na suchy kaszel (w sumie on sie juz zamienil na wilgotny)Ale meczy ja tak z godzine 1,5 jak zasnie. Pozniej juz jest wporzadku.

Mam nadzieje ze u was dziewczyny tez szybko mina choroby, ta pogoda jest wszystkiemu winna :-(
Dzisiaj znow niskie cisnienie i glowa mi chyba peknie.
Zaraz biore sie za obiad zupka juz wstawiona a na drugie nalesniki bo Maksik sobie zazyczyl.

iwonka2006 dzięki za podpowiedź dotyczącą prezentu mikołajkowego dla Majki, mała tubisiowym domkiem jest zachwycona, wczoraj cały czas się nim bawiła i dzisiaj jak tylko wstała to zaraz do niego pobiegła, nawet ubrać się nie chciała, a już najbardziej to jej się podoba noo-noo i kładzenie teletubisiów spać, nawet przed spaniem buziaka od niej dostają :-):-):-):-)
U nas pochmurno ale nie pada (jak na razie), na spacerze byłyśmy i mała teraz śpi. Ja wreszcie zebrałam się i gotuję zupę z soczewicą, ciekawe jak nam zasmakuje:tak::tak::tak:

Dzien dobry dziewczyny..
ja jzu po pracy i po zakupach,kupiłam crzensiakowi scrable na święta i domino i jakies tam do nauki literek i cyferek,,oraz fajne długopisy z oddatkami...myśle,ze bedzie oki..

A nawet juz dla mojego widzialam prezenta,ale to chrzestnemu zlece,bo on nie wie co...zrobilam kawe ide zrobic jakies niamka sobie..

U mnie leje od rana i pizga jak cholercia,,brzydko,bebebe

Boze jak mi ten tydzien szybko zleciał,,,jeszcze dwa tyg i swieta i mąz zjeżdza,,musze jemu cos kupic,,chyba beczke piwa mu wystarczy,hehe;-)

Jaka u was pogoda???Bo u nas leje jak z cebra i siedzimy w domu.Moje dziecko robi bałagan w przerwach ja udaje mamuta;-);-)
U nas tez pada. :-( A ja dzis mam ochote pospacerowac.:baffled:

Woloszki ja tez czasem nawet nie zauwaze, jak Macio pzrychodzi do nas noca.
To dobrze, ze juz dzieciaczki sie lepiej czuja. A na kaszel, jak nie chcesz podawac "specjalow" z apteki, to moze syrop z cebuli?

Iwonka ło matko,kobieta dzidiza zdrowia zapewne,,pamietaj sny sa odwrotn,,czyli maleństwo zapewne bedzie wariować jaks ie urodzi;-),,nie myśl tak głupio,,ale sen wymarz z apmieci...a zdjecia super,,ale co tamw idać,,hmm BB odpalone-standard u nas mammusiek,,hahaa

Bodiznka nono jakie prezenty,,a dzieci fajnei sie bawią...

Dziewczyny widze,ze chorowitka nam sie dalej pojawiaja to zdrówka życze...

Sylwia pamietamy !!!! NO a teskonota w swieta bedzie jeszcze wieksza......
Bodzinka u mnie tez leje deszcz,ale wychodzic w sumie nie musze bo zupka juz zrobiona,dzis ogorkowa a na drugie pizza mrozona.Bo na zakupy wieksze jedziemy po pracy mojego Roberta.
Anaconda moja ma ten domek dwa miesiace i caly czas sie bawi.W tej chwili teletubisie nie sa w domku tylko w kubku plastikowym,przykryte chusteczka:)

A chorowitka zycze zdrowka!!!!!

reklama
Do góry