iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam. Przez ten tydzień mam mało czasu żeby do was zaglądać. Ciągle mam gości. Od poniedziałku jest mój brat, bo ma szkolenie. W środę przyjechała teściowa i odjechała w czwartek, a po południu w czwartek przyjechala bratowa, bo ma zjazd. Wczoraj posiedzieliśmy dłużej, wypiliśmy po piwku - super:-). Tak w ogóle to wczoraj wieczorem, póznym wieczorem BB w ogóle nie chciało mi się włączyć. Zaraz uciekam na zakupy, a po południu mam poświęcenie medalika Natalki. Nie wiem co komu napisać, bo przeleciałam tak po łebkach. Dopiero po niedzieli będę miała więcej czasu na bb...... chociaż z drugiej strony nie bardzo bo biorę się za generalne porządki przed świętami - mycie okien, pranie dywanów itd..
No do życzę wszystkim udanego weekendu... pa pa:-)
Jeszcze zapomniałam wam napisać, że u nas w szpitalu dziecięcym zmarło dziecko na sepsę, przywieźli je z miasta oddalonego od nas o 60km i podobno tam jest 5 takich dzieci z podejrzeniem sepsy. Muszę zaszczepić swoje dzieci... tylko, że Kuba może dostać szczepienie dopiero w styczniu, bo teraz w czwartek go szczepiłam na odre swinkę i różyczkę i musze odczekać 6 tyg.:--(......... tak bardzo się boję
No do życzę wszystkim udanego weekendu... pa pa:-)
Jeszcze zapomniałam wam napisać, że u nas w szpitalu dziecięcym zmarło dziecko na sepsę, przywieźli je z miasta oddalonego od nas o 60km i podobno tam jest 5 takich dzieci z podejrzeniem sepsy. Muszę zaszczepić swoje dzieci... tylko, że Kuba może dostać szczepienie dopiero w styczniu, bo teraz w czwartek go szczepiłam na odre swinkę i różyczkę i musze odczekać 6 tyg.:--(......... tak bardzo się boję