reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)Ja dopiero teraz bo rano nie wlaczalam nawet kompa zeby mnie nie kusil i wzielam sie za sprzatanie i przemeblowalam troszke a potem siebie wymylam po tym wszystkim i wzielam sie a obiad a pozniej goscie(tesciowa).Ja znow dostalam prezent od Mikolaja,maz dal mi 200zl zebym sobie cos kupila:tak:
kurcze ty to mmusiałas być grzeczna,,az tyle prezentów,,hmm,,ale masz dobrze...a ja nic,,tylko czekoladkę...:blink:

reklama
ja przed 15 pojechałam po mattea do peckola,no i do babci po prezenty dla niego i dac chrzesniakowi,,,Matu dostał słodyczy tone,samochody,robota,choinke do sowjego pokoju,,nom,,

Teraz ide go kapac...

Ech...Aż Wam zazdroszczę...U nas żadnego Mikołaja nie było :-(.Tzn. Oliwka dostała od chrzestnej śliczną bluzeczkę i od dziadka malutką maskotkę-papugę, która po naciśnięciu spiewa ;-).Ale tak poza tym...Ja spłukana jestem więc nie miałam jak prezentów robić...Ale Jacek...Myślałam, że chociaż jakieś pierdółki dostaniemy a tu nic...Zresztą w zeszłym roku też nic mi Jacek nie dał :-(Niby to nic takiego, a jednak przykro :-(
Ech...Smutno mi się zrobiło :-(

Iwonka ja też od swojego dostałam kasę i już sobie buty kupiłam i spodnie:-D
Inna przykro mi że ci smutno ale pamiętaj ze najważniejszym prezentem dla dziecka jest Twoja miłość a facetem się nie przejmuj a na przyszłość pamiętaj żeby i jemu tak samo zrobić:tak:
a ja się żegnam bo idę odpoczywać Pozdrawiam

Skoro o prezentach mowa, to pochwale sie za Macia -dostal od mojej mamy klocki Duplo Boba Budowniczego.:szok: (za taki zestawik to babcia jakies 200 zl wydala:shocked2:) Ale radoche mial, az milo patrzec.:tak:
A ja od mojego dostalam gazete.:-D Ale i tak sie ciesze, bo ja dla niego nic nie mialam.:zawstydzona/y::sorry: Ale niby skad mialam wziac pieniadze, skoro tylko on zarabia?

kurcze ty to mmusiałas być grzeczna,,az tyle prezentów,,hmm,,ale masz dobrze...a ja nic,,tylko czekoladkę...:blink:
No ja sie sama zdziwilam:eek:i nawet powiedzialam ze na Mikolaja takie prezenty to nie za dobry pomysla ale moj jak powiedzial ze jak nie chce to zebym oddala mu to wolalam wziasc :-D a musze sobie kupic jakies bluzki na moj brzunio.Ja jemu nic nie dalam az mi glupio:zawstydzona/y:choc jak Asilinka napisala niby skad mialabym miec i ja kase jak nie pracuje.Choc odkladam sobie po cichu zeby go na gwiazdke obdarowac:tak::-)

reklama
Asiulinka moje dziecko tez bardzo by chcialo ten zestaw klockow Duplo z Bobem...no ale z racji ceny to my nie kupimy.Kotek wystarczajaco tez drogi bo ponad 200.MOze ktos z rodzinki kupi :)

Do góry