reklama
sewa
mamuśka ;-)
Dobry wieczór.
Piszę dopiero teraz bo czuję się cały dzień koszmarnie i dochodziłam do kompa czytałam co u Was, ale pisać mi się chciało.
Klavell Twoja córa jest śliczna. Co za kretyn pisze Ci, że ona jest gruba Głupota ludzka nie zna granic.
Piszecie ile Wasze dzieci ważyły. Mój Jędrek jak się urodził miał 57 cm, a ważył 3300. Był taki chudy i długi ale szybko się zaokrąglił i do dziś niby jest szczupły, ale brzuszek ma
Anaconda fajna fota
No i nie wiem co miałam pisać jeszcze
Życze spokojnej nocki. Postaram się na resztę odpisać jutro.
Dobranoc.
Piszę dopiero teraz bo czuję się cały dzień koszmarnie i dochodziłam do kompa czytałam co u Was, ale pisać mi się chciało.
Klavell Twoja córa jest śliczna. Co za kretyn pisze Ci, że ona jest gruba Głupota ludzka nie zna granic.
Piszecie ile Wasze dzieci ważyły. Mój Jędrek jak się urodził miał 57 cm, a ważył 3300. Był taki chudy i długi ale szybko się zaokrąglił i do dziś niby jest szczupły, ale brzuszek ma
Anaconda fajna fota
No i nie wiem co miałam pisać jeszcze
Życze spokojnej nocki. Postaram się na resztę odpisać jutro.
Dobranoc.
Witam.
Co do wagi dzieciakow to Maks mial 3650g i 60 cm BYl strasznie chudy i dlugi. Teraz ma 4,5 roku i wazy z 18kg i 112 cm. Ja widzac jego rowiesnikow uwazam ze znow jest dlugi i chudy ale jakie ma zgrabne nogi ;-);-);-) Ale wczoraj nasza lekarka stwierdzila ze ma predyspozycje do otylosci, mysllam ze mi japa opadnie.
Maja natomiast miala 3300g i 52 cm. Dopoki nie zaczela raczkowac (5m-cy) byla mala kuleczka. A teraz ma 20 miesiecy i wazy 10,5 kg.
Co do wagi dzieciakow to Maks mial 3650g i 60 cm BYl strasznie chudy i dlugi. Teraz ma 4,5 roku i wazy z 18kg i 112 cm. Ja widzac jego rowiesnikow uwazam ze znow jest dlugi i chudy ale jakie ma zgrabne nogi ;-);-);-) Ale wczoraj nasza lekarka stwierdzila ze ma predyspozycje do otylosci, mysllam ze mi japa opadnie.
Maja natomiast miala 3300g i 52 cm. Dopoki nie zaczela raczkowac (5m-cy) byla mala kuleczka. A teraz ma 20 miesiecy i wazy 10,5 kg.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moje dziecko dopiero teraz poszlo spac a w dzien tez nie spala....Przed chwilka raczyla w koncu sie polozyc i zasnela.Sama sobie.......no ale w naszym lozku oczywiscie.Jak sie urodzila wazyla 3600 i 52 cm
Anaconda sliczne zdjecie wasze!
Anaconda sliczne zdjecie wasze!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witaam wiczorkiem:-)
Jak juz o wadze mowicie urodzeniowej to Victor mial 58 cm i waga 3440 :-) tez dlugi i chudy,normalnie same kosci i skora jak Maks Woloszki.
Cos mialam napisac i mi wylecialo...............:-(
Jak juz o wadze mowicie urodzeniowej to Victor mial 58 cm i waga 3440 :-) tez dlugi i chudy,normalnie same kosci i skora jak Maks Woloszki.
Cos mialam napisac i mi wylecialo...............:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
To jest moje szczescie zaraz po urodzeniu:-) 3800 i 52cm
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez juz zmykam spac.DOBRANOC
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Też już spadam do łózia! Męczona jestem, a jeszcze mi M nerwa na wieczór nadszarpnął Eh szkoda słów....
Jutro życzę wszystkim worka prezentów
Jutro życzę wszystkim worka prezentów
Podziel się: