reklama
anaconda27
styczniówka2006
Widzę że wszystkie wzięłyście się za kupowanie prezentów, chyba atmosfera świąt zbliża się wielkimi krokami:-):-):-)
E
Ewcia81
Gość
dobry wieczor..
ja nie dosc ze przyjechaam dzisiaj dopiero do domu,,to wlasnie korki skonczylam udzielac....ach,,,ale darmowe,,bo mojej siostrze przyrodniej i jej kumpeli...jak ja to lubiee
A moj matus usnął sobie i teraz spi,,ladnie,,ciekawe co w nocy bedzie robił...
ja nie dosc ze przyjechaam dzisiaj dopiero do domu,,to wlasnie korki skonczylam udzielac....ach,,,ale darmowe,,bo mojej siostrze przyrodniej i jej kumpeli...jak ja to lubiee
A moj matus usnął sobie i teraz spi,,ladnie,,ciekawe co w nocy bedzie robił...
Witam popoludniu (a moze juz wieczorem).:-)
Wrocilismy juz z bioderek i spacerku. Usg wyszlo dobrze i nie musimy juz chodzic na kontrole. A na spacerku Grzesiu spal jak zabity, a jak sie przebudzil, to popatrzyl w okolo, grzecznie polezal i znow zasnal. -Nie moze miec tak w domu, co bym mogla sobie odpoczac? Ale dobre i to. Przynajmniej nie musialam szybko na sygnale wracac do domu. No i zdziwil mnie, ze wytrzymal tak dlugo bez jedzenia -okolo 4 godziny. jak jestesmy w domku, to 2 godziny to max.
Bodzinka przesylam ci porcje cierpliwosci.;-)
Wrocilismy juz z bioderek i spacerku. Usg wyszlo dobrze i nie musimy juz chodzic na kontrole. A na spacerku Grzesiu spal jak zabity, a jak sie przebudzil, to popatrzyl w okolo, grzecznie polezal i znow zasnal. -Nie moze miec tak w domu, co bym mogla sobie odpoczac? Ale dobre i to. Przynajmniej nie musialam szybko na sygnale wracac do domu. No i zdziwil mnie, ze wytrzymal tak dlugo bez jedzenia -okolo 4 godziny. jak jestesmy w domku, to 2 godziny to max.
Bodzinka przesylam ci porcje cierpliwosci.;-)
E
Ewcia81
Gość
nie widza go te osoby co nie maja dostepu,,a my jakos kolejno wpuszczamy kobiałi.....cierliwosci...Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak watek zamkniety a gdzie on dokladniej sie znajduje? i czy mozna sie do was w jakis sposob tam przylaczyc
no dokladnie,,no ja dopero teraz odpisuje,hmmmAgatka zamkniety watek tu jest ale jaka kolejka cierpliwosci kiedys sie tam dostaniemy:-);-)Powolo dopuszczaja bo tam sa tez inne mamy i chca sie poznac lepiej a to troche trwa jak wiadomo:-)Widze,ze nikt nie pisal wiec odpisalam na twoje pytanko
tepi ludzie,na takich trzeba lache kłaśc,a nie sie przejmować,,,ale ty chyba masz jakiegos wroga na tym swoim blogu,,bo jakies docinki tepe,,skzoda gadac..olej to!!!Wlasnie przeczytalam na blogu w komentarzach ze krzywdze wlasne dziecko ze jestem zla matka ze zrobilam z hanifki pulpeta i mam zaczac ja odchudzac bo dzieci w szkole beda sie z niej smiac jacy ludzie sa walnieci odchudzac 3 miesieczne dziecko no i jeszcze ten tekst ze szkola ... przeciez hanifka ma 3 miesiace a ludzie juz mi o szkole pisza boze ale sie wkurzylam...to ciekawe co mam zrobic glodzic dziecko...nastepnym razem jak bedzie sie domagac mleczka to powiem kochanie jestes na diecie mleczko dostaniesz za 2 godzinki...
a to łobuziak,,dobrzem,ze od mandatu nie am odsetek,,bo by sie zgłaszali po jak nadłuższym terminie aby brac odsteki...:--pJak się właśnie wkurzyłam....Przyszła do mojago M pani z Urzędu Miejskiego z wyrokiem gzekucyjnym.Mąż dostał mandat w zeszłym roku i go nie zapłacił, 50 zł.Dobrze,że kase w domu miałamGdyby to był 500 ale 50Ja oczy jak spodki zrobiłam bo nic mi nie powiedział...Oj jak wróci do domu...
E
Ewcia81
Gość
Asiulinka to dobrze,ze wsyztsko oki i widac,ze małęmu spacerk dobrze zrobil i posłużył...:-)
E
Ewcia81
Gość
tzn ze dobrze zjada,,,superrrAh, zapomnialam wam napisac, ze jak bylam juz w przychodni, to przy okazji zwazylam Grzesia. Wazy 8,5 kg!
Spacerek mysle, ze wszystkim nam dobrze zrobil, bo juz dawno nie spacerowalismy przez te chorupska.Asiulinka to dobrze,ze wsyztsko oki i widac,ze małęmu spacerk dobrze zrobil i posłużył...:-)
Ja czuje sie troche zmeczona swiezym powietrzem, ale i odprezona jakas taka.:-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Bodzinka to ci dzis chlop zalazl za skore....
Anaconda tak szybko ci przesylka dojdzie????Chyba wczoraj dopiero co zamawialas?
Asiulinka to dobrze ze bioderka ok
Dobra ja juz lece bo mnie wolaja do lazienki kapac dziecko.Musze tak wczesnie bo o 19:00 to juz l;edwo patrzy na oczy i marudzi.....
Anaconda tak szybko ci przesylka dojdzie????Chyba wczoraj dopiero co zamawialas?
Asiulinka to dobrze ze bioderka ok
Dobra ja juz lece bo mnie wolaja do lazienki kapac dziecko.Musze tak wczesnie bo o 19:00 to juz l;edwo patrzy na oczy i marudzi.....
Podziel się: