Ja skończyłam sprzątanie i malowanie w sypialni. Zostają mi jeszcze jeden pokój i jedna ściana u dzieci w pokoju ale muszę farbę kupić inną. Ale już lepiej to wygląda takie świeże i odnowione. Grunt ze zamalowałam wszystkie popisane ściany przez MatkaNie wiem co robić. Odpoczęłabym albo sama nie wiem...Nosi mnie jakoś
reklama
E
Ewcia81
Gość
Ania ty dobra jestes,,,meza do tej roboty,a nie ty...nom grunt,ze mały bedzie miał nowe czyste ściany do malowania!!(zartuje)...Ja skończyłam sprzątanie i malowanie w sypialni. Zostają mi jeszcze jeden pokój i jedna ściana u dzieci w pokoju ale muszę farbę kupić inną. Ale już lepiej to wygląda takie świeże i odnowione. Grunt ze zamalowałam wszystkie popisane ściany przez MatkaNie wiem co robić. Odpoczęłabym albo sama nie wiem...Nosi mnie jakoś
Asiulinka to mu było na spacerze dobrze:-):-)A Jak pięknie Ci rośnie, kawał chłopa z niego:-)
Dzięki za cierpliwosc, złość mi przeszła, a mąż jak wrócił nawet słowem nie wspomniał,że głodny grzecznie czekał aż dostanie;-);-)Przyniósł paczke z pracy na Mikołaja.Troche słodyczy ale większość taka nie za bardzo dla Karolka a więc ja się załapałam;-);-)
Anaconda kurier był???Paczuszka doszła???
Dzięki za cierpliwosc, złość mi przeszła, a mąż jak wrócił nawet słowem nie wspomniał,że głodny grzecznie czekał aż dostanie;-);-)Przyniósł paczke z pracy na Mikołaja.Troche słodyczy ale większość taka nie za bardzo dla Karolka a więc ja się załapałam;-);-)
Anaconda kurier był???Paczuszka doszła???
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Aniab kobieto ty sama to wszystko malujesz?Nie mogl maz jak byl.....
Ah, zapomnialam wam napisac, ze jak bylam juz w przychodni, to przy okazji zwazylam Grzesia. Wazy 8,5 kg!
Oooo...widze ze nie tylko Hanifka jest pulchniutka...fajnie...takie dzieciaczki pulchniutkie sa slodziudkie...
Grzesiu m 4 miesiace czym go karmisz piersia czy modyfikowanym??? od kiedy zaczynasz podawac inne jedzono nie tylko mleczko???
Tu zamieszczam zapiski sporzadzone od wczoraj wieczora...tyle wypija moja hanifka...normalnie jak zaleca producent mleczka...
20:00 mleko 200 ml
01:00 mleko 100 ml
04:30 mleko 120 ml
08:30 herbatka 95 ml
10:00 mleko 100 ml
12:30 woda 60 ml
13:00 mleko 130 ml
15:50 woda 50 ml
17:00 mleko 170 ml
do tego wypije jeszcze wody ok 50-60 ml i jedna porcje mleka ok 20-21
Bylysmy dzis z Hanifka w centrum popoludniu bo nie padalo wiec wykorzystalysmy ten czas na spacerek i zakupy...no i kupilam hanifce czapeczke na mikolaja...zapeczka typu mecherow berecik na wiosne bedzie miala...
:-)Klavell Hanifka jest BOSKA.Cudnie wygląda w tym bereciku.Kochana nie przejmuj sie tak tym gadaniemKarollo jak miał 3 miesiące to ważył 7,5 kg też wszyscy sie ziwili,że dużo.Tylko on był dosc długi i taki ubity.Teraz widzisz po fotkach jaki z niego "smuklak" jak biega:-):-)Teraz dla odmiany słysze "A on nie jest za chudy??";-)Waży 10,900 więc nie sądze:-)Widzisz ludziom nie dogodzisz.
anaconda27
styczniówka2006
iwonka2006 dlatego kupiłam ten domek bo jak rozmawiałam telefonicznie to mi obiecali że jeszcze tego samego dnia wyślą i na drugi, góra trzeci dzień paczka będzie u mnie. I niestety dzisiaj nie dotarła,więc zostało tylko mieć nadzieję że jutro dotrze bo jak nie to wystawię im negatywa za niedotrzymywanie obietnic
A oto my pozdrawiamy już mikołajkowo:-):-):-)
A oto my pozdrawiamy już mikołajkowo:-):-):-)
Klavell ja Grzesia karmie poki co tylko wlasna piersia.;-):-) Z wprowadzanem nowosci do jadlospisu wstrzymam sie jeszcze jakis miesiac. Zreszta zobaczymy czy zechce, bo jak na razie tylko cyc. Nawet herbatki nie chce.
A "pulpet" mowimy do niego jak tylko zaczal sie zaokraglac (czyli mniej wiecej jak mial miesiac). i pomyslec, ze jak sie urodzil to byl chudzina. (3745 i 58cm).:-)
Anaconda dziekujemy za super zdjeciowe pozdrowienia.:-)
A "pulpet" mowimy do niego jak tylko zaczal sie zaokraglac (czyli mniej wiecej jak mial miesiac). i pomyslec, ze jak sie urodzil to byl chudzina. (3745 i 58cm).:-)
Anaconda dziekujemy za super zdjeciowe pozdrowienia.:-)
reklama
Podziel się: