reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A to jeszcze ja zaglądam:-DWiecie ja wolę sama to pomalować bo to szybko idzie a mąż jak jest w domu na krótko to nie ma czasu bo z dziecmi gania i na zakupy jeździmy a jak na święta przyjedzie to nie chciałam zeby malował bo co ja na 2 dni przed wigilią sprzątać będę. A co do wagi to Madzia miała 2490g i 51 cm- to dopiero kruszyna a Matek 3850 i 56 cm- to już waga ciężka;-)No to dobranoc

reklama
Witam z samego ranka:-):-)
Iwonka jaka kruszynka cudna:-)
Do nas zaraz z rana zajrzał Mikołajek i przytargał małemu Rakiete:-):-)Koledze bardziej podobał się kartonik z rakiety ale i ona mu podeszła:-):-)
W nocy Karolek dostał temperatury, 37,9:-(Poza tym nic mu nie jest więc albo rakcja na szczepionke albo zęby.Będziemy go obserwować, teraz ogląda coś w telewizji.Wczoraj cały dzionek był marudny więc pewnie wychodzi szczepionka.Pani doktor powiedziała,że do 14 dni może być gorączka itp.
Worka prezentów dzieciaczki:-):-)

1.Urodziłem się i pokazali mnie tacie.
2.Mam dwa dni
3.Mam 4 dni i już lubie solarium.(Naświetlam się przy żóltaczce)

Dzień dobry wszystkim!
Ja standardowo nieprzytomna :sorry2:.Nawet nie mam siły Oliwce pampka zmienić :eek:
Co do wagi: Oliwia jak się urodziła miała 54 cm i ważyła 3780 g.A miesiąc temu jak byliśmy u lekarza, no, ponad miesiąc, ważyła 12 kg :shocked2:.A teraz nie wiem.Ale widać że robi sie smuklejsza.Jak się położy na boczku, to nawet żeberka czuć jak się ją pogłaszcze :-D.
Nie wiem czy miałam coś pisać czy nie, idę się jeszcze położyć na trochę.
Do później :tak:

cześc kobitki

mam chwilke bo mała jeszcze śpi,

ale jestem dziś połamana, poszłam do Majki spać, bo troche kaszlała, gadała przez sen i wogole tak źle spała, wierciła sie, a teraz kregosłup mnie boli, bo wtakiej pozycji niewygodnej spałam,

Kocham RYB:-):-):-)Własnie moje szczęście ogląda teledyski a wyrodna matka na zmiene myje gary i do cioteczek zagląda:tak:;-);-)

Dzien dobry.
Wlasnie wsuwam sniadanko.:-)
Do Maciusia tez przyszedl Mikolaj.;-)Ale sie chopak cieszyl.:tak: Teraz oglada bajki i bawi sie nowa smieciarka.:-D A Grzesiu jeszcze spi, wiec nie zdazyl sprawdzic, czy i on dostal cos od Mikolaja.:-D
A oto zdjecie naszego Mikolaja -udalo mi sie pstryknac w ostatniej chwili jak odlatywal.;-):-D:-D:-D
223.gif

Witam podczytuje od rana ale dopiero teraz moge cos szkrobnac.Dzis niankuje znowu.Victor jeszcze spi a Max wlasnie zasnal i musialam lozko rozlozyc bo nie mialam gdzie go polozyc,oblozylam poduszkami,nakrylam kocem i spi slodko.Wszyscy spia nawet Rozii:-D

reklama
Dzień dobry!! Ja już spacerek zaliczyłam i Adrianka do przedszkola zaprowadziłam. Madzia śpi, zasnęła jak zwykle dwa metry od domu:sorry: ale dziś udało mi się ją z wózka wyjąc i do łóżeczka wsadzic. Ma na sobie kombinezon bo tego już nie dało rady. Idę kawusię robic i ruszam do sprzątania! Mam wszystkie podłogi białe:wściekła/y: Remont klatki schodowej trwa a ja dziennie sprzątam i ciągle mam syf:dry:

Do góry