A to jeszcze ja zaglądamWiecie ja wolę sama to pomalować bo to szybko idzie a mąż jak jest w domu na krótko to nie ma czasu bo z dziecmi gania i na zakupy jeździmy a jak na święta przyjedzie to nie chciałam zeby malował bo co ja na 2 dni przed wigilią sprzątać będę. A co do wagi to Madzia miała 2490g i 51 cm- to dopiero kruszyna a Matek 3850 i 56 cm- to już waga ciężka;-)No to dobranoc
reklama
Witam z samego ranka:-):-)
Iwonka jaka kruszynka cudna:-)
Do nas zaraz z rana zajrzał Mikołajek i przytargał małemu Rakiete:-):-)Koledze bardziej podobał się kartonik z rakiety ale i ona mu podeszła:-):-)
W nocy Karolek dostał temperatury, 37,9:-(Poza tym nic mu nie jest więc albo rakcja na szczepionke albo zęby.Będziemy go obserwować, teraz ogląda coś w telewizji.Wczoraj cały dzionek był marudny więc pewnie wychodzi szczepionka.Pani doktor powiedziała,że do 14 dni może być gorączka itp.
Worka prezentów dzieciaczki:-):-)
Iwonka jaka kruszynka cudna:-)
Do nas zaraz z rana zajrzał Mikołajek i przytargał małemu Rakiete:-):-)Koledze bardziej podobał się kartonik z rakiety ale i ona mu podeszła:-):-)
W nocy Karolek dostał temperatury, 37,9:-(Poza tym nic mu nie jest więc albo rakcja na szczepionke albo zęby.Będziemy go obserwować, teraz ogląda coś w telewizji.Wczoraj cały dzionek był marudny więc pewnie wychodzi szczepionka.Pani doktor powiedziała,że do 14 dni może być gorączka itp.
Worka prezentów dzieciaczki:-):-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień dobry wszystkim!
Ja standardowo nieprzytomna .Nawet nie mam siły Oliwce pampka zmienić
Co do wagi: Oliwia jak się urodziła miała 54 cm i ważyła 3780 g.A miesiąc temu jak byliśmy u lekarza, no, ponad miesiąc, ważyła 12 kg .A teraz nie wiem.Ale widać że robi sie smuklejsza.Jak się położy na boczku, to nawet żeberka czuć jak się ją pogłaszcze .
Nie wiem czy miałam coś pisać czy nie, idę się jeszcze położyć na trochę.
Do później
Ja standardowo nieprzytomna .Nawet nie mam siły Oliwce pampka zmienić
Co do wagi: Oliwia jak się urodziła miała 54 cm i ważyła 3780 g.A miesiąc temu jak byliśmy u lekarza, no, ponad miesiąc, ważyła 12 kg .A teraz nie wiem.Ale widać że robi sie smuklejsza.Jak się położy na boczku, to nawet żeberka czuć jak się ją pogłaszcze .
Nie wiem czy miałam coś pisać czy nie, idę się jeszcze położyć na trochę.
Do później
Pycha
mama Mai i Marty
cześc kobitki
mam chwilke bo mała jeszcze śpi,
ale jestem dziś połamana, poszłam do Majki spać, bo troche kaszlała, gadała przez sen i wogole tak źle spała, wierciła sie, a teraz kregosłup mnie boli, bo wtakiej pozycji niewygodnej spałam,
mam chwilke bo mała jeszcze śpi,
ale jestem dziś połamana, poszłam do Majki spać, bo troche kaszlała, gadała przez sen i wogole tak źle spała, wierciła sie, a teraz kregosłup mnie boli, bo wtakiej pozycji niewygodnej spałam,
Dzien dobry.
Wlasnie wsuwam sniadanko.:-)
Do Maciusia tez przyszedl Mikolaj.;-)Ale sie chopak cieszyl. Teraz oglada bajki i bawi sie nowa smieciarka. A Grzesiu jeszcze spi, wiec nie zdazyl sprawdzic, czy i on dostal cos od Mikolaja.
A oto zdjecie naszego Mikolaja -udalo mi sie pstryknac w ostatniej chwili jak odlatywal.;-)
Wlasnie wsuwam sniadanko.:-)
Do Maciusia tez przyszedl Mikolaj.;-)Ale sie chopak cieszyl. Teraz oglada bajki i bawi sie nowa smieciarka. A Grzesiu jeszcze spi, wiec nie zdazyl sprawdzic, czy i on dostal cos od Mikolaja.
A oto zdjecie naszego Mikolaja -udalo mi sie pstryknac w ostatniej chwili jak odlatywal.;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam podczytuje od rana ale dopiero teraz moge cos szkrobnac.Dzis niankuje znowu.Victor jeszcze spi a Max wlasnie zasnal i musialam lozko rozlozyc bo nie mialam gdzie go polozyc,oblozylam poduszkami,nakrylam kocem i spi slodko.Wszyscy spia nawet Rozii
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry!! Ja już spacerek zaliczyłam i Adrianka do przedszkola zaprowadziłam. Madzia śpi, zasnęła jak zwykle dwa metry od domu ale dziś udało mi się ją z wózka wyjąc i do łóżeczka wsadzic. Ma na sobie kombinezon bo tego już nie dało rady. Idę kawusię robic i ruszam do sprzątania! Mam wszystkie podłogi białe Remont klatki schodowej trwa a ja dziennie sprzątam i ciągle mam syf
Podziel się: