reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny. Mnie dzis czekaja tez duze zakupy, a maly jak na zlosc wlasnie zasnal:baffled:( wstal o 5.40). No nic poczekam, aż wstanie i pójdziemy.

Klavell ty sie w ogóle nie przejmuj takimi głupimi komentarzami, ktoś kto to napisał nie wie co pisze - odchudzać 3-miesięczne dziecko:no: - niech sobie sam diete zastosuje:wściekła/y:, a twoja Hanifka jest śliczna:tak:

Inna do mojego M ostatnio kolega zadzwonił o 12.30 w nocy:szok: myślałam, że mnie trafi. Gość dostał op** i teraz już chyba o takiej porze nigdy nie zadzwoni.

Bodzinka magiczny tysiąc przekroczony;-):-) teraz czas na drugi:-D

Witam nowa mamusie.

reklama
Kurcze, ale się wkurzyłam chciałam iść pod prysznic, bo mały śpi, a tu wody nie ma - i znowu żadnej informacji, że nie będzie i jak długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co do diet to mysle,ze mozna o 2tatku powiedziec iz jest gruby ale nie 3-4 miesieczniak dajcie spokuj.Ludzie maja pomysly i tylko denerwuja innych.Po co wchodza i pisza bzdury niech spadaja na swoje blogi i sadzaja maluchy w tym wieku do chodzikow:-p
Podpisuje się rękami i nogami;-);-)
Inna ja bym go przez ten telefon udusiła:wściekła/y::wściekła/y:
Mnie wkurzają ja wieczorem albo rano przyłażą i po drzwiach wala, mamy zepsuty dzwonek, mały na równe nogi wstaje:crazy::crazy:Najgorsze jest jak otwierasz drzwi a tam nikogo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Krew mnie zalewa...Wiedzą,że w domu jest dziecko...
Iwona.c oj jak ci współczuje, przegięcie z tą wodą:-:)-(
Witam nową mamusie:-):-)

Przegięcie z tą wodą, ale co ja na to mogę poradzić:no:.

Bodzinka też mam dzwonek do drzwi popsuty, a właściwie nie popsuty tylko się baterie wyczerpały i ciągle zapominam kupic:zawstydzona/y:

U mnie najgorsza jest sunia jak ktos dzwoni bo jak szczeka to maly budzi sie z wrzaskiem.Kiedys sasiedzi tak dzwonili co chwile bo kluczy nie chcialo im sie wyciagnac ale juz ich nauczylam i nawet ich dzieciaki:-)Durnowato mamy domofon zrobiony bo nawet jak odloze sluchawke to i tak franca dzwoni:no:
Telefon na szczescie malego mi nie budzi ale moja sieostra uwielbiala dzwonic po nocach tez juz tego nie robi:-D
Wspolczuje wszystkim jak maja takie przygody

Mój Żabol szczeka rzadko ale jej się zdarza...
Nic mi się nie chce a musze pupe ruszyć, posprzątać i na ADM iść, co by mi papiery na dotacje wypisały a to na drugim końcu miasta buuu:-(Odkąd mój małż na 9 pracuje to się strasznie rozleniwiłam...

Witam z rana...
kurcze wczoraj dostalam @ i leje sie ze mnie jak z kranu...pogoda znow dzis do bani szro pochmurno pada olejny dzien w domu boze do glowy dostane jak bedzie tak cala zime...na obiad nie mam pomyslu...a tak w ogole to nic min sie nie chce mam strasznego lenia...

Lenistwo w powietrzu wisi i już do Klavell zaleciało;-);-);-)
Pandemia lenistwa się szykuje:-):-):-)
Dobra ruszam pupe i pędze choć mi się tak fajnie siedzi z małym na kolankach.On mi ogląda uzębienie i głaszcze a mnie jest fajnie bo nic nie robie:-):-):-)

reklama
Ja też bym się wyszykowała do wyjścia, ale nie mam jak:no:. Jestem tak zła o tą wodę, że chętnie bym komuś walnęła:wściekła/y:. Do tego jestem głodna, a nie mam w domu nawet kromeczki chlebka, bo wszystko zrobiłam moim na śniadanie i dla mnie brakło:eek: buuuuu.

Do góry