reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona to ja ci przesyłam śniedanko.Już leci po kabelkach bidaku:-(
Na a miałam wstac i się za robote brać...

reklama
Dzien dobry.
U mnie jak na razie ladna pogoda -nawet sloneczko sie pojawilo.:-)
A moj Macio wstal dzis o 5.30.:szok::wściekła/y::-( Na szczescie moj M sie nim zajal.:tak: Poki co nie widac po nim zmeczenia. Ciekawe kiedy i czy polegnie?;-)
A my dzis wybywamy na 14 na usg bioderek.

To lenistwo u mnie to sie rozsiadlo sie, zasiedzialo i nie chce odejsc.;-):-D

Iwona wspolczuje (znowu;-)) braku wodu.:dry:

Witam nowa mamusie.

Bodzinka dzięki kochana:tak::-D:-D.
Pewnie już bym była na zakupach, gdyby nie brak wody. Przecież nie wyjdę z domu jak się nie umyję.

Vici dzięki:-).

Tylko dziewczyny jak wy wszystkie zaczniecie mnie dokarmiać to ja się tak napcham, że się z miejsca nie ruszę;-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Po grudach ale jakoś mi idzie to sprzątanie:-):-)
Iwona to jedz od każdej po troszke bo będziesz na mycie potrzebować więcej wody;-);-)
Narobiłaś mi smaka na czekolade trzeba będzie zakupić:-):-)

chciałam sie pochwalic ze juz od tygodnia nasze nocki pieknie wygladają (odpukac), naprawde sie wysypiam... jest jedno budzenie na karmienie, rzadko dwa - a po kazdym budzeniu młody od razu zasypia... spi oczywiscie z nami - kiedys bede tego żałowac ;)))

wczoraj byłam z nim w pracy i był grzeczny, potem pojechałam do siory i miał taki atak histerii ze musiałam sie szybko ewakuowac... nikt i nic go nie uspokajało... dzis wieczorem jedziemy do lekarza (choc mielismy to zrobic za tydzien) bo mikiemu chyba powieksza sie ta przepuklina od wzdec i płaczu...

ogólnie to jestem zadowolona z małego bo coraz czesciej spedza czas w lezaczku czy na macie i jest spokojny a ja moge cos porobic!!!

IWONKO ja tez moge Ci coś podrzucic, bo mam lodówe pełną! ,

miłego dnia kochane!!!

reklama
Do góry