reklama
Dzien dobry.
U mnie jak na razie ladna pogoda -nawet sloneczko sie pojawilo.:-)
A moj Macio wstal dzis o 5.30.:-( Na szczescie moj M sie nim zajal. Poki co nie widac po nim zmeczenia. Ciekawe kiedy i czy polegnie?;-)
A my dzis wybywamy na 14 na usg bioderek.
To lenistwo u mnie to sie rozsiadlo sie, zasiedzialo i nie chce odejsc.;-)
Iwona wspolczuje (znowu;-)) braku wodu.
Witam nowa mamusie.
U mnie jak na razie ladna pogoda -nawet sloneczko sie pojawilo.:-)
A moj Macio wstal dzis o 5.30.:-( Na szczescie moj M sie nim zajal. Poki co nie widac po nim zmeczenia. Ciekawe kiedy i czy polegnie?;-)
A my dzis wybywamy na 14 na usg bioderek.
To lenistwo u mnie to sie rozsiadlo sie, zasiedzialo i nie chce odejsc.;-)
Iwona wspolczuje (znowu;-)) braku wodu.
Witam nowa mamusie.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Iwonka i ja moge sniadanko Ci podeslac:-)
vici
Vici dzięki:-).
Tylko dziewczyny jak wy wszystkie zaczniecie mnie dokarmiać to ja się tak napcham, że się z miejsca nie ruszę;-);-)
To przynajmniej bedziesz na bierzaco z BB
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
To przynajmniej bedziesz na bierzaco z BB
Wiecie co wzięłam się za czekoladę, ale pyszna z orzechami.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
chciałam sie pochwalic ze juz od tygodnia nasze nocki pieknie wygladają (odpukac), naprawde sie wysypiam... jest jedno budzenie na karmienie, rzadko dwa - a po kazdym budzeniu młody od razu zasypia... spi oczywiscie z nami - kiedys bede tego żałowac ))
wczoraj byłam z nim w pracy i był grzeczny, potem pojechałam do siory i miał taki atak histerii ze musiałam sie szybko ewakuowac... nikt i nic go nie uspokajało... dzis wieczorem jedziemy do lekarza (choc mielismy to zrobic za tydzien) bo mikiemu chyba powieksza sie ta przepuklina od wzdec i płaczu...
ogólnie to jestem zadowolona z małego bo coraz czesciej spedza czas w lezaczku czy na macie i jest spokojny a ja moge cos porobic!!!
IWONKO ja tez moge Ci coś podrzucic, bo mam lodówe pełną! ,
miłego dnia kochane!!!
wczoraj byłam z nim w pracy i był grzeczny, potem pojechałam do siory i miał taki atak histerii ze musiałam sie szybko ewakuowac... nikt i nic go nie uspokajało... dzis wieczorem jedziemy do lekarza (choc mielismy to zrobic za tydzien) bo mikiemu chyba powieksza sie ta przepuklina od wzdec i płaczu...
ogólnie to jestem zadowolona z małego bo coraz czesciej spedza czas w lezaczku czy na macie i jest spokojny a ja moge cos porobic!!!
IWONKO ja tez moge Ci coś podrzucic, bo mam lodówe pełną! ,
miłego dnia kochane!!!
reklama
vici
Reniferek czyli jest coraz lepiej super,gratuluje i powodzenia u lekarza
Podziel się: