Hej ja dziś paczki robiłam na 14 dzieci z samych słodyczy i zaczęłam malowanie. Jakos mi tak zleciało przy tym że nie miałam czasu na BB:-(Jutro jadę dzieciom coś kupic pod poduszkę i chyba coś z książek im poszukamA poszaleję pod choinkę. Dobra lecę poczytać co pisałyście
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinko, ja mam się średnio na jeża, czuję się jakbym była przez kogoś podduszana .Może Jacek mnie poduszką przydusza w nocy i dlatego tak mam??A tak poważnie to katar dostałam okropny i kaszlę strasznie.A Oliwka lepiej, także lekarza odpuściłam.Myślę, że może jutro skuszę się na spacerek, bo wyczytałam, że jak dziecko nie gorączkuje to trzeba z nim wyjść, bo udrożniają się drogi oddechowe.Inna ty mi tu nie mydl oczu pieskiem interaktywnym tylko pisz jak się czujecie
Aha!Bodzinko, tylko męża nie zamęcz tym masażem.Albo niech on Ciebie nie zmęczy ;-)
Inna_22 to prawda jak nie ma goraczki i nie pada i nie ma mocnego wiatru to jak najbardziej trzeba z dzieckiem wyjsc.
A my zaliczylismy tego lekarza i dzieciakom nic nie jest, po infekcji drog oddechowych taki kaszle sie pojawia i mamy sie nie przejmowac.
Darek ma dwa dni chorobowego wiec moze ja sie tez jutro wypuszcze na miasto. Dzis patrzylam za tymi pomaranczowymi legginsami i nie znalazlam :-(
A my zaliczylismy tego lekarza i dzieciakom nic nie jest, po infekcji drog oddechowych taki kaszle sie pojawia i mamy sie nie przejmowac.
Darek ma dwa dni chorobowego wiec moze ja sie tez jutro wypuszcze na miasto. Dzis patrzylam za tymi pomaranczowymi legginsami i nie znalazlam :-(
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wieczorkiem dzisiaj mezus przyszedl juz o 10 bo robotki nie bylo i wybylismy na zakupy.Kupilam ten warsztat i maly zachwycony a i my zrobilismy sobie prezent bo kupilismy sobie system pod kino domowe(ekualizer i glosniki) tylko dvd nam padlohehe i tez trzeba kupic jak sie okazuje.
Agatka zamkniety watek tu jest ale jaka kolejka cierpliwosci kiedys sie tam dostaniemy:-);-)Powolo dopuszczaja bo tam sa tez inne mamy i chca sie poznac lepiej a to troche trwa jak wiadomo:-)Widze,ze nikt nie pisal wiec odpisalam na twoje pytanko
Agatka zamkniety watek tu jest ale jaka kolejka cierpliwosci kiedys sie tam dostaniemy:-);-)Powolo dopuszczaja bo tam sa tez inne mamy i chca sie poznac lepiej a to troche trwa jak wiadomo:-)Widze,ze nikt nie pisal wiec odpisalam na twoje pytanko
Wlasnie przeczytalam na blogu w komentarzach ze krzywdze wlasne dziecko ze jestem zla matka ze zrobilam z hanifki pulpeta i mam zaczac ja odchudzac bo dzieci w szkole beda sie z niej smiac jacy ludzie sa walnieci odchudzac 3 miesieczne dziecko no i jeszcze ten tekst ze szkola ... przeciez hanifka ma 3 miesiace a ludzie juz mi o szkole pisza boze ale sie wkurzylam...to ciekawe co mam zrobic glodzic dziecko...nastepnym razem jak bedzie sie domagac mleczka to powiem kochanie jestes na diecie mleczko dostaniesz za 2 godzinki...
Ja juz koncze na dzis, bo jakos nic mi sie nie chce i weny tworczej tez za bardzo nie mam.
Ale ogarnelam troche dom (przynajmniej duzy pokoj) i poprasowalam. Wiec chyba zasluzylam na odpoczynek?;-)
klavell nie przejmuj sie. Jak Hanifka zacznie wiecej sie ruszac (chodzic), to zrzuci nadmiar kilogramow.;-) A jezeli masz watpliwosci, czy prawidlowo przybiera zerknij do siatki centylowej.
No to ja już spadam. :-) Dobranoc!
Ale ogarnelam troche dom (przynajmniej duzy pokoj) i poprasowalam. Wiec chyba zasluzylam na odpoczynek?;-)
klavell nie przejmuj sie. Jak Hanifka zacznie wiecej sie ruszac (chodzic), to zrzuci nadmiar kilogramow.;-) A jezeli masz watpliwosci, czy prawidlowo przybiera zerknij do siatki centylowej.
No to ja już spadam. :-) Dobranoc!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Vici to niezle,na gwiazdek trzeba sobie teraz dvd sprawic w takim wypadkuNasze juz pada tez....
Klavell to okropne rzeczy ci pisza na tym blogu,to napewno jakies gowniarze.Ja ci proponuje zalozyc bloga na smykach.Tam mozesz zrobic notatki wstecz wiec nic nie stracisz.
Klavell to okropne rzeczy ci pisza na tym blogu,to napewno jakies gowniarze.Ja ci proponuje zalozyc bloga na smykach.Tam mozesz zrobic notatki wstecz wiec nic nie stracisz.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Klawell kurcze co za ludzie odwiedzaja Waszego blogaHafinka jest sliczna i tyle a ile waga nie ma sie co przejmowac na tym etapie bo jak zacznie raczkowac i chodzic to wszystko pojdzie precz a te chude dzieciaki wtedy jak szkieletory wygladaja(moj jest przykladem same kosci )
Podziel się: