Ja wlasnie musze kupic Maksowi jakas koszule do przedszkola. Zaczna sie przedstawienia aja dla niego nie mam zadnej koszuli z dlugim rekawem. Tylko niechce takiej eleganckiej ale cos ladnego i na luzie. Przegladalam allegro ale nic nie znalazlam. Maks jest dosyc wysoki a chudy. A Mai kupilam na allegro tunike dokupie jeszcze leginsy i bedzie juz ubrana na swieta, chyba ze znajde dla niej jeszcze jakas ciekawa sukienke tutaj jest ta tunika *** CUDNA TUNIKA *** 18 - 23 MC (274056535) - Aukcje internetowe Allegro powiedzcie jaki kolor tych leginsow jej kupic ;-)
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Też uważam że pomarańczowe będą pasowały:-):-)
A ja wróciłam z wojaży po supermarketach i dopiero teraz zasnęła mi Majka, oj coś czuję że do północy będzie sajgon
Majce nic nie kupiłam ponieważ czekamy na tubisiowy domek, ale gdybym dzisiaj z rana go nie zamówiła to w biedronce kupiłabym jej muzyczny stolik z krzesełkiem i organkami - bardzo fajny, polecam na prezent
A ja wróciłam z wojaży po supermarketach i dopiero teraz zasnęła mi Majka, oj coś czuję że do północy będzie sajgon
Majce nic nie kupiłam ponieważ czekamy na tubisiowy domek, ale gdybym dzisiaj z rana go nie zamówiła to w biedronce kupiłabym jej muzyczny stolik z krzesełkiem i organkami - bardzo fajny, polecam na prezent
anaconda27
styczniówka2006
Bodzinka a moje nadal śpi i nie wiem czy to nie jest gorsze
A moj Macius jak wczoraj zasnal kolo 17,tak juz spal do rana. Obudzil sie o 6.30 (czyli normalnie jak na niego).
Anaconda moze sprobuj ja delikatnie obudzic. Jak bedzie chciala dalej spac, to sprobuj znow za jakis czas.
Anaconda moze sprobuj ja delikatnie obudzic. Jak bedzie chciala dalej spac, to sprobuj znow za jakis czas.
anaconda27
styczniówka2006
Byłam przed chwilą u niej w pokoju i specjalnie szeleściłam żeby ją obudzić ale to nic nie dało, zaraz pójdę ponownie bo potem ja nie dam rady siedzieć do północy bo przeważnie film mi się urywa o godz.22.30
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A mi dzisiaj wpadł do głowy kolejny prezent na Gwiazdkę dla Oliwki (bo jak wspomniałam na Mikołaja kasiory brak:-().Jak wczoraj zobaczyłam jak ona szaleje za psem (przyszedł znajomy ze swoim kundelkiem), to wpadł mi do głowy pomysł żeby jej sprawić pieska interaktywnego, takiego :
Piesek SAMBY - PIES INTERAKTYWNY Bernardyn Epee (277601987) - Aukcje internetowe Allegro
Ale cena powala mnie na kolana.Może mój urok osobisty zadziała na J. i się zgodzi??
Pierwszą próbę podjęłam, a on do mnie że nie będziemy jej mieszać w głowie ( w sensie że to nie jest prawdziwy a ona może myśleć że prawdziwy) i od razu żywego jej kupimy.Oszalał!!!Jeszcze mi tylko psa w domu brakuje.Już wystarczy mi nasz bernardyn na dworze, który je za 50 małych piesków .
Ja dzisiaj mam samotny wieczór, teraz J. jest na jakimś zebraniu, a na 20 idzie na trening :-(.Widzieliśmy się dzisiaj może pół godziny.Nie cierpię tych dni kiedy siedzę sama z dzieckiem w domu, a on nie ma na nic czasu .
Ale przynajmniej miałam dzisiaj okazję wyjść na zakupy, mój ojciec został z Oliwką, a ja z siostrą poszłam w miasto .Miałam sobie kupić spodnie, ale jakoś tak wyszło, że kupiłam sobie taki komplet: czapka, szalik rękawiczki.Śliczne .Cyknę fotkę to Wam pokażę :-)
Idę oglądać Klan ;-)
Piesek SAMBY - PIES INTERAKTYWNY Bernardyn Epee (277601987) - Aukcje internetowe Allegro
Ale cena powala mnie na kolana.Może mój urok osobisty zadziała na J. i się zgodzi??
Pierwszą próbę podjęłam, a on do mnie że nie będziemy jej mieszać w głowie ( w sensie że to nie jest prawdziwy a ona może myśleć że prawdziwy) i od razu żywego jej kupimy.Oszalał!!!Jeszcze mi tylko psa w domu brakuje.Już wystarczy mi nasz bernardyn na dworze, który je za 50 małych piesków .
Ja dzisiaj mam samotny wieczór, teraz J. jest na jakimś zebraniu, a na 20 idzie na trening :-(.Widzieliśmy się dzisiaj może pół godziny.Nie cierpię tych dni kiedy siedzę sama z dzieckiem w domu, a on nie ma na nic czasu .
Ale przynajmniej miałam dzisiaj okazję wyjść na zakupy, mój ojciec został z Oliwką, a ja z siostrą poszłam w miasto .Miałam sobie kupić spodnie, ale jakoś tak wyszło, że kupiłam sobie taki komplet: czapka, szalik rękawiczki.Śliczne .Cyknę fotkę to Wam pokażę :-)
Idę oglądać Klan ;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A do nas dzis w koncu przyszedl mikolaj i Vanesska jednak dostala tego kota interaktywngo FUR REAL INTERAKTYWNY KOT REKLAMA TV !! (277701507) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jest zachwycona a ja fotel prezesa do kompa.Tak wiec moj dzis zaszalal bez mojej wiedzy......
A na fotki z kotkiem zapraszam na bloga
A na fotki z kotkiem zapraszam na bloga
reklama
Anaconda mój padł o 16,30 a wstał przed pół godziną
Inna ty mi tu nie mydl oczu pieskiem interaktywnym tylko pisz jak się czujecie
Inna,Iwonka zwierzątka spuer ale cena powalająca...Przynajmniej dla mnie;-);-)
Zresztą my mamy Żywego psa:-):-):-):-)
Kurcze jak mnie bolą plecy...Zaraz bede wyc z bólu...Masaż,mężu czeka Cię dziś masaż;-);-);-)
Inna ty mi tu nie mydl oczu pieskiem interaktywnym tylko pisz jak się czujecie
Inna,Iwonka zwierzątka spuer ale cena powalająca...Przynajmniej dla mnie;-);-)
Zresztą my mamy Żywego psa:-):-):-):-)
Kurcze jak mnie bolą plecy...Zaraz bede wyc z bólu...Masaż,mężu czeka Cię dziś masaż;-);-);-)
Podziel się: