reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja lece od pracy,,ach tn czas goni mnie..

milego dnia dziewcyzny,,papaa
Wzajemnie:-)

U mnie ciagle pada. Ponadto maly mi spi i nie mam jak isc po Natalke do szkoly - dobrze,ze sasiadka odbiera swojego syna to mi mala przyprowadzi. Mialam isc na miasto, zeby kupic Natalce łańcuszek i medalik,bo w sobotę ma poświęcenie, ale chyba dziś odpuszczę i pójdę jutro.

hey

pogoda nadal do d.................
dziś z mikim jedziemy do mnie do pracy, a potem do mojej siorki nr 2. Siorka nr 1 przyjezdza do nas dzisiaj na noc ;)

ogólnie to miki dostał nie wiadomo skąd nowa porcje kataru i mega sapki... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bardzo sie meczy. 15XII mielismy jechac do lekarza ale w takiej sytuacji zastanawiam sie czy tego nie przyspieszyc...

miłego dzionka zycze i duzo zdroweczka!!!

Witam:-):-)
Ja już po zakupach ale potem i tak będziemy musieli jeszcze wyjść.Pogoda dziwna, nie pada, ciepło ale zero słońca:-:)-:)-(
Reniferku miłej wizyty u siostry:-)Mnie mógłby ktoś odwiedzić...
Asiulinka ja też tak mam, spałabym i spała...
Szalejecie dziewczyny z zabawkami szalejecie:-):-):-)Nam się finanse troche skurczą więc trzeba pooszczędzać.
Barbarom wszystkiego naj:-)
Oj dziś 4:szok::szok:Zapomniałam...No ładnie,ładnie co ze mnie za matka, dziecko 13 miesięcy kończy a ja zapomniałam;-);-);-)Ide mięso dzielić,zjrze pózniej:-D

Cloe jest jest z nami na zamnietym,i odzywa sie...zaraz jej nagadam zeby tutaj dala znka zycia...:-)

Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak watek zamkniety:szok: a gdzie on dokladniej sie znajduje? i czy mozna sie do was w jakis sposob tam przylaczyc:confused:

Moj maly dzisiaj jest maruda....ma nadzieje ze chociaz pojdzie spac w poludnie.

Dzuzo zdrowka zycze wszytskim chorowitka

reklama
iwonka2006 dzięki za podpowiedź, zamówiłam Majce na mikołaja teletubisiowy domek i mam nadzieję że będzie nim zachwycona:tak::tak::tak: Dzwoniłam do nich żeby wysłali go kurierem to na jutro dojdzie. Mnie osobiście bardzo się podoba i chyba w czwartek będę miała dziecko z głowy na cały dzień:-D:-D:-D:-D

Do góry