reklama
E
Ewcia81
Gość
ja lece od pracy,,ach tn czas goni mnie..
milego dnia dziewcyzny,,papaa
i wzajemnie :-) A tobie -milej pracy (bez wypadkow takich jak wczoraj):-)milego dnia dziewcyzny,,papaa
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Wzajemnie:-)ja lece od pracy,,ach tn czas goni mnie..
U mnie ciagle pada. Ponadto maly mi spi i nie mam jak isc po Natalke do szkoly - dobrze,ze sasiadka odbiera swojego syna to mi mala przyprowadzi. Mialam isc na miasto, zeby kupic Natalce łańcuszek i medalik,bo w sobotę ma poświęcenie, ale chyba dziś odpuszczę i pójdę jutro.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
pogoda nadal do d.................
dziś z mikim jedziemy do mnie do pracy, a potem do mojej siorki nr 2. Siorka nr 1 przyjezdza do nas dzisiaj na noc
ogólnie to miki dostał nie wiadomo skąd nowa porcje kataru i mega sapki... bardzo sie meczy. 15XII mielismy jechac do lekarza ale w takiej sytuacji zastanawiam sie czy tego nie przyspieszyc...
miłego dzionka zycze i duzo zdroweczka!!!
pogoda nadal do d.................
dziś z mikim jedziemy do mnie do pracy, a potem do mojej siorki nr 2. Siorka nr 1 przyjezdza do nas dzisiaj na noc
ogólnie to miki dostał nie wiadomo skąd nowa porcje kataru i mega sapki... bardzo sie meczy. 15XII mielismy jechac do lekarza ale w takiej sytuacji zastanawiam sie czy tego nie przyspieszyc...
miłego dzionka zycze i duzo zdroweczka!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)U mnie nie pada jak na razie.......Milego dnia mamusie!
Witam:-):-)
Ja już po zakupach ale potem i tak będziemy musieli jeszcze wyjść.Pogoda dziwna, nie pada, ciepło ale zero słońca:---(
Reniferku miłej wizyty u siostry:-)Mnie mógłby ktoś odwiedzić...
Asiulinka ja też tak mam, spałabym i spała...
Szalejecie dziewczyny z zabawkami szalejecie:-):-):-)Nam się finanse troche skurczą więc trzeba pooszczędzać.
Barbarom wszystkiego naj:-)
Oj dziś 4Zapomniałam...No ładnie,ładnie co ze mnie za matka, dziecko 13 miesięcy kończy a ja zapomniałam;-);-);-)Ide mięso dzielić,zjrze pózniej
Ja już po zakupach ale potem i tak będziemy musieli jeszcze wyjść.Pogoda dziwna, nie pada, ciepło ale zero słońca:---(
Reniferku miłej wizyty u siostry:-)Mnie mógłby ktoś odwiedzić...
Asiulinka ja też tak mam, spałabym i spała...
Szalejecie dziewczyny z zabawkami szalejecie:-):-):-)Nam się finanse troche skurczą więc trzeba pooszczędzać.
Barbarom wszystkiego naj:-)
Oj dziś 4Zapomniałam...No ładnie,ładnie co ze mnie za matka, dziecko 13 miesięcy kończy a ja zapomniałam;-);-);-)Ide mięso dzielić,zjrze pózniej
Agatka_BB
IX Lachon BB
Cloe jest jest z nami na zamnietym,i odzywa sie...zaraz jej nagadam zeby tutaj dala znka zycia...:-)
Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak watek zamkniety a gdzie on dokladniej sie znajduje? i czy mozna sie do was w jakis sposob tam przylaczyc
Moj maly dzisiaj jest maruda....ma nadzieje ze chociaz pojdzie spac w poludnie.
Dzuzo zdrowka zycze wszytskim chorowitka
reklama
anaconda27
styczniówka2006
iwonka2006 dzięki za podpowiedź, zamówiłam Majce na mikołaja teletubisiowy domek i mam nadzieję że będzie nim zachwycona Dzwoniłam do nich żeby wysłali go kurierem to na jutro dojdzie. Mnie osobiście bardzo się podoba i chyba w czwartek będę miała dziecko z głowy na cały dzień
Podziel się: