reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No my tez już po dobranocce! Wiecie że musiałam oglądac razem z synem bo on się bał:szok: Teraz się wygłupiają z piłką a ja tylko zerkam żeby Adrian nie zrzucił Magdy z łóżka! Znów mu wychodzą braki przedszkola i zaczyna dokuczac siostrze! Eh... Chce się z nią bawic tak jak z rówieśnikami a tu się nie da:no:

Eh widzę że wszystkie dzieciczki układacie! To słodkich snów dla maluszków. Moje się na mnie wypięły i poszły czytają książeczki! A mój mnie właśnie wkur*** bo znów wyjeżdża z tekstem że ja przez całe dnie nic nie robię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy te chłopy kiedyś zmądrzeją:confused2::no:

Eh widzę że wszystkie dzieciczki układacie! To słodkich snów dla maluszków. Moje się na mnie wypięły i poszły czytają książeczki! A mój mnie właśnie wkur*** bo znów wyjeżdża z tekstem że ja przez całe dnie nic nie robię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy te chłopy kiedyś zmądrzeją:confused2::no:
moje lata jak wściekłe,a łóżko ma zrobione już...
a chłopy nie zmądrzeja,bo to juz są takie gady niemozliwe....musimy to przeżyć.....:dry::sorry2:

Fajną Vanesska pozę obrała do zasypiania:-D
A ja wróciłam z balowania przy winku i idę spać bo mąż wraca w nocy:tak:Muszę otrzeźwieć troszkę nie;-):-DAle serio to winko swoje było pycha i wypiłyśmy chyba ze 2 litry:szok:Ale nie jestem pijana:-DIdę się kapać i spać. A wogóle to mogę teraz za często nie być bo mąż będzie;-):-DDobranoc

Wlasnie uspalam moje dziecie, ufff nie bylo z nim dzisiaj latwo, tylko nerwa zalapalam, mojego M dalej w domu nie ma i oczywisice po co dac znac o ktorej wroci :wściekła/y::wściekła/y:..........beznadziejni sa ci faceci:no::no:

Ide sie kapac i spac dobranoc wszytkim milych snow

reklama
Moje też już od dłuższego czasu śpią:-) Wszystkie trzy hahahaha:-D A ja sobie siedzę na blogaskach bo muszę jutro specjalną notkę dla Adrianka naszykowac:tak: Cieszy się jak nigdy, chyba dlatego że już bardziej rozumie co to urodzinki! No jeszcze prezencik spakowac i kartkę wypisac. od rana się będzie dopominał:-D

Do góry