reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

no wlasnie nie wiem.....to jest najgorsze ze nie wiem jak mu pomoc i to mnie wkurza okropnie a nie sam fakt ze sie drze....

propozycja padla (wyjascia na piwko) narazie bez odezwu ale ja sie szykuje mam juz dosc siedzenia w domu! po szpitalu jestem spragniona kontaktu bo ja lubie duzo gadac a tam taaaka cisza! wiec skoro znowu mam jechac na te katorgi to chce sie wygadac! ide sie szykowac!
dobranoc kochane!!!!!

baby padam z nog......................katar Kubi i cale te przygotowania na chrzest mnie wykonczyly dzisiaj.............zmykam spac!!

mordziulka
ale na jakis wypad chetnie bym sie skusila, milej zabawy!!!!

aaaaa to bylo na serio.....ale jestem durna....a skad jestes? bo ja chetnie bym wyszla na piwerko nawet caly browar :)
mordziulka pisze:
propozycja padla (wyjascia na piwko) narazie bez odezwu ale ja sie szykuje mam juz dosc siedzenia w domu! po szpitalu jestem spragniona kontaktu bo ja lubie duzo gadac a tam taaaka cisza! wiec skoro znowu mam jechac na te katorgi to chce sie wygadac! ide sie szykowac!
dobranoc kochane!!!!!

cześć mamusie ja na chwlunie ,jak mam komputer to już nie mam siły pisać ::)
Shady mordziulka ma racje może coś małemu jest...moze przesilenie wiosenne w parku większośc mam skarży sie że bąble jakieś niespokojne sie stały
Choć mój jak ręką odjoł w dzień aniołek,nawet da się wykąpać posprzątać noca nadal marudny..ale co tam.
Postanowiłam jutro z tego wszystkiego szarlotke upiec ;D oj jak dawno nic nie piekłam
Z ranca joga, zakupki po drodze do domku i wypieki 8) :)
Musze sie wam pochwalić Noe ostatnio ma coraz ciekawsze dokonania jak stary głowe zaczoł podnosić ;D,przekrścił się przez to raz(chyba nie chcący..ale zawsze :p ) na plecki z brzuszka i ma nowe hobby (to mnie akurat niepokoi ;) ) pokrzykiwanie,ćwiczy skubaniec głos i bardzo go to cieszy ,potrafi sie tak z rana wydzrzeć że nie wiem czy sąsiedzi nie pomyslą że mu coś robie
Oj mam nadzieje że od poniedziałku będe już miała swój komputerek w domku i powroce do was...jakoś tak dziwnie jak nie moge w ciągu dnia z wami popisać :(

A to Mój dzielniacha ;D
noe34705218qd.jpg

Przegłodziłam majutka i zaczęła jeść ale je teraz duzo mniej niz wcześniej dziwn?? a główką raczej nie kręci.

Shady miałam taki dzioeń że Majutek bez przerwy płakała z nerwów to juz głową w scinę waliłam bo nie wiedziałóam co mam robić. Serio guza sobie nabiłam i myslałam że w wariatkowi wyladuje. Nie denerwowałam się na nią tylko na sytuację i rzucałam czym się da zeby się wyładować dobrze że jak maż przyszedł to się nią zajął i poprwaiło mi się bo naprawdę myślałam że oszalęję. Ale na drugi dzień juz mniej płakała i potem przeszło. Ale tego dnia nie zapomnę koszmar. Ona nie płakała a własciwie wrzeszczała wtedy. no ale cóż nasze dzieci tez mają chyba gorsze i lepze dni.

Kupilismy kamerę mam nadzieję że bedzie to później fajna pamiatka

no ja wrucilam! nie poszlam bojakos tak mi zeszlo! zreszta juz puzno!
shady mieszkam w opocznie male miastko ale jest gdzie wyjsc na piwko!!! moze sie skusisz???

reklama
wiecie co zaczynam sie martwic o lady cos dzis malo pisala!!!! zeby tylko bidna nie pobila tego kuriera!!!!!
a moze wozeczke juz w domciu i spacerowala dlugo potem padla ze zmeczenia i nawet dobranoc nie napisala! ale jutro bedzie pierwsza!!!!

uciekam juz na prawde lulu!!!!!!!!!!!!!!

dobranoc kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry