mam przeogromna prosbe do mam z Niemiec lub osob znajacych niemiecki. Juto ide z Hanifka do lekarza i chcialabym powiedziec pani doktor, iz przypuszczam, ze wysypka na cialku Hanifki to skaza bialkow - nietolerancja na bialko mleka krowiego...no wlasnie tylko jak jej to powiedziec, jak bedzie brzmialo to po niemiecku, jak w Niemczech nazywa sie taka alergia??? Jezeli jestescie w stanie mi pomoc to bardzo o to prosze i z gory dziekuje
reklama
Ja tylko na chwile (pewnie). Widze dzieciaczki zasypiaja dzis w roznych dziwnych miejscach... moj Macius tez zasnal....przy obiedzie...
ale zebym nie miala tak dobrze, to widzialam (jak zanosilam Macka do pokoiku), ze Grzes sie obudzil. Ale te dzieci maja wyczucie -jak jedno zasypia, to automatycznie budzi sie drugie.
ale zebym nie miala tak dobrze, to widzialam (jak zanosilam Macka do pokoiku), ze Grzes sie obudzil. Ale te dzieci maja wyczucie -jak jedno zasypia, to automatycznie budzi sie drugie.
Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Witam
Tak se przegladam forum i pomyslalam ze dolacze do Mam w domku siedzacych.Siedze moimi maluchami w domu teraz spia wiec mama buszuje po necie .
Jestem mama Blizniaczek Mili i Dominiki i Szymonka
Dziewczyny sa na etapie robie wszytko co mama i we wszystkim mnie nasladuja a maly Szymon na raczka za nimi bo jeszcze nie chodzi sam
Postaram sie post odwiedzac czesciej oczywicie jak dzieci pozwola mamie na chwilke przy kompie .Pozdrawiam
Tak se przegladam forum i pomyslalam ze dolacze do Mam w domku siedzacych.Siedze moimi maluchami w domu teraz spia wiec mama buszuje po necie .
Jestem mama Blizniaczek Mili i Dominiki i Szymonka
Dziewczyny sa na etapie robie wszytko co mama i we wszystkim mnie nasladuja a maly Szymon na raczka za nimi bo jeszcze nie chodzi sam
Postaram sie post odwiedzac czesciej oczywicie jak dzieci pozwola mamie na chwilke przy kompie .Pozdrawiam
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Klavell alergia to alergii:-) a na białko mleka krowiego kurczę napisać to jak się mówi czy pisze?????????
Iwonka slodzinka z malutkiej ale teraz chyba już w łóżeczku co;-)
Iwonka slodzinka z malutkiej ale teraz chyba już w łóżeczku co;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Asiulinka ladne zdjecie masz w podpisie
Vici no juz w lozku spi swoim
Iwka witaj w klubie
Vici no juz w lozku spi swoim
Iwka witaj w klubie
Tak ja sie pisze bo ja sobie przepisze i podsune lekarce karteczke po nosKlavell alergia to alergii:-) a na białko mleka krowiego kurczę napisać to jak się mówi czy pisze?????????
;-)
Dziewczyny zalozylam nowy watek prosze zajzyjcie tu https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/pomozmy-wiktorkowi-13428/#post1806585
Asiulinka ladne zdjecie masz w podpisie
Asiulinka zdjęcie przesłodkie
dzieki, dzieki.:-) Juz mi sie znudzilo tamto, zreszta chopaki podrosly i trzeba bylo zmienic.;-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Klavell straszny widok i meczarnia dziecka, mam nadzieje ze operacje pomoga....
Podziel się: