reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mam przeogromna prosbe do mam z Niemiec lub osob znajacych niemiecki. Juto ide z Hanifka do lekarza i chcialabym powiedziec pani doktor, iz przypuszczam, ze wysypka na cialku Hanifki to skaza bialkow - nietolerancja na bialko mleka krowiego...no wlasnie tylko jak jej to powiedziec, jak bedzie brzmialo to po niemiecku, jak w Niemczech nazywa sie taka alergia??? Jezeli jestescie w stanie mi pomoc to bardzo o to prosze i z gory dziekuje

reklama
Ja tylko na chwile (pewnie). Widze dzieciaczki zasypiaja dzis w roznych dziwnych miejscach... moj Macius tez zasnal....przy obiedzie...:eek::-D
ale zebym nie miala tak dobrze, to widzialam (jak zanosilam Macka do pokoiku), ze Grzes sie obudzil.:dry: Ale te dzieci maja wyczucie -jak jedno zasypia, to automatycznie budzi sie drugie.

Witam
Tak se przegladam forum i pomyslalam ze dolacze do Mam w domku siedzacych.Siedze moimi maluchami w domu teraz spia wiec mama buszuje po necie :) .
Jestem mama Blizniaczek Mili i Dominiki i Szymonka :)
Dziewczyny sa na etapie robie wszytko co mama i we wszystkim mnie nasladuja a maly Szymon na raczka za nimi bo jeszcze nie chodzi sam:)
Postaram sie post odwiedzac czesciej :) oczywicie jak dzieci pozwola mamie na chwilke przy kompie .Pozdrawiam

Klavell alergia to alergii:-) a na białko mleka krowiego :confused: kurczę napisać to jak się mówi czy pisze?????????
Iwonka slodzinka z malutkiej:yes: ale teraz chyba już w łóżeczku co;-)

reklama
Do góry