reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku, z tym że u nas będzie tylko i wyłącznie ślub cywilny.A ja z jednej strony nie chcę żebyśmy wywalali kasę, a z drugiej chciałabym mieć miłe wspomnienia :tak:.W końcu to tak ważny dzień...Ech, zobaczymy, jeszcze trochę czasu mamy.
Teraz trzeba zaplanować roczek, bo imprezka 16 grudnia (będę musiała wagary w szkole zrobić;-)),a my nic jeszcze nie myśleliśmy o tym :zawstydzona/y:.Wiemy tylko ile osób będzie i nic poza tym...
W ogóle grudnień to będzie wesoły.Najpierw roczek Oliwki, później wiadomo - święta, 29 grudnia nasz znajomy bierze ślub, więc impreza ;-), 30 grudnia poprawiny, 31 Sylwester, a 1 stycznia imieniny mojego przyszłego teścia ;-).Później, 11 stycznia ślub, a jeszcze 30 stycznia moje imieniny i 31 stycznia moje urodziny, a później 10 lutego Jacka imieniny :szok:.Imprezowe miesiące się zapowiadają :szok:.Skąd ja na to wszystko siłę wezmę :eek:

reklama
Reniferku my dziś też wędrujemy na szczepienie na 11.Już zarejestrowany Karollo.Mam nadzieje,ż e się nie okaże ,że cóś w nim siedzi i będzie szczepiny.Nie znosze czekać do 11:no:Zaraz się ubierzemy, i pójdziemy do sklepu i po oparcie na sanki i potem od razu do poradni:tak:

hehe, a ja muze czekac do 11-ej by w ogóle sie zarejestrowac... na szczepienie nie wiem jeszcze o której jade :sorry::sorry: młody ma katar, ale go to chyba nie dyskwalifikuje, bo ma go w sumie od urodzenia razem z sapką... współczuje mu, bo dostanie az 3 zastrzyki, nie wiem czemu ale pierwsze szczepienie takie u nas jest, dopiero od drugiego można kupowac szczepionki skojarzone...

Dzień dobry!

Sikoreczko - fajne fotki :)

RENIFER_24 - a dlaczego dopiero od drugiego...? nie rozumiem... chyba ktoś cię wproawdził w błąd...

Inna to impreza za imprezą:-)Wybawisz się,że ho ho:-)
My zaraz się ubieramy bo jednak najpierw na szczepienie potem zakupy, ruszyć mi się nie chciało, koleżnaka się odezwał i jakoś ten czs nam minął:-)

Ja właśnie wzięłam cieplutką kąpiel z pianą, Jacek próbuje położyć Oliwkę spać, ciekawe co z tego wyjdzie ;-).Na razie nie słychać krzyków ani płaczu, więc nie jest tragicznie :-D.
Pokłóciliśmy się dzisiaj z Jackiem...O to, kogo zaprosić na nasz ślub i wesele :-(.Na początku miało być małe przyjęcie w domu, bez fajerwerków...Ale później jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy myśleć o tym, aby wynająć małą salę, zamówić zespół, kucharkę, troszkę więcej ludzi...Ale Jacek jakby mógł to by zaprosił pół miasta...Bo jemu się wydaje, że jak tych zaprosi, to powinien też tamtych...To ja moich jedynych i kiedyś najlepszych koleżanek nie zapraszam, a on będzie zapraszał pierwsze lepsze osoby :baffled:.Już i tak mamy 35 osób dorosłych + 8 dzieci.A początkowo miało być 15 osób...A on chce tego kolegę, tamtego kolegę...Nie da mu się nic wytłumaczyć...Aż mi się odechciewa...Może najlepiej by było wziąć świadków, nikog nie zapraszać, iść do USC i koniec.:confused:

I u nas bylo to samo.Ja jestem miesiac po slubie cywilnym i byl ten sam problem.W koncu doszlo do tego ze na samym slubie w usc bylo moze kolo 7 osob a tylko ze swiadkami pojechalismy to uczcic:-):-):-):-):-)A mialo tez byc na poczatku obiad w domu na 15 osob potem zrobila sie lista na 35 osob az wreszcie doszlo prawie do 70:szok:Juz sali szukalam i znalazlam na przyjecie weselne ale niestety nie zgodzily mi sie terminy slubu z wolnym terminem wynajecia sali sprawdzonej juz.W koncu puscilismy plotke ze bierzemy tylko taki szybki slub tylko dla nas a w przyszlym roku jak sie uda bedzie koscielny i przyjecie weselne:tak:

A wogole to witam:-)
Sikoreczka Bodzinka super fotki:-)
Renifer ja tez sie dziwie tym co napisalas o szczepieniach to nie jest mozliwe.....:no:

Hej. Widzę że ślub- niby taki piekny dzień ma być ale przygotowania do niego mnóstwo nerwów psują:tak:Ja zaczynam wracać do zdrowia. Madzia narazie kataru się pozbyła a kaszel dalej taki sam:eek:Zawsze jak wejdę na BB to moje dzieci odrazu coś chcą. Madzia właśnie stwierdziła ze paznokcie ma za długie i koniecznie mam jej obciąć:sorry:
Sikoreczka slicznie wygladaliście. A misiek olbrzym przy Madzi:-D
Dobra ide poobcinac paznokcie i bede miec spokój

Dzień dobry!

Sikoreczko - fajne fotki :)

RENIFER_24 - a dlaczego dopiero od drugiego...? nie rozumiem... chyba ktoś cię wproawdził w błąd...

Renifer ja tez sie dziwie tym co napisalas o szczepieniach to nie jest mozliwe.....:no:

dziewczyny - trzy razy sie lekarki pytałam i dziś mały dostanie na bank 3 zastrzyki.... chciałam mu kupic od razu skojarzoną by tyle razy nie był kłuty i lekarka powiedziała ze nie wolno, dopiero moge od 2 szczepienia... mam nadzieje ze dzis dowiem sie szczegółów bo dla mnie to tez jest troche dziwne...

witam was

Widze ze imprezy imprezy i imprezy obagdujecie. Slub ma byc najpiekniejszym dniem w zyciu ale tyle zdrowia i nerwow kosztuje ze szkoda gadac.
Aniab strasznie dlugo was te choroby trzymaja..... sliczne zdjecia, pikne dzieciaczki i piekna mamusia:happy:

Renifer a to ciekawa sprawa z tymi szczepienaimi :confused:, daj znac jak bedziesz cos wiedziala wiecej, bo mi takze wydaje sie to pomylka:confused:

reklama
Kalendarz szczepien ...http://www.szczepienia.pl/mmw/img/kal_normal.gif

moz-screenshot-3.jpg
kal_normale.gif

Do góry