Sprawdz: Wrzuta.pl - 3 miesiace sto lat
DZIS HANIFKA KONCZY 3 MIESIACE!!!
Zapraszamy wszystkich na tort
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie śpieszy mi się zbytnio bo najpierw muszę umyć okna a tak mi sie nie chce żeAnia138 wieszaj nowe firany i wklejaj foty
A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli
No wrocilam.Pojechalam o 9 do przychodni na pobranie krwi a tam kolejka na 30 osob a recepcja zamknieta i pani ktora w;asnie z niej wyszla oznajmila ze jset juz zmeczona i musi odpoczac!!!!!!Normalnie szok po 2 godzinach pracy w okienku ona sie zmeczyla rura jedna.Oczywiscie skomentowalam to na glos i wyszlismy.Pojechalam do Lux Medu i tam w 5 minut bylam obsluzona.
Strasznie mnie dzis bloi glowa wiec sie nie rozpisuje choc wszystko przeczytalam co na klikalyscie....buziaki
Wszystkiego najlepszego dla Malutkiej!!Milion buziaczków :-)
Nie sądzę ;-).inna_22 - będzie dobrze, jeszcze zatęsknisz kiedyś za studiami ;-)
Kochana, ja pedagogike resocjalizacyjną studiuję .I mózg mi się lasuje od tej psychologii, choć można sie czasem bardzo ciekawych rzeczy dowiedziećInna czego tu się uczysz kobitko??? Mnie sam tytuł przeraża a zawsze lubiłam nauke;-)
Heh, byle jaka zabawka kosztuje 50 zł, a te takie bardziej zbajerzone....Gdybyśmy chciały każdą zabawkę, która nam wpadnie w oko, kupić dziecku (lub która dziecku wpdanie w oko) to miliardy byśmy wydały .Tylko skąd te miliardy wziąćA potem pojechalam do Tesco i ogladalam zabawki.Ten kot interaktywny co reklamuja kosztuje 179zlKubus puchatek interaktywny w tesco 249 a w innym wi9dziala za 179zlOdkurzacz z reklamy 129
Wydaje mi się, że inni rodzice też powinni interweniować, może trzeba zorganizować jakieś spotkanie z rodzicami dzieci, które ten chłopczyk zaczepia i bije??Jeśli ojciec tego dziecka mówi, że jego syn bez powodu kogoś nie uderzył to powinien puknąć się w głowę.I to mocno.I zastanowić się, czy aby na pewno wie, co to znaczy 'dobrze wychowywać'.Idź do dyrekcji, przedstaw problem, może z tym małym powinien pogadać szkolny pedagog??Dziewczyny a ja tez mam problem. W klasie mojej Natalki jest jeden taki niegrzeczny chlopczyk wszystkich bije, wyzywa, popycha. Moja Natalka tez juz od niego dostala. Inne matki nic z tym nie robia a ja zglosilam do wychowawczyni i rozmawialam z ojcem tego dziecka( rozmowa nie byla zbyt przyjemna bo pan stwierdzil ze on dobrze wychowuje swojego syna i napewno bez powodu jej nie ruszyl i takie tam ). W kazdym razie nie przyniosly te moje rozmowy zadnego efektu, a wrecz odwrotnie chlopak coraz czesciej rozladowuje swoje emocje i nerwy na moim dziecku. Juz nie wiem co mam robic - w poniedzialek ide do dyrekcji i czekam co z tym zrobia - bo jesli nic to naprawde podejme dalsze kroki.