reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
OlaK - fajnie, że zajrzałaś i że dobrze się czujesz :) Wstaw jakąś fotę rosnącego brzucha :)

klavell - buziaki dla córci, z okazji 3 miesięcy :tak:

inna_22 - będzie dobrze, jeszcze zatęsknisz kiedyś za studiami ;-)

No i jak tam Inna, już zrobiona na bóstwo;-)
Iwona oni te dzieci zamęczą:no:
Klavell Hanifce wszystkiego najlepszego i milion buziaków od nas:-):-)
Ola K wstaw fotke brzuszka, wstaw:-):-)Dobrze,że u Ciebie dobrze:tak:
Reniferku super,że nocka spokojna:-)
Inna czego tu się uczysz kobitko??? Mnie sam tytuł przeraża a zawsze lubiłam nauke;-)
My po bez wózkowym spacerku, ja ledwo zyje, Karol śpi, kombinezon i moje spodnie się piorą....Jeszcze wpadłam na pomysł,żeby do sklepu wejść, mój błąd;-)Ciastka mi się wysypały, dziecko uciekało po chodniku, dobrze,że nie po ulicy, ale zrobiłam zdjecie:-)Karolek był zachwycony choć pod konieć strasznie zmęczony.Byliśmy tylko godzinke a oboje się czujemy jak byśmy pół dnia chodzili;-)
Na koniec na klatce mi zwiał, i zacząl włazić po schodach:-)Nie wiem gdzie bo mieszkamy na parterze, pewnie sąsiadów chciał odwiedzić:-)

Dzień dobry.
Ja już druga kawusię piję i od rana po allegro buszuję, nic nie muszę robić bo jeszcze mam czysto o wczorajszym sprzątaniu :tak:.
Jak czytam o waszych zarwanych nockach to aż mi przykro pisać że ja to nawet siedział i Blade 3 oglądałam do 1:30 bo wiedziałam że się wyśpię i tak było, pobudka o 6:30 a potem jeszcze do 10:15 gniliśmy a dzisiaj mały "zaspał" na śniadanko bo obudził się o 8 :tak:.

Buziaczek hej, jak zobaczyłam że Blaneczka ma już 4 miesiące to aż mi sie wierzyć nie chciało :confused:, ale ten czas leci :shocked2:

Ania138 wieszaj nowe firany i wklejaj foty :tak:
Nie śpieszy mi się zbytnio bo najpierw muszę umyć okna a tak mi sie nie chce że :szok::cool2:

No wrocilam.Pojechalam o 9 do przychodni na pobranie krwi a tam kolejka na 30 osob a recepcja zamknieta i pani ktora w;asnie z niej wyszla oznajmila ze jset juz zmeczona i musi odpoczac!!!!!!Normalnie szok po 2 godzinach pracy w okienku ona sie zmeczyla rura jedna.Oczywiscie skomentowalam to na glos i wyszlismy.Pojechalam do Lux Medu i tam w 5 minut bylam obsluzona.
Strasznie mnie dzis bloi glowa wiec sie nie rozpisuje choc wszystko przeczytalam co na klikalyscie....buziaki

A potem pojechalam do Tesco i ogladalam zabawki.Ten kot interaktywny co reklamuja kosztuje 179zl:szok:Kubus puchatek interaktywny w tesco 249 a w innym wi9dziala za 179zl:dry:Odkurzacz z reklamy 129:baffled:Mam nadziejenze ktos z rodzinki cos kupi na gwiazdke dziecku.A fajna kuchnia ze sklepem w jednym tez byla.:tak:

Karol nadal śpi...Ja go wieczorem chyba będe wystawiała na dwór:-)
Iwonka wredny babsztyl:no:Na tyłku siedzi i po 2 godzinch się zmęczyła.Niech idzie jak moja mama w M1 sprzątać, to zobaczy co to praca, babsztyl paskudny.Biedna ty.Ceny zabawek są zabójcze szczególnie teraz.Zarabiają na rodzicach, bo jak tu dziecku odmówic?????

A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli:tak:

Ja tez sledze ten watek i wczesniej jakos nie pisalam tam:zawstydzona/y: ale teraz w trakcie tej operacji i po niej nie moglam sie powstrzymac. Super ze Maja ma sie coraz lepiej:tak:

DZIS HANIFKA KONCZY 3 MIESIACE!!!

Zapraszamy wszystkich na tort

Buziaki dla Hanifki z okazji 3 miesiaca:tak::tak:

No wrocilam.Pojechalam o 9 do przychodni na pobranie krwi a tam kolejka na 30 osob a recepcja zamknieta i pani ktora w;asnie z niej wyszla oznajmila ze jset juz zmeczona i musi odpoczac!!!!!!Normalnie szok po 2 godzinach pracy w okienku ona sie zmeczyla rura jedna.Oczywiscie skomentowalam to na glos i wyszlismy.Pojechalam do Lux Medu i tam w 5 minut bylam obsluzona.
Strasznie mnie dzis bloi glowa wiec sie nie rozpisuje choc wszystko przeczytalam co na klikalyscie....buziaki

Biedna:no: a co do zachowania pani........ bez komentarza:wściekła/y:

Dziewczyny a ja tez mam problem:nerd:. W klasie mojej Natalki jest jeden taki niegrzeczny chlopczyk wszystkich bije, wyzywa, popycha. Moja Natalka tez juz od niego dostala. Inne matki nic z tym nie robia a ja zglosilam do wychowawczyni i rozmawialam z ojcem tego dziecka( rozmowa nie byla zbyt przyjemna bo pan stwierdzil ze on dobrze wychowuje swojego syna i napewno bez powodu jej nie ruszyl i takie tam :wściekła/y::wściekła/y:). W kazdym razie nie przyniosly te moje rozmowy zadnego efektu, a wrecz odwrotnie chlopak coraz czesciej rozladowuje swoje emocje i nerwy na moim dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Juz nie wiem co mam robic - w poniedzialek ide do dyrekcji i czekam co z tym zrobia - bo jesli nic to naprawde podejme dalsze kroki.

reklama
DZIS HANIFKA KONCZY 3 MIESIACE!!!

Zapraszamy wszystkich na tort
Wszystkiego najlepszego dla Malutkiej!!Milion buziaczków :-)

inna_22 - będzie dobrze, jeszcze zatęsknisz kiedyś za studiami ;-)
Nie sądzę ;-).

Inna czego tu się uczysz kobitko??? Mnie sam tytuł przeraża a zawsze lubiłam nauke;-)
Kochana, ja pedagogike resocjalizacyjną studiuję :tak:.I mózg mi się lasuje od tej psychologii, choć można sie czasem bardzo ciekawych rzeczy dowiedzieć :tak:

A potem pojechalam do Tesco i ogladalam zabawki.Ten kot interaktywny co reklamuja kosztuje 179zl:szok:Kubus puchatek interaktywny w tesco 249 a w innym wi9dziala za 179zl:dry:Odkurzacz z reklamy 129:baffled:
Heh, byle jaka zabawka kosztuje 50 zł, a te takie bardziej zbajerzone...:dry:.Gdybyśmy chciały każdą zabawkę, która nam wpadnie w oko, kupić dziecku (lub która dziecku wpdanie w oko) to miliardy byśmy wydały :cool:.Tylko skąd te miliardy wziąć :confused:

Dziewczyny a ja tez mam problem:nerd:. W klasie mojej Natalki jest jeden taki niegrzeczny chlopczyk wszystkich bije, wyzywa, popycha. Moja Natalka tez juz od niego dostala. Inne matki nic z tym nie robia a ja zglosilam do wychowawczyni i rozmawialam z ojcem tego dziecka( rozmowa nie byla zbyt przyjemna bo pan stwierdzil ze on dobrze wychowuje swojego syna i napewno bez powodu jej nie ruszyl i takie tam :wściekła/y::wściekła/y:). W kazdym razie nie przyniosly te moje rozmowy zadnego efektu, a wrecz odwrotnie chlopak coraz czesciej rozladowuje swoje emocje i nerwy na moim dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Juz nie wiem co mam robic - w poniedzialek ide do dyrekcji i czekam co z tym zrobia - bo jesli nic to naprawde podejme dalsze kroki.
Wydaje mi się, że inni rodzice też powinni interweniować, może trzeba zorganizować jakieś spotkanie z rodzicami dzieci, które ten chłopczyk zaczepia i bije??Jeśli ojciec tego dziecka mówi, że jego syn bez powodu kogoś nie uderzył to powinien puknąć się w głowę.I to mocno.I zastanowić się, czy aby na pewno wie, co to znaczy 'dobrze wychowywać'.Idź do dyrekcji, przedstaw problem, może z tym małym powinien pogadać szkolny pedagog??

Mój mały małpiszon, po ponad 2-godzinnej drzemce, rozrabia teraz za troje dzieci:no:.Nie cierpię jej takiej - wpycha się tam, gdzie nie może, jak mówię jej nie wolno, to się krzywi i prycha,a jak ją delikatnie odsuwam, to drze się i tupie nogami :dry:.Ćwiczy moją cierpliwość czy co?

Do góry