reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak to nie wiedzialyscie:confused: po rzadnym syropie nie mozna jesc i pic przez jakis czas a minimum to te polgodzinki.Syrop z cebuli to moze domowy sposob ale lekarka mi kiedys powiedziala,ze nawet te domowe sposoby musza miec jakis czas dzialania a nie wyplukiwanie ich po momencie bo np nie smakuje.To teraz juz wiecie:-)i prosze sie stosowac:-D

reklama
Ale mi się bllle zrobiło na samą myśl o tej kawie:-D A ja właśnie wsadziłam małą do wózka pojeżdziłam z nią po mieszkaniu i śpi:-) To dobrze bo o 3 do lekarza idziom. Znów.:zawstydzona/y: Dobra pomykam bo jest okazja podłogę bez pomocnicy wymyc:blink:

Reniferku bleee:baffled::baffled:Ja na wit.C od trzech dni,katar, ból głowy, dreszcze...Herbatka z cytrynką i jakioś tak mi dziwnie.Ochote na naleśnikim mam ale najlepiej,żeby kto inny usmażył.No ale tak dobrze to nie będzie...Lolek wisi na cycu może zaśnie to ja wtedy wreszcie się wezme za obiad...Na nic nie mam dziś nastroju:-(Ani na zabawe z dzieckiem, ani na film czy książke.Ani chybi cóś mnie bierze.

Witam was

oj widze ze na forum zapanowala choroba, zycze wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia i caluje wszytskie chorowitki.
Vici do mnie tez nie dotarla informacja ze syropow nie nalezy popijac :dry:

Zupa gulaszowa.......:confused::confused::confused: tez bym zrobila taka, jakby ktos podal jakis dobry przepis;-)

helołkaa
to jaaaaaaaaa..hehe
jezdem jzu po pracy,mąz w mieście,wiec mam chwilke sobie dla WAS>..
Gulaszowa--ja robie miesa tone,kości,cąła włośżczyzna i przyprawe do mieśa Delikat,,pycha--tzn mjemu smaowala superowato...taka na ostro mi wyszła..hehe

widze,ze chorujecie,,no to zdrowka,,
a na impriezce bylo super fajno,,salismy u znajomych,,,fajno,,mecza te zogladlaismy,,haa

pije kawe i zjadam byulyy..a ryb mam tyle,ze :szok::szok:,,moj maz 33 sztukiz łowił,,ale wczoraj mialam roboty,,a dzisiaj rybka z frytami na obiadke i surowka,,mniamm

Kto zna dobry przepis na zupę gulaszową? Bo mam ochotę taką ugotować a nie wiem jak
no ja ci podąlam fajny,prosty i smaczny,hehe

ja tala robię,,jest zwykła w przepisie i niezwykła w smaku,hehe
bardzo aj lubie,,wlasnie jutro bede robila ja na obaid ai w słoiki,bo m dużo jej chce...

a tak na spokojnie to na kościach robie,miesa kroje jak na gulasz,,tam seie pichci to na ogniu,a potemw łoszczyzne i warzywa inne jak kto woli,,no i mieso przyprawione musi byc...smacznego...

reklama
Ewcia81 jutro spróbuję eg Twojego przepisu (podobny też wynalazłam na necie), i chodzi mi o to żeby przede wszystkim mojemu mężowi zasmakowała, bo on w ogóle zup nie chce jeść - bo mięsa w nich nie ma. Stąd ten pomysł na gulaszową:-D:-D

Do góry