reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor.
Ja tez troche sie polenilam dzisiaj.:-)
Klavell super dzien mialas. Odprezylas sie i nabralas pewnie nowych sil do dzialania.:tak:
Sikoreczka Twoj maz mial super pomysl na poprawe humorku.:tak: Szkoda, ze moj na tekie pomysly nie wpada.
Padam juz, wiec sie z wami zegnam. Pa pa. Dobranoc.

No i zapeszyłam Dawidek jeszcze nie śpi i wczoraj też zasnął po północy :crazy::rofl2:.
sikoreczka dobrze że zauważyłaś :szok: to by dopiero było jak by połknęła. Mnie też czeka niedługo pilnowanie "odkurzacza" ;-)
iwonka ja też bloga otworzyłam bez problemu
Dobranoc

Dzieki dziewczyny :)
Vici wiesz, ja mialam taki kociol w domu, ze okazalo sie, ze faktycznie pozostalo wiele rzeczy, ale na szczescie szwagierka do polski jedzie w grudniu to wszystko nam przywiezie :)
:-):-):-)
Powiem Wam, ze warto bylo sie przenosic, chocby dla wspanialego klimatu. Teraz w listopadzie chodzimy w krotkim rekawku i pocimy sie jak myszy :-D:-D:-D. Tylko swieta bez sniegu beda dziwne.
Tesknie strasznie za rodzicami, ale trudno, slowo sie rzeklo :sad::sad:

Wczoraj dobranoc nie powiedziałam ale dziś za to dzieńdobry mówię.
Sikoreczka tak właśnie zdarza się przy tatusiach i do tego można powiedzieć,że to ich wina bo ich śrubki.Kurczę dobrze,że zauważyłaś bo hoho byłoby nieciekawie.
Iwonka ja na twój wchodzę ale za to z moim mam problemy.Może na smykach chcą nam przerwę zrobić na kitkata:-D
Shady ja się nie dziwie,że młyn miałaś jak pakowałam się do Austrii to miałam problemy a co dopiero Ty jak wiedziałaś,że szybko tu nie będziesz.Ja mam 500km do domku więc nawet na weeckend można jechać no ale Ty:szok:Żal tylko rodziny i wyobrażam sobie jak tęsknisz.A święta bez śniegu hmmm no cóż kwestia przyzwyczajenia.A powiedz jakie tam bywają najniższe temperatury:confused:zbliżają sie kiedyś do zera czy macie wieczną wiosnę i lato:-D(myślę oczywiście o całości roku)

Hej dziewczynki. U nas weekend zaliczam do udanych. Byli rodzice - mama wyreczyla mnie w opiece nad Kuba. Odjechali wczoraj po obiadku. Zajrzalabym do was, ale niestety koncowka weekendu nam sie popsula bo Natalka dostala goraczki:-(. Dzisiaj tez ma stan podgoraczkowy wiec nie poszla do szkoly i niedlugo uciekamy do lekarza.Przy okazji zbadam Kube bo jakos mu nie bardzo przechodzi. Mam juz dosc tych chorob:wściekła/y:

Dzień dobry!

Natek nadal lekko przeziębiony, ale wychodzimy na prostą. Weekend do dupy, zaliczyłam jedną koszmarną imprezę :/

shady - fajnie, że jesteś :)) Zazdroszczę tego klimatu :)

Hej. Siedzę sobie sama. Madzia w szkole a Matek jak wczoraj poszedł spać tak jeszcze nie wstał:szok:Pierwszy raz śpi tak długo ale szczerze to mi się podoba takie spanie tylko żebym jeszcze ja mogła pospać:-D
Sikoreczka jakby Madzia połknęła śrubkę to nic by jej się nie stało bo śrubka wyszłaby z kupką i nawet nic by u lekarza nie zrobili:tak:Ja jak byłam mała połknęłam metalową kulkę z gry i wyszła ze mnie;-)A tu u koleżanki syn połknął 5 zł:szok:Też wyszło:tak:
Iwonac28 zdrówka dla dzieci. Ja ostatnio już się wkurzyłam że tyle wydaję na leki i nic nie pomaga, na dodatek leki tylko osłabiają dzieci i za chwilę już nowe choróbsko więc w sobotę zrobiłam im syrop z cebuli i naprawdę pomaga:tak:
Shady w końcu przywykniesz a rodzice moze będą mieli okazję cię tam odwiedzić:tak:

reklama
Aniab z tą śrubką to nie jest jak z kulkami i pieniędzmi bo one mają łagodne brzegi no a śrubka więc nie wiem czy nic by nie narobiła:cosnfused:Czy takie śrubki nie mogą nic uszkodzić??

Do góry