reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
a ja dobrejnocki życzę bo ide na ebay pogrzebac hehe
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Leika zdrowka dla Natanielka
Vici a co kupujesz ciekawego?
Vici a co kupujesz ciekawego?
ania138
miłość w trzech wymiarach
Majka juz śpi, Dawid jeszcze nie a ja się właśnie znowu poryczałam bo dostałam sms`a o męża "będę z pół godziny" :--(znowu wieczór do d*** bo on przyjeżdża zmęczony je kolację i idzie spać a jak go o coś proszę to wyzywa pod nosem :-(, żebyście go wczoraj słyszały jak tą antenę ustawiał :-(, szkoda słów.
Toż to czego te dzieci muszą się uczyć i ile, straszne aż biję sie pomysleć co będzie jak Majka pójdzie do szkołyANIA to tak samo jak ja juz chwilami nie daje rady. Natalka dzien w dzien mnostwo ma zadane dzis nawet nie mam na nic czasu bo opracowywalam jej do szkoly dwa ptaki : Mysikrolika i Jerzyka tzn gdzie wystepuja, cechy gatunkow, wymiary, biotop,gniazda, jaja, wysiadywanie, pozywienie i ochrona i to wszystko uczniowie II klasy ( ale pani uwaza ze sie im to przyda i nie widzi zadnego problemu w tym ze maja duzo zadawane i ciagle testy i dyktanda - bo to " sposob na sprawdzenie ich wiedzy i nauczenie ich systematycznosci"). Do tego jeszcze teraz ta choroba Kuby - jest strasznie marudny i wszystko to ma mojej glowie bo moj M tez pracuje od 7 do 21. Doskonale cie rozumiem
Otóż to Iwonka jak cała rodzina w komplecie!!Ania138 ja tez domatorka ale mimo to to czasami mam dosc tego wszystkiego,gotowania,prania ,sprzatania i zajmowania sie wogole domemLubie bawic sie w dom ale jak wszyscy jestesmy w komplecie:-);-)
To bardzo przykre :-(A na naszej klasie dowiedzialam sie ze moj kolega klasowy z podstawowki nie zyje.....
W sumie to ta stronka istnieje dopiero rok wiec i dlatego nie jest az tak duzo ludzi na niej zarejestrowanych.
anaconda27
styczniówka2006
Wpadłam powiedzieć dobranoc bo ja już zmykam spać. I tak jak Wy nieraz mam już dość tego wszystkiego
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez jestem w szoku ile te dzieci maja do nauki w drugiej klasie.Mi sie to w glowie nie miesci....
Ja ide usypiac dziecko.Dzis byla pozna drzemka i dlatego jeszcze nie spi.Jest juz w lozeczku i czeka na mamusie.A wczoraj o 20:00 juz mi dziecko spalo....
jak cos to mowie Dobranoc bo nie wiem czy jeszcze zajrze.
Ja ide usypiac dziecko.Dzis byla pozna drzemka i dlatego jeszcze nie spi.Jest juz w lozeczku i czeka na mamusie.A wczoraj o 20:00 juz mi dziecko spalo....
jak cos to mowie Dobranoc bo nie wiem czy jeszcze zajrze.
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Iwonka c 28 to nie dziwie sie że wysiadasz swoją drogą to jest nie do pomyślenia żeby ośmiolatkom tyle zdawać Rany strach pomyśleć co będzie jak moje pojdzie do szkoły
klavel skazę niech lepiej lekarz stwierdzi. Na własna rękę nic nie kombinuj . W Polsce mleko dla dzieci ze skazą można nabyć na receptę Wtedy jest tańsza o połowę ale receptę można wypisywać tylko dla dzieci do drugiego oku życia( tak na marginesie) Moje dziecko najchętniej piło Humanę Sl i Isomil natomast Bebilon pepti był dla niej nie do przyjęcia.
Ja uciekam dołóżka Dobranoc dziewczyny
klavel skazę niech lepiej lekarz stwierdzi. Na własna rękę nic nie kombinuj . W Polsce mleko dla dzieci ze skazą można nabyć na receptę Wtedy jest tańsza o połowę ale receptę można wypisywać tylko dla dzieci do drugiego oku życia( tak na marginesie) Moje dziecko najchętniej piło Humanę Sl i Isomil natomast Bebilon pepti był dla niej nie do przyjęcia.
Ja uciekam dołóżka Dobranoc dziewczyny
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzien dobry. U mnie znowu bialo tylko mam nadzieje ze tym razem sie utrzyma do wieczora, bo ostatnio w dzien topnieje a w nocy przybywa sniegu. Dzisiejsza nocka byla wzglednie przespana. Kuba nie budzil sie tak czesto ( posmarowalam mu pod noskiem mascia majerankowa i moze dlatego lepiej mu sie oddychalo wiec i spalo).
ANIA nie denerwuj sie tak. Wbrew opini to MY KOBIETY JESTESMY SILNA PLEC!!! Damy sobie rade.
LEIKA zdrowka dla Natanielka
Dziewczyny co do szkoly nie mamy punktu zaczepienia. Pani ( tak jak pisalam) uwaza ze nie robi nic zlego a do dyrekcji nie pojdziemy bo w statusie szkoly jest okreslona tylko minimalna ilosc klasowek ( nie ma max) i ona ma tu furtke tym bardziej ze traktuje te testy nie jako klasowki tylko kartkoweczki
ANIA nie denerwuj sie tak. Wbrew opini to MY KOBIETY JESTESMY SILNA PLEC!!! Damy sobie rade.
LEIKA zdrowka dla Natanielka
Dziewczyny co do szkoly nie mamy punktu zaczepienia. Pani ( tak jak pisalam) uwaza ze nie robi nic zlego a do dyrekcji nie pojdziemy bo w statusie szkoly jest okreslona tylko minimalna ilosc klasowek ( nie ma max) i ona ma tu furtke tym bardziej ze traktuje te testy nie jako klasowki tylko kartkoweczki
reklama
anaconda27
styczniówka2006
My również się witamy:-):-):-)
U nas też biało i mroźnie, ale zapewne przez dzień ten śnieżek stopnieje i będzie plucha:---(
Ja też nie wiem jak to będzie jak Majka pójdzie do szkoły bo teraz to podobno coś okropnego
U nas też biało i mroźnie, ale zapewne przez dzień ten śnieżek stopnieje i będzie plucha:---(
Ja też nie wiem jak to będzie jak Majka pójdzie do szkoły bo teraz to podobno coś okropnego
Podziel się: