reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Majka juz śpi, Dawid jeszcze nie a ja się właśnie znowu poryczałam bo dostałam sms`a o męża "będę z pół godziny" :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(znowu wieczór do d*** bo on przyjeżdża zmęczony je kolację i idzie spać a jak go o coś proszę to wyzywa pod nosem :-(, żebyście go wczoraj słyszały jak tą antenę ustawiał :-(, szkoda słów.
ANIA to tak samo jak ja juz chwilami nie daje rady. Natalka dzien w dzien mnostwo ma zadane dzis nawet nie mam na nic czasu bo opracowywalam jej do szkoly dwa ptaki : Mysikrolika i Jerzyka tzn gdzie wystepuja, cechy gatunkow, wymiary, biotop,gniazda, jaja, wysiadywanie, pozywienie i ochrona i to wszystko uczniowie II klasy:szok::szok::szok: ( ale pani uwaza ze sie im to przyda i nie widzi zadnego problemu w tym ze maja duzo zadawane i ciagle testy i dyktanda - bo to " sposob na sprawdzenie ich wiedzy i nauczenie ich systematycznosci":wściekła/y:). Do tego jeszcze teraz ta choroba Kuby - jest strasznie marudny i wszystko to ma mojej glowie bo moj M tez pracuje od 7 do 21:no:. Doskonale cie rozumiem
Toż to :szok::szok::szok: czego te dzieci muszą się uczyć i ile, straszne aż biję sie pomysleć co będzie jak Majka pójdzie do szkoły
Ania138 ja tez domatorka ale mimo to to czasami mam dosc tego wszystkiego,gotowania,prania ,sprzatania i zajmowania sie wogole domem:crazy:Lubie bawic sie w dom ale jak wszyscy jestesmy w komplecie:-);-)
Otóż to Iwonka jak cała rodzina w komplecie!!

A na naszej klasie dowiedzialam sie ze moj kolega klasowy z podstawowki nie zyje.....
W sumie to ta stronka istnieje dopiero rok wiec i dlatego nie jest az tak duzo ludzi na niej zarejestrowanych.
To bardzo przykre :-(

Ja tez jestem w szoku ile te dzieci maja do nauki w drugiej klasie.Mi sie to w glowie nie miesci....
Ja ide usypiac dziecko.Dzis byla pozna drzemka i dlatego jeszcze nie spi.Jest juz w lozeczku i czeka na mamusie.A wczoraj o 20:00 juz mi dziecko spalo....
jak cos to mowie Dobranoc bo nie wiem czy jeszcze zajrze.

Iwonka c 28 to nie dziwie sie że wysiadasz:crazy: swoją drogą to jest nie do pomyślenia żeby ośmiolatkom tyle zdawać:szok: Rany strach pomyśleć co będzie jak moje pojdzie do szkoły:cool:
klavel skazę niech lepiej lekarz stwierdzi. Na własna rękę nic nie kombinuj . W Polsce mleko dla dzieci ze skazą można nabyć na receptę Wtedy jest tańsza o połowę ale receptę można wypisywać tylko dla dzieci do drugiego oku życia( tak na marginesie) Moje dziecko najchętniej piło Humanę Sl i Isomil natomast Bebilon pepti był dla niej nie do przyjęcia.
Ja uciekam dołóżka Dobranoc dziewczyny

Dzien dobry. U mnie znowu bialo tylko mam nadzieje ze tym razem sie utrzyma do wieczora, bo ostatnio w dzien topnieje a w nocy przybywa sniegu. Dzisiejsza nocka byla wzglednie przespana. Kuba nie budzil sie tak czesto ( posmarowalam mu pod noskiem mascia majerankowa i moze dlatego lepiej mu sie oddychalo wiec i spalo).

ANIA nie denerwuj sie tak. Wbrew opini to MY KOBIETY JESTESMY SILNA PLEC!!!:tak: Damy sobie rade.
LEIKA zdrowka dla Natanielka:tak:

Dziewczyny co do szkoly nie mamy punktu zaczepienia. Pani ( tak jak pisalam) uwaza ze nie robi nic zlego a do dyrekcji nie pojdziemy bo w statusie szkoly jest okreslona tylko minimalna ilosc klasowek ( nie ma max) i ona ma tu furtke tym bardziej ze traktuje te testy nie jako klasowki tylko kartkoweczki:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My również się witamy:-):-):-)
U nas też biało i mroźnie, ale zapewne przez dzień ten śnieżek stopnieje i będzie plucha:-:)-:)-(
Ja też nie wiem jak to będzie jak Majka pójdzie do szkoły bo teraz to podobno coś okropnego:szok::szok::szok:

Do góry