reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku to ja pod wrażeniem jestem:-)Mnie to zajeło tak mniej więcej pół roku a brzuszek nawet dłużej traciła.Pdobno dlatego,ze cc miałam i potem dłużej się dochodzi do siebie.Gratulujemy Mikiemu kupki
Iwona ja zapraszam na kawke bo mi jakoś tak samotnie smutno pić:-)
Za oknem mroczno w domu mroczno, nie znosze takiej pogody.
Mój m mnie dziś pyta co ja robie w domu jak tak rano posprzatam i zrobie obiad.Na co ja mu,że leże brzuchem do góry i gnije a co??Ma coś przeciwko??

reklama
Iwona ja zapraszam na kawke bo mi jakoś tak samotnie smutno pić:-)
.
Mój m mnie dziś pyta co ja robie w domu jak tak rano posprzatam i zrobie obiad.Na co ja mu,że leże brzuchem do góry i gnije a co??Ma coś przeciwko??
A dziekuje juz jade tylko trzymaj wode na gazie bo zanim dojade to wystygnie;-);-):-D

A mezowi dobrze powiedzialas :tak:

Witam ponownie,my juz po zakupach natchnelo mnie aby isc bez wozka.Fakt trwalo to wiecznosc ale jestesmy juz w domku i maly dzielnie szedl obok bez wyglopow i siadania.Ja czesto chodze bez wozka z psem no ale sklep jest duzo dalej i myslalam,ze Victor nie wytrzyma i w koncu niesc trzeba go bedzie.Zdziwilam sie milo bo szedl caly czas,zajelo nam wszystko prawie 2 godzinki:szok:jestem dumna z synusia.

Reniferek a czy ty pijesz normalna kawe?
Iwonka robota na blogach pierwsza klasa odemnie zloty medal :yes:

Hej.
Ale Dawid zrobił dzisiaj rano kupę :szok:, aż mu bokami poszło :-D.
Właśnie włączyłam Majce Mini Mini teraz się jej z pokoju nie pozbędę :-D trudno ja będę oglądać Tvn i Polsat u niej:tak:.
Ja miałam iść dzisiaj do lekarz na wizytę po porodzie i musiałam przełożyć na przyszły tydzień bo Mariusz ma jeszcze robotę i nie ma mnie kto zawieść. A na przyszły czwartek już załatwiłam że mama przyjedzie dzieci pilnować i pojedziemy sobie sami i pewnie o jakiś markecik zahaczymy ( ale mi brakuje zakupów w marketach :cool2:)

Ja tez siedzę w piżamie przed kompem :-D.

Majka urodziła się w lipcu a po trzech miesiącach juz maiał pierwszy antybiotyk :szok: i tak co rusz, dopiero poprzednia zima przeszła bez choróbska tylko czasem katar a teraz już jest przeziębiona a to dopiero początek.
A Dawidek to same widzicie półtora miesiąca i już przeziębiony :-(

AniaB zdrówka
Bodzinak zapal światła to chociaż w domu będzie jasno ;-). Dobrze mężowi odpowiedziałaś :tak::-D:-D

Co do chorob to Vicktor z konca kwietnia ale na szczescie antybiotyku jeszcze nie mial.W sumie nie liczac ospy jak mial 4 miesiace i 2 niezytow zoladkowo-jelitowych to nieraz katar mial i to wszystko.

A mnie chodzi dzis BB jak mol bagienny:szok::wściekła/y: zanim wlaczy sie odpowiedz to zapominam co napisac mialam:dry::-D:-D.

Obiad juz zrobiony i o 13 ide po Natalke do szkoly. Mnie tez brakuje ostatnio zakupow w marketach...

Vici gratulacje dla Viktorka:-):-)
Iwona mnie tak chodzi cały internet, dobrze,że od lutego będzie szybszy bo czasem mam ochote go kopnąć;-)
Zapomniałam hasła, loginu i wszystkiego na naszeJ klasie a zarejestrować się od nowa nie moge bo się stronka wyłącza.
Jedno pranie rozwieszone, przy wydatnej pomocy Lolka co ozancza,że skarpetki i majtki latały po całym domu:-):-):-)Drugie się pierze a ja jestem głodna i nie wiem co bym zjadła:confused:
Co do chorób mój z listopada poważnie chory był raz, jak miał 3,5 miesiąca.Zapalenie oskrzeli i początek płuc i szpital.Od tamtej pory jakieś pojedyńcze katarki.
Lolek nadchodzi:-DRozbiera mnie i krzyczy "da, da".Cycy ce;-)

:szok: Dawidek jeszcze śpi.
Majka pozwoliła mi obejrzeć Nigelle czyli jest dobrze a teraz znowu bajki lecą :cool2:.
BRAWO Viktorek, jak tak kilka razy Majkę przespacerowałam do sklepu zanim urodziłam bo sama z dwoma wózkami to bym nie dała rady ;-), i Majka idzie ładnie czasem tylko mówi "mamusi ja już nie dam rady iść nóżkami" a jak idziemy wszyscy, co bardzo rzadko się zdarza to Majka zaczyna płakać i Mariusz musi ją niesie na rękach :tak:, cwaniara mała.
No to chyba synek się zaraz obudzi bo zaczyna się wiercić.
A z Dawidka serduszkiem już wszystko ok, jak byłam z nimi w poniedziałek to pani dr słuchała i nie ma już szmerów :-).

A ja zarejestrowałam się na naszej klasie ( i wszystko dobrze chodzi :tak:) ale u mnie jest pusto :-(.

reklama
A u mnie dziś słonecznie czyli w końcu pójdziemy poszaleć na spacerku i może jakieś zdjęcia porobimy bo ostatnio to rzadko aparat mam w ręce. A wogóle to mam manie fotografowania.:-DO 13 idę po Madzię.Obiadek się gotuje.Prawie jest ok.Tylko ten łeb bym ścięła:-D
Iwonka to może się gdzie spotkamy bo widzę że o takiej samej porze wychodzimy;-):laugh2:
Bodzinka ale męża załatwiłaś:-D
Vici brawo dla Victorka:yes:

Do góry