reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No ja już wyspacerowana:-) W sumie 20 minut to trwało z czego 15 spędziłam w sklepiku:-p Ale spoko jak tylko zniosłam wózek to Madzia zamknęła oczy i śpi sobie słoneczko:tak: Więc ja szybciutko obiada gotowac. Adriankowi zakupiłam grę to zara go będę miała z głowy:blink:
Jeszcze wam cosik wkleję. Normalnie się uhahałam jak to ujrzałam na naszej-klasie :rofl2: Otóż drogie koleżanki to jest moja klasa ze średniej szkoły:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Moj maz sprawil mi dzis wiele radosci...przyjechal o 12:00 do domciu i stwierdzil, ze na obiad woli przyjezdzac do domu niz isc do restauracji, bo to co ja gotuje bardziej mu smakuje...dodal takze, ze jest szczesliwy, bo ma dobra zone, stwierdzil, ze mial wielkie szczescie poznajac mnie...tak strasznie milo mi sie zrobilo. Slowa potrawia nie raz wiele wiecej sprawic radosci, przyjemnosci, niz nie jeden drogi prezent...bo przeciez powiedziec Kocham Cie nic nie kosztuje, a tak wiele znaczy, daje tyle szczescia...

Hej kobitki:-). Ja dzis od rana zalatana. Sprzatanie gotowanie zakupy i z Kuba musialam sie pobawic i pochodzic bo juz nie chce siedziec:no:. Teraz sie szykuje do drzemki to mam chwilke. Natalke wyprawilam na urodziny do kolezanki:cool2: wroci po 17 wiec bede miala troche czasu dla siebie;-)

SIKORECZKA I BODZINKA swietne filmiki, a wasze dzieciaki to cudenka:tak::tak: . Powiem szczerze ze troche wam zazdroszcze tego ze wasze pociechy juz same biegaja:zawstydzona/y:( bardzo bym chciala zeby moj Kubus juz zaczal samodzielnie chodzic bo mi plecy wysiadaja:sorry2:)

PYCHA pod pachami to sa wezly chlonne - moze lepiej idz do lekarza:confused:

SEWA odpoczywaj u mamy:tak:A jak tam twoje plecy - przeszedl bol:confused:

RENIFERKU jak ja ci strasznie wspolczuje.Wiem co ty przezywasz bo ja tak mialam z Kuba przez pierwsze 3,5 miesiaca - koszmar. Trzymaj sie kochana i odpoczywaj jak tylko mozesz i masz chwilke:tak:
KLAVELL to bardzo mile uslyszec cos takiego od meza:tak:

A ja juz wiem czemu u mnie wody wczoraj nie bylo. Zakladaja wodomierze ludziom u mnie w bloku ktorzy jeszcze nie maja i do 12 listopada beda takie przerwy w dostawie wody:baffled:

Z pania nic nie zalatwione:no: Ja rano Natalki nie prowadze a jak po nia poszlam to pani juz w szkole nie bylo bo oni ostatnia godzine to mieli religie, wiec nie porozmawialam:dry:.A w ogole to mnie mamuski denerwuja bo one sie boja "narazic pani":baffled::angry:

Ale mnie sie nic nie chce. ale widze, ze nie jestem osamotniona w moim lenistwie.;-):-D Wczesniej troche poprzestawialam w Macka pokoju -lubie zmiany (chociaz malutkie).:tak:
Maialam isc na spacer i na zakupy (kupic rybe na obiad), ale padal deszcz i nie wyszlam. A na obiad wymyslilam nalesniki.:-)
Teraz troche sie przejasnilo, ale nie chce mi sie wychodzic.:baffled: Moze znowu zacznie padac i bede miala wymowke, zeby nie isc?
Zapomnialam wam powiedziec, ze dzis rano sasiad zadzwonil do nas domofonem, zeby powiedziec, ze mamy rozbita szybe w samochodzie.:baffled: Szczescie w nieszczesciu, ze to meza samochod sluzbowy, wiec to nie my poniesiemy koszty. Ale mial moj m troche zalatwiania (musial jechac na policje). I na szczescie nic nie zginelo. Ciekawa jestem dlaczego ktos ta szybe rozwalil?:confused:
Klavell masz racje slowa maja wieksza wartosc.:tak:
Bodzinka fajne filmiki.:-)
Sikoreczka niezle zdjecie.:-D A Ty to ktora?

Ja się strasznie najadłam:zawstydzona/y:I teraz ledwo się ruszam a że za oknem deszcz to siedzimy w domku. Dobrze że Magdę zdążyłam ze szkoły odebrać zanim się rozpadało. Pogoda mnie dobija poprostu:-(Nic mi się nie chce:no:
Bodzinka fajne filmiki a Twój synek to pocieszny jest:tak:
Asiulinka dobrze ze nic nie zginęło :tak:Swoją drogą to straszne teraz są te czasy huligaństwa:no:
Iwonac28 jeszcze trochę i Kuba będzie tak ganiał że go nie będziesz mogła złapać:tak:
Sikoreczka ale fajnie tak się odnaleźć z dawnymi znajomymi nie:-D
Ewcia już pisałam ale się powtórzę sliczna sukienka ale właścicielka śliczniejsza:tak:
Klavell ale Ci mąż słodzi zycie ostatnio;-):tak:Prezenty, czułe słówka...To bardzo miłe:tak:

Jeszcze wam cosik wkleję. Normalnie się uhahałam jak to ujrzałam na naszej-klasie :rofl2: Otóż drogie koleżanki to jest moja klasa ze średniej szkoły:-D
no ktora to ty?? to chyba na halloween...:confused:

Moj maz sprawil mi dzis wiele radosci...przyjechal o 12:00 do domciu i stwierdzil, ze na obiad woli przyjezdzac do domu niz isc do restauracji, bo to co ja gotuje bardziej mu smakuje...dodal takze, ze jest szczesliwy, bo ma dobra zone, stwierdzil, ze mial wielkie szczescie poznajac mnie...tak strasznie milo mi sie zrobilo. Slowa potrawia nie raz wiele wiecej sprawic radosci, przyjemnosci, niz nie jeden drogi prezent...bo przeciez powiedziec Kocham Cie nic nie kosztuje, a tak wiele znaczy, daje tyle szczescia...

no wow,,ale ci super prezenta sprawił,,co za mąż ....:-)

Sikoreczka[/B] niezle zdjecie.:-D A Ty to ktora?
a no własnie która....

Ewcia już pisałam ale się powtórzę sliczna sukienka ale właścicielka śliczniejsza:tak:
:tak:
ooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzieki,,az sie zaczerwieniłam,,hahaa

A ja pytanko,,tylko nie wiem do ktorej z was????

Któras robiła ryż z jabłkami,,,jak to zrobic,,bo sa różne przepisy....a ja mam taką ochotę na ryż na słodko...:tak:

A ja pytanko,,tylko nie wiem do ktorej z was????

Któras robiła ryż z jabłkami,,,jak to zrobic,,bo sa różne przepisy....a ja mam taką ochotę na ryż na słodko...:tak:
Najszybciek ugotuj ryz w torebce a jablka kup sobie w sloiku prazone gotowe sa pyszne! Do tego smietana i posypac jeszcze cycnamonem...oj ale mi zrobilas smaka.....

reklama
szanowne mamusie:happy2: czy przyjmiecie do swojego już zżytego grona jeszcze jedną siedzącą w domku mamusie???Urzęduje tu od niedawna i szukam odpowiedniego miejsca na forum...Jestem mamusia dwójki szkrabików siedzącą w domku.to jak można sie przyłączyć:sorry2:???

Do góry