reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry dziewczyny

wszystko przeczytałam, ale odpisywac oczywiście nie mam czasu, musze leciec głowę umyc i wogole sie ogarnąć i coś zjeśc,
dzis nie mamy auta i do miasta musimy iśc pieszo, a z Majką na pieszo, to 3 razy tyle co normalnie by sie szło

potrzebuję waszej rady, od wczoraj czuję ból pod pachami, a od kilku dnie dretwieją mi ręce, jak myślicie czy to coś powaznego??? ja mam już najgorsze myśli :-( a nawet nie mam jak sie wyrwac do lekarza, bo nie mam z kim Majki zostawic

reklama
Pycha może Cię zawiało. Nie myśl o najgorszym...... A może się czegoś odźwigałaś? Dla świętego spokoju możesz sobie zrobić morfologie. A dokładnie OB i wtedy zobaczysz czy nie masz jakiegoś stanu zapalnego w organiźmie.
Nie martw się na zapas :no: Głowa do góry.

Dzień dobry bardzo! Wskoczyłam na chwilkę się przywitac i pędzę do Madzi pokazac jej o co chodzi z zabawką, która się zwie segeregator kształtów. :tak:;-) Może uda mi się nawiedzic was póżniej:confused::-D

Witam
Sikoreczka brawa dla Madzi!!!!
Reniferku sciska mocno :)
Pycha ja kiedys tez tak mialam ale jaks mi przeszlo.Jedyne co to w domu sama mozesz zbadac sobie piersi i pod pachami wezly chlonne(z tego co wiem jak jest jakis stan zapalny to sa powiekaszone i wyczuwalne).Wszystko jest napewno ok.
Sewa dobrze ze juz wam grzeja grzejniki:)
o i musze zmykac bo mi dziecko dom rozniesie........

Pytanie do Sikoreczki lub innych mam...Za nic nie moge wstawic na tym photobucket filmiku,pokazuje mi ze nie ten format.Ja mam nagrany filmik na dvd z usg i chcialabym go wlasnie wstawic na tej stronce i nie wiem jak... Czy wiecie jak sie zmniena format nagrania z dvd na np divix czy jakis inny?????????.

Cześć dziewczyny Wkońcu moge zasiąść w godzinach porannych bo ostatnio Julka o tej porze chce mnie mieć na wyłączność.
Sikoreczka brawa dla Madzi:tak:Dla Adrianka również ładnie zaśpiewał piosenkę;-)
Renifer ty to sie namęczysz :no:Trzymaj sie cieplutko
Pycha może jak mąż przyjdzie niech okolice pleców ntrze ci maścią rozgrzewająca Może rzeczywiście przewiało albo przeciązyłaż kręgosłup:confused:
My dzis bedziemy kwitnąć w domu Pogoda do bani i przychodzi paczka telewizor LCD mąż zaszalał :szok:i dobrze Skoro ostatnio nie mam gdzie wydawać pieniędzy to przynajmniej wiem na co poszły;-)

Iwonka ja Ci nie pomoge z tym filmikiem :no: dla mnie, to wyższa szkoła jazdy ;-)

Chyba jednak wybiorę się do rodziców. Trochę mnie odstrasza ta pogoda, ale ubierzemy się odpowiednio i w drogę :tak:

Miłego dzionka życzę.

Bardzo dziękujemy wam za komplementa:-D Mój synu mnie codziennie zaskakuje właśnie do mnie przyszedł i poprosił żebym mu dała płytę Lady Pank bo on ma ochotę posłuchac:szok:
Iwonka bardzo bym ci chciała pomóc ale niestety nie wiem jak się takie rzeczy robi:no: Ja nagrywam filmiki na aparacie i to potem wrzucam na photobucket. A próbowałaś może You toube:confused: bo może tam są inne możliwości. Jeszcze popytam siostry jak się włączy:tak:
Pycha może faktycznie coś cię przewiało albo podżwigałaś za dużo:confused: Najlepiej to zrobic te badania i wtedy myślec dalej:tak:
Idę dalej pranie składac;-)

reklama
Witam:-):-):-)
Wróciłam już od mamy, ale sobie odpoczęłam. U nas pogoda paskudna, cały czas leje, wyjść się nie chce, chyba będziemy gniły cały dzień w domu

Do góry