reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Ja mam chwilke (jakies 30 min spokoju), bo wlasnie Grzesiu zasnal.
Mialam sie wybrac na spacerek po zakupy (m.in.po rybe na obiad), ale sie strasznie rozpadalo.:baffled: Na dodatek slysze jak strasznie wieje. Czyzbym ugrzezla dzisisaj w domku? Moze to i dobrze, bo musze posprzatac w domu. wieczorem maja przyjsc do nas znajomi z synkiem.A w niedziele mamy chrzciny. Wiec przydaloby sie mieszkanko ogarnac.:tak:

reklama
Sikoreczka ale sie usmaialm.....Lady Pank? No prosze moze jakis z niego muzyk bedzie??? :):):)Z tego drugiego programu tez probowalam i nic....:(((((
Witaj Anaconda po przerwie:)
Sewa mileg
o dnia:)

Uf skończyłam obiad robić. Matek już się obudził i oczywiście z płaczem i mówi że brzuszek ała czyli chyba go brzuch bolał:tak:Teraz będziemy sciemniać bo mamy lenia a przydałoby się stertę prania poprasować:dry:
Sewa miłego dnia.
Pycha mogłaś się przeciążyć i niech mężuś cie wymasuje:tak:A jak nie minie to chyba bez lekarza się nie obejdzie
Iwonka ja ci z filmikami też nie pomogę bo sama nie próbowałam wrzucać:-)
Witaj Anaconda:-)
Asiulinka sprzątanie nie ucieknie a ty korzystaj że Grześ spi i odpocznij sobie i nabierz trochę sił i energii na dalszą część dnia:tak:

Aniab ja mam pomidorową z wczoraj, posprzątane i lenia:-)Odmawiam robienia dziś czegoś.
Asiulinka ja dziś też w domu bo pogoda u nas okropna, do tego ten wiatr.
Iwonka ja tylko z aparatu filmy wrzucam, więc ci niestety nie pomoge.
Pycha wygrzej się, zrób morfologie i nie martw się.Może się przeziębiłaś.Ja miałm takie bóle od lewj ręki się póżniej okazało,że to były z nerwów.Tylko ja miałam tak przy depresjii.Ale teraz też mi sie czasem zdarza.Też z nerwów.
Sikoreczka meloman ci rośnie:-)
Ja pije meliske bo dziś przegiełam i pokrzyczałam na małego.Ale już nie wytrzymałam nerwowo.Ależ jestem na siebie zła:no::wściekła/y:.Teraz Lolek śpi.
Potworek w akcji, też się pochwale a co;-);-)
YouTube - Jem torcik:)
YouTube - Do schowka marsz:)
YouTube - Sam jade, sam:)
YouTube - Zrób tup tup:)

A ja czekam aż mi Madzieńka zaśnie bo u nas też pogoda do niczego. Chciałam wyskoczyc do sklepu po ziemniaki ale chyba będę musiała ich ubierac. Niestaty mała nie chce spac:-( No nic to idę ich ubierac. Pół godziny ubierania 10 minut spacerku, ale co zrobic:dry:

Znalazlam Bajlandie i kolo mnie:) Jutro idziemy tam milo spedzic czas:) Fajnie tam jest! Dziecko sie wyszleje:)
Bodzinka no to zrobilam sobie seans filmowy.Super filmiki!!!!!

Widzę że większość z nas ma lenia w tyłkach, mi też się nic nie chce robić. Obiad (coby się nie narobić) wymyśliłam bardzo prosty - makaron z serem, dom w miarę czysty, a nawet jeśli jest brudno to i tak nie chce mi się sprzątać, Maja teraz śpi a ja zasiadłam do kompa zamiast wziąć się do roboty:-):-):-)

hejka..
ja juz po pracy,skonczylam po 11 dzisiaj,,fajnie nie...
Ale byalm u babci na kawie tez,,i teraz dopiero dotarłam do domeku,,musze odkurzyc zanim pojde po matetka,,ale najpierw to poczytam co u was...:tak:

Ciekawe jak tam renifer? Biedny mikołaj swoją droga zaczynam teraz doceniać co to znaczy mieć dzidziusia który nie miewał kolek
no ja tez doceniam,,powodzonka Reniferku...

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybacz że przeoczyłam zdjęcie ale to było akurat jak była w szpitalu po porodzie i przeoczyłam.
Gratulacje 3 tysięcznego posta :tak::-D:-D, nocne marki swego czasu trochę pogoniły ;-)
Ewcia niestety nie znalazłam zdjęcia a szukałam do 22 do 26 września a po awarii to wszystkie zdjęcia zniknęły więc może dlatego, no trudno na pewno ślicznie wyglądałaś :tak:.
spoko Aniu wkleje specjalnie dla ciebie....:tak:

wow co za filmy,,alez sie naogladałam,,siuperrr

reklama
Do góry