reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie slyszalam kolede w TV reklama gazety.....az mnie ciarki przeszly i przypomnialo ze swieta juz tuz tuz
aj tam tuz tuz,,jeszzce poltora miecha,,to sporo czasu,,a zapewne strzeli jak z bicza,,hahaa
ale w gazetkach jzu reklamy,,,a mi zawsze o świetach przypomina reklama Coca-Coli z tirami jak jada i światełka sie zapalają...:tak:;-)

reklama
A ja nie wiem czemu plakala,bo juz byla senna i do tego nie chciala zrobic siku na nocnik i znow trzymala a nie chciala sie dac ani ubrac ani nic nawet pampka zalozyc i na golaska usnela przytulona we mnie....Zanioslam ja na lozko i zalozylam przez sen pampersa.

aj tam tuz tuz,,jeszzce poltora miecha,,to sporo czasu,,a zapewne strzeli jak z bicza,,hahaa
ale w gazetkach jzu reklamy,,,a mi zawsze o świetach przypomina reklama Coca-Coli z tirami jak jada i światełka sie zapalają...:tak:;-)
Juz ja w telewizji widzialam i wlasnie mi o zblizajacych sie swietach przypomniala:tak:

No tez juz widzialam cole:-)
Ja wole na zimno jablka.Ryz moze byc cieply ale jablka aimne i smietanka oczywiscie:-p

Wlasnie Kubus wstal to ja uciekam. Do jutra kobietki i spokojnej przespanej nocki zycze wszystkim - a szczegolnie tym mamom ktorym dzieciaki nie daja ostatnio pospac:tak::tak::tak:

reklama
no własnie tez wiem,hehe,,brak im chyba kasy....

kurcze ide jabłka obrac i zasypac cukrem,no i ryz wstawic...
A jak nie masz gotowych jablek w sloiki to obierz surowe pokroj na male kawleczki i wrzuc do malutkiej ilosci wody i dus az sie rozpadna.Do syp tez cukru i bedziesz miala wlasne jablka prazone:)

Do góry