reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny! witam sie z wami tylko na chwilke, bo moja dwa skarby przeziebione a ja sama, wiec mam pelne rece roboty. Latam od jednej do drugiej to z gruszka to z papierem i juz mam dosc. Pogoda u nas okropna, leje jak z cebra i wieje straszliwie. Nie mam nawet czasu poczytac co u was sie dzieje i nie wiem kiedy ten czas znajde. Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy i zycze wszystkim duzo zdrowka. Trzymajcie sie cieplutko pa pa

reklama
Kobietki nawet nie próbuje was nadrabiać....Szczególni,że Lolo mi nie daje prawie nic napisać:-)
Iwonka dzięki za propozycje na pewno skorzystam bo upiększyłabym bloga.Tylko nie wiem kiedy, bo z małym na kolanach to mi trudno robic cokolwiek;-);-);-)
Sikoreczka spóznione i szczere życzenia urodzinowe:-):-)
Reniferku biedactwo i ty i Miki.Ja też pierwsze słysze,żeby przy kolkach odstawiać...Mnie lekarka mówiła,że przy butli kolki są większe i bardziej dokuczliwe.Nam na szczęście pomogła herbatka koperkoa i kładzenie brzuszek na brzuszek.Tule was mocno.Dasz rade, kobietki silna są.
Mojemu siępielęgniarki i diabełki podobają ale strój Mikołajowej też mógłby być;-);-)
Zrobiłam dziś potop w kuchni:baffled::baffled:Pralka stoi nam w kuchni i to taka inteligentna pralka,że jak coś jets nie tak to przerywa pranie i miga.Dziś pokazała komunikat,że sitko zapchane.Do końca prania zostało 20 min., więc wyłączyłam pralke, podłożyłam ręcznik, odkręciłam sitko i....potop na całą kuchnie:confused::sorry2:Pralka inteligentna gorzej z jej właścicielką;-):nerd::dry:Za to dorobiłam się złotówki w drobnych i przymusowo prałam wszystkie ręczniki:-):-D:happy2:
Wczoraj tramwaj, którym jechaliśmy zgubił pantograf w szczerym polu, więc musiałm drałować z małym po mokrych liściach na przystanek:dry:Dobrze,że zaraz autobus jechał....
Mały zaczyna się buntować, wyginać, wrzeszczeć jak mu na coś nioe pozwalm, wspina się na wszystkie meble łącznie ze stołem i nie chce przestać.Oj, oj znów płacze:dry::baffled:Bo mu nie pozwałam pisać ze mną:dry::baffled:

klavell kurczak brzmi apetycznie :-p:-p:tak:

Przyszły właśnie do mnie dwie paczki, fotelik i chusta :tak::-D:-D, zaraz wkleję fotki.
Tylko mam problem, wygrałam kolejną licytację :cool2: i boję się że w końcu Mariusz mnie opr***, ale kurcze to była taka okazja, prawie przegapiłam bo zajęłam się paczkami. No same zobaczcie co kupiłam i za ile przede wszystkim :tak:, ale i tak mam pietra.
Camel* Super komplet Tunika ze spodniami r.36 pant (262389220) - Aukcje internetowe Allegro

U mnie ciagle nie ma wody:szok: ciekawe jak ja mam obiad zrobic:confused: Powinni chociaz dac jakas informacje w klatce ze wody nie bedzie to by sie czlowiek przygotowal:wściekła/y:. Do tego wiecie jak sie wkurzylam:no:. Wczoraj na wywiadowce pytalysmy wychowawcy kiedy ma byc ten kolejny test powiedziala ze spokojnie bo dopiero po niedzieli, a wyobrazcie sobie zrobila dzis:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Moja Natalka mowi ze napisala i raczej dobrze, ale to juz nawet nie chodzi o to tylko o zasade. Skoro mowie ze po niedzieli to po niedzieli a nie robi na drugi dzien.:angry::angry: Do tego dzieci jeszcze mialy dzis dyktando i wierszyk na pamiec na dzis:baffled: i to wszystko w ciagu 4 godz szkoly ( w tym jedna godz w-fu)

Ja tylko na chwilkę do Was wpadłam... korzystam z chwili ze Kuba śpi a mąz na komende pojechał.. no i jak w takiej sytuacji nie zajrzeć do WAS?

to owocnego witania zycze:tak::tak: moze pojawi sie nowy suwaczek;-):-)
Tak Iwonka pojawi sie suwczek, ale zatytuowany : "Szukam pracy"... tak to juz postanowione... zaczynam poszukiwania pracy... drugi bobasek musi poczekać, chyba że będzie "wpadka"...

Przesyłam pozdrowienia! 3majcie się cieplutko Dziewczynki...

Aniu komplecik fajny i jaki tani:szok:, mi ostatnio tez podobaja się taki bluzeczki-tuniki

Iwona.c jestem w szoku jak czytam co ta nauczycielka wyprawia, to jakas młoda siksa czy stara dewotka? (przepraszam za wyrażenia)

U mnie ciagle nie ma wody:szok: ciekawe jak ja mam obiad zrobic:confused: Powinni chociaz dac jakas informacje w klatce ze wody nie bedzie to by sie czlowiek przygotowal:wściekła/y:. Do tego wiecie jak sie wkurzylam:no:. Wczoraj na wywiadowce pytalysmy wychowawcy kiedy ma byc ten kolejny test powiedziala ze spokojnie bo dopiero po niedzieli, a wyobrazcie sobie zrobila dzis:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Moja Natalka mowi ze napisala i raczej dobrze, ale to juz nawet nie chodzi o to tylko o zasade. Skoro mowie ze po niedzieli to po niedzieli a nie robi na drugi dzien.:angry::angry: Do tego dzieci jeszcze mialy dzis dyktando i wierszyk na pamiec na dzis:baffled: i to wszystko w ciagu 4 godz szkoly ( w tym jedna godz w-fu)

Aniu komplecik fajny i jaki tani:szok:, mi ostatnio tez podobaja się taki bluzeczki-tuniki

Iwona.c jestem w szoku jak czytam co ta nauczycielka wyprawia, to jakas młoda siksa czy stara dewotka? (przepraszam za wyrażenia)
No dokładnie we łbach im się poprzewracało, męczą te dzieci, co oni mszczą się za swoje krzywdy szkolne czy co?

No to mnie rozumiecie że musiałam go kupić ( tylko czy Mariusz mnie zrozumie :cool2::zawstydzona/y:). Nie wiem czemu tak tanio poszedł, bo inne kolory w KUP TERAZ są wystawione za 95 zł + przesyłka. A ja zapłacę 34 zł z przesyłkom ( a planowałam dać za niego 45 - 50zł ).

Iwonka u mnie też jeszcze nie ma wody ale mam tyle że mogę Ci odlać :tak:.
A nie przyjechała cysterna? Bo u mnie widziałam. Ewentualnie możesz kupić w wodę niegazowaną.

reklama
Ania super zakup :tak: Cena powalająca :tak: Bardzo mi się podoba :tak:

Iwona jak dla mnie to ta pani coś ma z głową nie tak :baffled: nie możecie tego tak zostawić. Ja poszłabym do niej pogadać. Tak nie można do licha cieżkiego. Jaki te dzieci mają stres. Szok. A to dopiero początki edukacji :baffled:

Elisabeth no to życzę powodzenia w szukaniu pracy.

Klavell ten przepis brzmi ;-) bardzo smakowicie.

Dziś to chyba jakiś dzień awarii. U nas pękła gdzieś rura i nie grzeją kaloryfery :no::no: Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie naprawią tego dziś. By ich drzwi :baffled:

A nam udało się zrobić zakupy między jedną, a drugą ulewą. Ale i tak wściekłam się okropnie, bo Jędrek wskoczył w kałużę prawie po kostki :wściekła/y:Myślałam, że go uduszę. Ja obładowana zakupami..... dobrze, że się w niej caly nie przekąpał.

Do góry