reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 tak to jest moje dziecko jak mialo dwa miesiace:-)A stroj Mikolajowej bomba-bardzo by sie podobal mojemu R. On by mnie ciagle chcial ubierac w jakies mini szmatki:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas dzisiaj awaria na osiedlu i nie mam wody:dry:, dobrze że teść przyszedł mi powiedzieć bo w czajniku miała pustynię i musiała bym iść do sklepu. A tak szybko wodę do garnków, potem hop pod prysznic i na BB :tak:.

ANIA u mnie tez:wściekła/y::wściekła/y: a przeciez nie mieszkamy obok siebie;-):-D Stroj mikolajowy super:-)

Ania138 tak to jest moje dziecko jak mialo dwa miesiaceA :-)
Matko ale Vanesska slicznie wyglada:tak::tak::tak:

Ja wzielam na ten bol proszki i mi pomoglo narazie przeszlo - tylko ciekawe na jak dlugo:confused:

Dobra ja spadam sie ubrac i dziecko bo oboje jeszcze w pizamach jestesmy i obiadek wstawic i zmykam na dwor .Dziecko w kalosze i parasol ubieram i idziemy na troszke sie po chlapac..............

Dzein dobry wszystkim.
Ja dzis tez sie nie wyspalam. Grzes sie czesto budzil w nocy.:baffled:
U mnie pogoda sie psuje. Z samego rana bylo piekne sloneczko, a teraz znow sie zachmurzylo. Musze sie sprezyc i wyjsc na spacerek zanim znow sie nie rozpada.
Iwona to dobrze,ze bol glowy przeszedl.Oby juz nie wrocil.
Iwonka mikolajkowa Vanesska super. slicznosci.
Ania "Twoj" stroj mikolajowej tez bomba. I co tu ukrywac, mojemu tez by sie podobal.:-)
Renifer dobrze, ze Mikolajka juz nic nie bolalo. Szkoda, ze nie udalo Ci sie wyspac, ale chyba wolisz chodzic, niz sluchac jak sie synek meczy a Ty nie wiesz jakmu pomoc.

Witajcie kochaniutkie!!!
Dziecko mi wlasnie zasnelo to mam chwilke czasu...
ziemniaczki nastrugalam, rosolek sie robi tylko jeszcze szukam na necie co by z tymi udkami zrobic zeby byly dobre...
siedze popijam soczek marchewkowy objadam sie mandarynkami i zastanawiam co bedziemy dzis robil z Hanifka...znalazlam taki prosty przepisik ciekawe czy dobre bedzie
Pikantne udko kurczaka
Skladniki:
udko kurczaka, 1 łyżeczka jarzynki, 3 łyżki jogurtu

Przygotowanie:
Jarzynkę wymieszać z jogurtem; posmarować kurczaka, ułożyć w aluminiowej folii; wstawić do rozgrzanego piekarnika, piec 30 min w temp. 200°C.

czy ktoras z was zna moze ten przepis jak tak to prosze napisac jak smakuje...no tylko musze isc do sklepu po jogurt bo nie mam...jak hanifka wstanie zapakuje ja w spiworek i nosidelko i szybko skoczmy, bo bardzo zimno u nas na dworze...

Dzień dobry! Wlaśnie weszłam drugi raz na BB , patrzę a tu nie ma mojej odpowiedzi:szok: I tak myślę czemu jej nie ma i nagle mnie olśniło: przecież ja nic nie napisałam:-D Ale mnie już jakieś dziwne rzeczy się robią:rolleyes: Skleroza albo przemęczenie:confused: Ja też sobie właśnie kawusiam i zaraz zabieram małych na spacerek. Nie bardzo mi się chce ale widzę że właśnie słoneczko wyszło więc trzeba się przewietrzyc:cool2:
Aniu Dawidek śliczności! A sukieneczka mojemu pewnie też by przypadła do gustu:rofl2:
Leika też sobie co rano zadaję te pytanie. Ale nie martw się jeszcze troszkę i będą spali ładnie:tak:
Nic mykam bo marudzą.

IWONKA ślicznie wygląda to Twoje dzieciątko w stroju mikołaja!!!
ASIULINKA masz racje, wole chodzic niż płakac ze małego boli...
KLAVELL fajny przepis, jeszcze z pól roku i moze bedzie mi dane coś takiego zrobic ;))) :-D:-D

reklama
Sexy Mikołajowa to chyba każdemu chłopowi w głowie siedzi;-):-DAle ja lubię takie stroje:tak:Tyle że nie często kupuję takie przebieranki ale ogląda się fajnie:-D Ja niedługo jadę po Madzię i jedziemy na zakupy bo musimy teczkę i klej kupić do szkoły:-)Miłego popołudnia

Do góry