reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hey
spałam 4h i na szczescie nie było kolki... ale było zwiedzanie... po każdym nocnym karmieniu mały ani myślał pójśc spac, chodziłam z nim po domu w prawo i w lewo, bo włożony do łóżeczka darł sie... najważniejsze ze nic go nie bolało!!!

LEIKA dołączam sie do Twojego pytania ;-);-)
IWNOA.C mam nadzieje ze to nie zatoki!

Dzień dobry:-)Ia też się dziesiaj nie wyspałam a wszystko przez tę pogodę:tak:Na szczęście dzisiaj świeci słonko tylko jest strasznie zimno:-(Ja wczoraj oglądałam You can dance i odleciałam na tym programie i nie wiem kto odpadł:-D
Iwonac28 życzę by ból szybko minął bo ja też miewam migreny i wiem co to znaczy:tak:
Klavell praktyczne prezenty zawsze są fajne i dobrze że mąż o tym pomyślał i ci życie ułatwił:tak:
Leika jeszcze trochę pewnie się pomeczysz ale niedługo się na pewno to zmieni:-)Pamiętam jak ja niedawno też narzekałam że się wyspać nie mogę bo mały nie daje ale w końcu dzieci nam rosną i nawyki zmieniają:happy2:

Witam kochaniutkie.U mnie pochmurno i nie dawno przestalo padac.Ja tez mam podgrzewacz ale powiem wam ze nie jest dla mnuje ciekawym urzadeniem i sporadycznie z niego korzystalam.A zupki w kapieli wodnej podgrzewalam z poczatku bo pozniej juz wcale......
Pycha co sie nie odzywasz??????
Leika powiem ci ze ja i teraz sie nie wysypiam z bardzo bo w nocy moje dziecko i tak sie budzi i chce pic itd....

Dzień dobry!

Buuuuuu ja już nie chcę tej pogody :no::no::no: jest okropnie. Leje deszcz, zimno, a ja muszę iść na zakupy, bo lodówka świeci pustkami :baffled:

Co do sesji tej dziewczyny :errr: tyle mam do powiedzenia. Chyba jej się strony pomyliły.

Leika jak tam wyniki wyszły? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Iwona bidulko, migrena jest okropna. Łyknij coś przeciwbólowego. Tulę mocno.

Klavell fajny prezencik mąż Ci sprawił. Przyda się na 100%.

Ania138 Dawidek jest śliczniutki :tak:

Jędrek właśnie wywalił całe pudło zabawek na środek pokoju :szok::szok::szok::szok: no nie :baffled:

Dzień dobry, ale tu dzisiaj ruch :-).
Dawidek bardzo ładnie spał, o 20 zasnął w leżaczku bo myślałam że to drzemka a on już na noc kimnął, przełożyłam go do kołyski i spał do 3 :tak:, a potem do 6:40, a jak się obudziłam o 8 to jeszcze Majka spała z nami, nawet nie wiem kiedy przyszła :zawstydzona/y:.

U nas dzisiaj awaria na osiedlu i nie mam wody:dry:, dobrze że teść przyszedł mi powiedzieć bo w czajniku miała pustynię i musiała bym iść do sklepu. A tak szybko wodę do garnków, potem hop pod prysznic i na BB :tak:.

A ja nie wyobrażam sobie życia bez podgrzewacza :confused::tak:

Leika głowa do góry.
Renifer to bardzo fajnie że Mikołajka nic nie bolało, a ruch to zdrowie ;-), po prostu synek dba o Twoją kondycję ;-)
Ewcia a jak Twoja sukienka co na Allegro kupiłaś nawet się nam w niej nie pokazałaś.
Iwonka czy na suwaczku świątecznym jest Vanesska?

A ja na allegro znalazłam coś świątecznego ;-)

.: KOSTIUM SUKIENKA PANI MIKOŁAJOWA SEXY :. (265575302) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
hehe, ANIA kostium super!!! i foteczki Dawidka też!!! ładniusi chłopczyk Ci rośnie! a z tą woda to jaja!
rzeczywiscie miki dba o moja kondycję - juz 17 kg mam mniej! :-D:-D

Do góry