reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka moj Matek na 3 miesiące też miał ponad 7000g:tak::-)
Aniu Dawidek jest ślicznusi:tak:
Asiulinka jesteś cudowną mama a dzieci to tylko dzieci i niestety nie zawsze wszystko da nam się tak idealnie ułożyć. Maluszki tak mają że marudzą jak im się zmieni coś w ich rytmie ale Maciuś na pewno tego celowo nie zrobił. Daj upust emocjom ale nie gniewaj się na synka . On ciebie też bardzo potrzebuje:-)Wszysto się unormuje a Macius też dopiero się uczy nowej sytuacji:tak:
Ewcia wybieraj pierwszą lepszą kwaterę bo jak będziesz przebierać to pewnie nie będziesz zadowolona;-):-DNajczęściej najlepsze jest to o którym na samym początku myślimy:tak::-)
A ja mam znów jakiś problem z BB bo nie mogę na inne wątki wchodzić:confused:Dobrze żechociaż do was mnie jeszcze wpuszczają;-):-D

reklama
Ewcia wybieraj pierwszą lepszą kwaterę bo jak będziesz przebierać to pewnie nie będziesz zadowolona;-):-DNajczęściej najlepsze jest to o którym na samym początku myślimy:tak::-)
;-):-D
no kurcze wiem,ja mam dwa zarezerwowane,tzn jeden na 100%,a drugi czekam na odpowiedź-bo maja spr i odpisac albo zadzwonic...

ASIULINKO jesteś dobrą matką!!! ja mam podobne myśli ale nikt inny niż my nie zajmie sie lepiej naszymi dziecmi!!!
dkładnie,,prawda:tak::tak:

a ja weszłam,aby powiedizec narazie,do juterka
ja jzu kompika wylaczam i zmykam sobie,,bo mus spr prace,,,i poelze w wyrkuz synkiem,,

dobranoc juz mowie wam,paa

Weszłam życzyć Wszystkim wspaniałym mamusiom (innej opcji nie biorę pod uwagę, wszystkie wspaniałe bez wyjątku) spokojnej nocki.

Reniferku Tobie chyba najbardziej :tak:

Dobranoc.

Moj kochany mezus niespodzianke mi sprawil...kupil nowy czajnik TEFEL z funkcja podgrzewania, bym nie musiala non stop gotowac wody Hanifce by byla ciepla...teraz ugotuje raz i gdy tylko bede potrzebowala to zawsze moge ja podgrzac...kupil rowniez mikser blender, do rozdrabniania jedzonka Malej, no i termos na wode, bym zawsze przy sobie miala ciepla wode na mleczko dla Hanife, bo ja kupilam owszem, ale moja oszczednosc nie pozwolila mi na kupno drogiego, no i sie sparzylam, bo woda w nim byla ciepla gora 2 godzinki...takze maz zrobil mi prezent, ale kupil wszystko z mysla o Hanifce, no i by mi troszke zycie ulatwic...No narazie zmykam zaraz "You can dance" leci...moze jeszcze sie odezwe
f2_1_51312.jpg
SM2923.jpg

A co z Leika chyba dzis sie nie odzywala:confused:
Klavell to maz sie spisal:-) ja i tak podgrzewam zawsze wode w czajniku i bez funkcji mam;-)a rozdrabniazc swietna rzecz napewno ci sie przyda do sporzadzania papu dla coreczki i nie tylko:tak::tak:

hej a co wszyscy juz uciekaja spac?????
Slodkich snow :-):-):-):-):-):-)

Dawidek boski:yes:
Asiulinka super mama i juz
Klavell obiadek mniamusny a i prezencik mezusia super
Reniferek bidulko nie wiem co przezywasz bo moj kolek nie mial a i z kupkami no problem a i plantex polecam.
Ania dziekuje za zyczonka
I juz nie wiem co komu pisac hmmmmmmmmmmmmm

reklama
Do góry