reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia no fajne te miejsce.W sumie to wy i tak samochodem pojedziecie tam to wszedzie sobie dojedziecie i do centrum o ile jakies sniezyce was nie zlapia;-):-)
:-):-)
nom tak autkiem,,
ja w sumie jzu co chwile mi cos nie pasuje,,tutaj za daleko,,tutaj za wysoko,,kurka wodna,,chyba nie ma takiej opcji,ktora by mi dogodziła.hehe
ja juz saa nie wiem,,wszedzie rezerwuje,,a potem obadam gdzie dobrze i wplace kase...

Bliżej będziesz miała do przejścia granicznego Łysa Polana, niż do centrum Zakopca. Ale powiem Ci, że miejscówka fajna.
.
kurcze wiem,ze daleko....kurka maccc

reklama
Ewcia bardzo ładna ta kwatera :tak:.

Iwonka BRAWO!!! zdolna córcia oczywiście po mamie :tak::tak:

A ja jak zwykle na allegro buszowałam, i znalazłam znowu kilka fajnych rzeczy, gł. kurtki dla Majki szukałam. A tak poza tym to czekam na kilka przesyłek a tu nic tylko do szwagra przychodzą a ja latam i odbieram bo dzwonią do mnie :wściekła/y:.
Idę bo Majka mnie woła będę rybki oglądać :-D

dziewczyny - jak sie daje herbatke dziecku - przed jedzeniem, po nim czy w trakcie... bo ja daje po jedzeniu , moze tu cos zle robie...

dziewczyny - jak sie daje herbatke dziecku - przed jedzeniem, po nim czy w trakcie... bo ja daje po jedzeniu , moze tu cos zle robie...
Ja daję Dawidkowi raz na jakiś czas zamiast mleka ale czasem mu to mało, bo on nie za bardzo lubi herbatki, i wtedy jeszcze mleczkiem zapija :tak:, ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia czy przed czy po chyba że się nie znam.

Alez ja jestem zla!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po 18 karmilam Grzeska i przy okazji mial zasnac, ale niestety przyszedl Maciek i go obudzil.:wściekła/y::angry::angry: Probowalam go ponownie uspic, ale niestety sie nie dalo. No i po spokojnym wieczorze, bo Grzesiek za bardzo zmeczony na cokolwiek. Przez to zostal wykapany wczesniej (zwykle kapiemy go 19.30-20). Darl sie w nieboglosy. Jakby go ktos ze skory obdzieral. Potem go karmilam, ale nie zjadl za duzo, bo po pierwsze jadl niedawno (mniej wiecej godzine wczesniej), a po drugie byl za bardzo zmeczony zeby jesc (przerwal jedzenie krzykiem, bo placzem tegonie mozna nazwac). Teraz niby spi, ale nie wiem jak dlugo bedzie spac. Zreszta usnal niespokojnie, bo sie darl i po prostu padl ze zmeczenia. Ale jestem wsciekla na Macka. Doslownie nie wiem co bym mu zrobila!:growl:
Jestem tak zla, ze az sie poryczalam. Zalapalam tez dola, ze nie jestem dobra matka.:-( Eh, szkoda gadac.:frown:

I znowu zapomniała Wam napisać że mój mały wielki synuś waży 5575 g :szok::tak:. Dodam dla porównania że Majka jak miała 3m-ce i 3 tygodnie ważyła 5490 g :confused:
A oto i in we własnej osobie :tak:, zdjęcie zrobione 2 minuty temu.

Załączniki

• DSC_2628.JPG
    DSC_2628.JPG
    161,5 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_2629.JPG
    DSC_2629.JPG
    161,3 KB · Wyświetleń: 22
Musialam sie Wam wyzalic. Teraz moge Wam odpisac.
Reniferku nie pomoge Ci z herbatka, bo Grzes nie chce pic (niczego z butelki). Ale jak mu probowalam dawac, to tak jak pisala Ania. Tak mniej wiecej miedzy karmieniami.
Iwona gratuluje Tobie i coreczce.:tak: Zdolna, pewnie po mamusi.:-)
klavell ales mi smaka zrobilas na frytki.
Nie wiem, czy jeszcze mialam cos komu napisac, bo jeszcze cala "chodze".:dry:

Alez ja jestem zla!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po 18 karmilam Grzeska i przy okazji mial zasnac, ale niestety przyszedl Maciek i go obudzil.:wściekła/y::angry::angry: Probowalam go ponownie uspic, ale niestety sie nie dalo. No i po spokojnym wieczorze, bo Grzesiek za bardzo zmeczony na cokolwiek. Przez to zostal wykapany wczesniej (zwykle kapiemy go 19.30-20). Darl sie w nieboglosy. Jakby go ktos ze skory obdzieral. Potem go karmilam, ale nie zjadl za duzo, bo po pierwsze jadl niedawno (mniej wiecej godzine wczesniej), a po drugie byl za bardzo zmeczony zeby jesc (przerwal jedzenie krzykiem, bo placzem tegonie mozna nazwac). Teraz niby spi, ale nie wiem jak dlugo bedzie spac. Zreszta usnal niespokojnie, bo sie darl i po prostu padl ze zmeczenia. Ale jestem wsciekla na Macka. Doslownie nie wiem co bym mu zrobila!:growl:
Jestem tak zla, ze az sie poryczalam. Zalapalam tez dola, ze nie jestem dobra matka.:-( Eh, szkoda gadac.:frown:
jaka zła matka,,nie mow tak,jestes wspaniałą matką jak każd a znas,,takze nie dołuj sie głowa do góry,,a płacz czasem pomaga,wtedy lżej na duszy...buziaki..nie nerwuj sie,takiego to typy sa,trzaba byllo go zostawic niech do teraz uśpi..

I znowu zapomniała Wam napisać że mój mały wielki synuś waży 5575 g :szok::tak:. Dodam dla porównania że Majka jak miała 3m-ce i 3 tygodnie ważyła 5490 g :confused:
A oto i in we własnej osobie :tak:, zdjęcie zrobione 2 minuty temu.
alez on slicznusi ,malusi,,tzn troszke juz duzy chłop sie robi,,hehe śliczny i tyle(tfu tfu),,cobyś nie miała kłopotu..

reklama
Ania138 sliczny jest Dawidek! Teraz patrzylam do ksiazeczki to Vanesska w 6 tygodniu wazyla 5600 a jak miala 3 miesiace 7050:tak::-)
Renifer ja nie wiem jak jest z cherbatka,ja nie dawalam nic do 6 miesiaca...zreszta moje dziecko nawet na butelke nie chcialo spojrzec:no:
Asiulinka jaka zla matka:confused:Tylko bez takich tu!!!;-):-)

Do góry