reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku musisz być silna. Większość z nas przechodziła z dziećmi wiele problemów i poprostu musisz się przyzwyczaić bo czeka cie jeszcze wiele sytuacji kiedy będzie ci zal maluszka bo cierpi , płacze a ty nie jestes w stanie mu pomóc jednakże dzięki twojemu spokojowi i cierpliwości maleństwu też będzie łatwiej:tak::-)
Ja siedzę z siostrą która aktualnie zajęła się dziećmi a ja na BB:-)Ale gościnna jestem nie;-)Robimy sobie kolacyjkę- ryż z jabłuszkami:-pWogóle mam jakis ryżowy dzień dzisiaj bo na obiad był kurczak na ryżu:-DObysmy skośnych oczu nie dostali:-D
Ania biedny Dawidek:-(Oby spokojnie przeszedł ten czas po szczepieniu:tak:

reklama
No jezdem..ale na chwilkee
Reniferku głowa do góry,bądx silna,powodzonka,ja tez ci nei pomoge,bo moje nie miało kolki...
A ja zabralam sie za sprawdzanie prac klasowych,jednej klasie juz sprawdziłam,teraz druga została do sprawdzenia,a na jutro jzu nowa przyszykowałam,,kurcze akurat teraz w każdej kalsie skończyły mi sie działy,,,ach te klasóweckzi....

Ewcia Ty to teraz dopiero jesteś kobieta pracująca. Pochwal się, gdzie w końcu nocleg znalazłaś na wyjazd feriowy.
no wiesz,kurcze mam te dwie i nie wiem w sumie,która lepsza....
Willa "KOISOWKA" - Cyrhla Zakopane to jedna,a drug anie ma strony i w ciemno to ja nie lubie jechac...

Dzień dobry! Bardzo dziękuję za życzenia :-) Serdecznie zapraszam na torcika
z2094249A.jpg
i kawusię
phpThumb.php

UPogoda dobijająca i mnie bierze jakaś sennośc i wogóle smutno tak jakoś:hmm:
ja skorzystam,,uwielbiam ciasta,torty,,hehee z kawusią...

Ewcia miejscówka fajna.Podoba mi się bardzo. Ale Cyrhla to jest spory kawał od centrum Zakopanego.

Ale ja jestem zakręcona :zawstydzona/y:, oczywiście Vici życzenia aktualne ale to miały być dla Sikoreczki :zawstydzona/y::sorry2::cool2:
No to jeszcze raz:

SIKORECZKA
ŻYCZĘ CI
WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ!!!
Ja siedzę z siostrą która aktualnie zajęła się dziećmi a ja na BB:-)Ale gościnna jestem nie;-)
Ania biedny Dawidek:-(Oby spokojnie przeszedł ten czas po szczepieniu:tak:
:-DJa też tak zawsze robię.
No oby, teraz zjadł, trochę go ponosiłam, teraz leży w leżaczku bujam go nogą a on rąbie w pieluchę :tak::-D.

Wymieniłam nareszcie rybki Majce, dostała 2 moje skalary a ja wezmę jej Gupiki bo u niej nie miały już miejsca tyle się ich namnożyło z jednej samiczki i 3 samczyków :tak:

Witam popoludniowo. Mialam juz nie wlaczac netu tylko zajac sie dziecmi ( szczegolnie Kuba ktory chce chodzic) , ale musze sie wam pochwalic:sorry2:. Bylam na wywiadowce i moja Natalka zostala wyrozniona na forum rodzicow jako jedna z najgrzeczniejszych dzieci i jak narazie zajmuje I miejsce w punktacji z testow:tak::-):-):-):-). Wszystkie te testy co pani im robi ( tzn te nie zwiazane z programem) sa robione po to zeby wiedziala ktorych uczniow zglosic do konkursu " Omnibus 2007" i dlatego jest ich tak duzo i wlasnie tu Natalka jest na czele:-). Alez mnie duma rozpiera:tak::tak::tak:.

RENIFERKU trzymaj sie i rob tak jak ci serduszko podpowiada:tak:. Wiem ze teraz jest ci ciezko, ale pociesz sie tym ze wkrotce to minie i ze nie jestes sama. Masz przeciez nas:tak: zawsze mozesz sie nam wyzalic i wykrzyczec;-)

IWONKA a ty nie przesadzasz!!:szok::szok: W twoim stanie taka ciezka praca?? To teraz prosze natychmiast do lozeczka cieple kakao i odpoczywac;-):tak:

A mi w sumie to nie przeszkadza ze w sklepach zaczynaja sie swiateczne klimaty.Najpozniej wedlug mnie na 6 grudnia wystawy powinny byc zrobione swatecznie.Swiata,swieta i po swietach....szybko nam umykaja a tak to te przygotowania i widok choinek i ozdobek mnie pozytywnie nastawia i juz mi w glowie swieta siedza:tak::-)
Ewcia no fajne te miejsce.W sumie to wy i tak samochodem pojedziecie tam to wszedzie sobie dojedziecie i do centrum o ile jakies sniezyce was nie zlapia;-):-)
Ania138 Aniab ja tez czesto tak robie ze siedze na kompie przy bb gdy mam gosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Reniferku no rozumiem cie,nikt nigdy nie mowil ze bedzie tak pieknie i wogooe jak przyjdzie na swiat dziecko.W nocy pobudki karmienie i przewijanie to jeszcze cie niestety czeka no i mnie juz nie dlugo.Ale dasz rade jestesmy kobietami silnymi i do tego stworzonymi aby wszystko przetrwac:tak::-):-):-):-):-)

reklama

A jednak bylysmy na spacerku w centrum, pojechalysmy autobuskiem w czasie gdy niepadalo, bo przeciez w centrum handlowym jest cieplutko, nie pada, wiec moglysmy sobie pospacerowac i przy okazji zrobilam zakupki bo w lodowce tylko swiatlo mialam...a teraz siedze i czekam na mezusia...kurczaczek dochodzi w piekarniku frytki tez juz sie robia, teraz zmykam salatke zrobic...moze potem jeszcze wpadne...

Do góry