reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc Złotka kochane

Od dobrych kilku tygodni wogole nie mialam czasu na forum.... mam strasznie duzo pracy ale ogromnie sie z tego ciesze bo w domu mnie juz roznosilo.
Dostalam tyle ofert pracy gdzi emoge sobie dorobic troche kaski (tylko cichoszaaaa;-)) ze poprostu mam rece pelne roboty i to wszytsko raczej popoludniu (wiec M jest juz w domu i nie musze miec opiekunki) albo tak rano ze Maly jeszcze spi...
Ciesze sie ogromnie ze wreszcie komus sie przydalam i ze moge troche popracowac.
Tyle ze strasznie brakuje mi siedzenia przed kompem i pisania tu z wami:baffled::-( ale postaram sie czesciej tu zagladac jesli jeszcze mnie wogole pamietacie.....:confused:

Powiedzcie jak tam brzuszki, sluby i malenstawa wasze... co nowego tu slychac?

Pozdrawiam was wszystkie bardzo goraca

reklama
Witam my po baseniku i zakupach w koncu kupiłam buty małemu na zime :-)

Sikoreczka wszystkiego naj nja w dniu twojego swieta duzo radosci uśmiechu i pogody ducha

Buziaczek z okazji ślubu wszystkiego naj naj na nowej drodze życia

RENIFERKU bardzo ci wspolczuje :-( trzymaj sie i daj znac co powie lekarz.

AGATKA BB pewnie ze pamietamy:tak:. Dobrze ze masz prace ale pewnie i wiecej obowiazkow.

Ja juz ogarnelam troche mieszkanko i zrobilam obiadek Kubusiowi zaraz bede robila dla nas dzis serwuje gyros:tak:. A tak w ogole to przed chwila wyszli ode mnie goscie - odwiedzily mnie dwie kuzynki. Pogadalysmy chwile wypilysmy kawke, ale nie siedzialy dlugo bo nie mogly. Szkoda bo bardzo sie lubimy:tak:
Wlasnie Kubus usnal ide robic obiad bo na 16.30 ide na wywiadowke:cool:

no ufff juz poczytałm,,ale napewno cos ominęlam,,bo znowu po lebkach lecia lam,,,:zawstydzona/y:,,no,ale co nieco wiem,,hehe
ale u mnie leje,,pizga no i strasznie porpostu,,,,,blee ja tez jesieni nei lubie,,juz wole zimeeee.....

A ja sobie kupilam prezencik urodzinowy prostownica,lokowka po prostu wszystko w jednym:-)o taki
no świetny prezencik Vici,,i na pewno sie przyda...

Ja wrocilam teraz do domku bo bylam odebrac wyiki badan,mocz mam ok ale cytologia II grupa......
taa,,ja chyba tez mam druga grupe,,,ale to nic strasznego,,wsyztsko toczy sie dalej jak było....bynajmniej u mnie jak naarzie..

U mnie zaczął padać śnieg :szok::szok::szok::szok: ja nie chcę :no:
a ja wole śnieg niż deszcz....

Wrocilam:tak:wszystko jest ok:-)Malenstwo ma juz 73mm liczac od glowy do kosci ogonowej:tak:serduszko bije z predkoscia 151na min:-)
wow ale śliczne maleństwo i super fotki,,ale wyśmeinicie tak popatrzec,,,boziu ale sie napatrzyąłm,,ale nic nie wypatrzyłam,,,czy chłop czy nie??ale za wczesnie na to...:-)

Bodzinka wal nam co ci na serduszku lezy !!!!!
Buziaczek Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!
no Buzaiczku super,gratulacje...

Dziewczyny zobaczcie co się pokazało w galerii bb, Galerie BabyBoom BETA - 25 tydzień!!!YUPI!!!!/Czuję się cudownie!!!
nie wiem jak dla was ale dla mnie to ta laska trochę przegięła :confused:
Takie fotki to niech dla siebie i swojego faceta zostawi :tak:
ja zawsze ja widze jak oglądam brzuskzi forumowiczek,,non stop pozuje...

SIKORECZKO:

Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia i wiele radości, to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było.

Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:tak::-)
ja tez sie dolączam zserdecznie do życzeń..

Witam po długiej nieobecności i tylko wpadam Was wszystkie serdecznie pozdrowić i uściskać i z powrotem do pracy. Jest mi bardzo przykro że nie mam więcej czasu na BB, co zrobić. Do następnego!
no Ola hhejj,,jak tam dzidzia,,a ty jak sie czujesz??
pozdrowionka

Witam dziewczyny Ostattnio jestem tylko tą czyrającą . Pędzicie tak że ciężko nadrobić:tak:
Ola k hej! Ja myślę że wszystko sie jakoś ułoży zobaczysz może nawet mieszkanie z teściami nie będzie takie złe:tak:
Iwonka świetne zdjęcia. Ja zamierzam w 34 tygodniu iść na 4D i wtedy nagram płytkę i może też wkońcu zobaczycie moje maleństwo
no to czytaj,,,hehe
no tez chcialabym te 4d zobaczyc i twoje maleństwo...

Czesc Złotka kochane

Od dobrych kilku tygodni wogole nie mialam czasu na forum.... mam strasznie duzo pracy ale ogromnie sie z tego ciesze bo w domu mnie juz roznosilo.
Pozdrawiam was wszystkie bardzo goraca
pamiętamy,pamiętamy:tak::tak::tak:, witaj po długiej przerwie..

SIKORECZKO!!! WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!

miki własnie zasnął po 13-stu godzinach płaczu... lekarka odgazowała mu w odbycie termometrem, w rezultacie czego wyleciały pod dużym ciśnieniem trzy kupy.... szok... moje małe biedactwo... diagnoza: kolka... mam zaczac podawac na noc bebilon i obserwowac, bo podobno dzieci na sztuczym mają rzadziej kolke... tak walczyłam o laktacje a tu moze wyjść chała...

ok, kochane ja ide spac, bo padam na twarz...

RENIFERKU bardzo ci wspolczuje tych kolek wiem co to znaczy bo ja przez to przechodzilam z Kuba, ale mi lekarka nie kazala od piersi odstawiac:szok::baffled:. Kazala podawac cos na kolki tylko. Ja dawalam INFACOL ale dobry jest tez ESPUMISAN. Ponadto czesto masowalam brzuszek ( zgodnie z ruchem wskazowek) i dobrze tez robia cieple oklady na brzusio:tak:. Cierpliwosci kochana kolki poprostu musza przejsc moj maly mial 3,5 miesiaca jak kolki odeszly same jak reka odjal ale do tego czasu bylo naprawde ciezko:no:. Trzymaj sie i idz odpocznij:tak:

No a u mnie obiadek sie gotuje - matko takie zapachy a mnie kiszki marsza graja:dry:. Ryz sie ugotuje i bedziemy jesc;-):tak:

SIKORECZKO!!! WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!

miki własnie zasnął po 13-stu godzinach płaczu... lekarka odgazowała mu w odbycie termometrem, w rezultacie czego wyleciały pod dużym ciśnieniem trzy kupy.... szok... moje małe biedactwo... diagnoza: kolka... mam zaczac podawac na noc bebilon i obserwowac, bo podobno dzieci na sztuczym mają rzadziej kolke... tak walczyłam o laktacje a tu moze wyjść chała...

ok, kochane ja ide spac, bo padam na twarz...
ja tez zawsze termometrem amłemu robiłam i od razu wypadąła kupka,,,takze rób tak jak pani...
idź sie skimnij,,apapa

Renifer jestem zdziwiona, że lekarz kazała odstawić Ci małego od piersi :baffled: jeżeli Miki ma tendencje kolkowe, to na sztucznym mleku będzie miał to samo, albo jeszcze gorzej. Ja na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z karmienia piersią. Podawaj mu ten debridat. On jest naprawde skuteczny, tylko potrzeba na to trochę czasu.

Odpoczywaj teraz.

reklama
A ja sie na grabilam lisci tyle ze szok,normalnie tony...........jutro sie nie rusze.A moje dziecko najbardziejzachwycone bylo ze moglo sie tarzac w tych zlotych lisciach:)
Renifer dobrze ze sie dziecko wyproznilo.Sposob z termometrem zawsze pomaga ale z tego co wiem to nie wolno czesto tego robic.Kolka nie jest powodem do odstawienia piersi.Pierwsze slysze ze na piersi dzieci czesciej maja kolki....z tego co wiem to odwrotnie.No ale pewnie sie myle.Zycze powodzenia jest kilka sposobow na zlagodzenie bolu wiec napewno cos znajdziesz dobrego dla dziecka.Poszukaj na forum .....Moja rada nie odstawiaj i badz na diecie,same gotowane itd.Ale zrobisz jak uwazasz..
Iwona to juz do jutra? To ile ta wywiadowka bedzie trwac ;)
Ewcia ja tez wole snieg niz deszcz.A wlasnie teraz sie rozpadal deszcz.....
Agtaka to super ze masz propozycje zarobkowania:)

Do góry