reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulinka ślicznie wyglądasz:-).
Ania138 dobre, zapamiętam sobie na przyszłośc:-)
Sikoreczka to fajnie,że dotarłaś.Zdrówka dla smyków.:tak:
Reniferku nie zazdroszcze przeżyć, oj nie:no:Dobrze,że jest już lepiej.
Sewa mnie się też nic nie che:-):tak:
Za oknem pada jakieś coś niewiedomego pochodzenia.Jak pogoda się utrzyma to stane się paskudną matką i ogranicze wychodzenie, bo nie znosze takiej pogody.:-p:-p
Nic nie przoczyłyście po prostu nic nie pisałam o tych próbach.Teraz nadrobie.Mały jak mał 3,5 miesiącabył w szpitalu na zapalenie płuc i okazało się,że ma złe wyniki.Więc musieliśmy to kontrolować, jakmiał pól roku to byliśmy u hepatologa, bo nasza pediatra nie wiedział od czego one nadal mogą być podwyższone, USGnormie.Hepatolog porobił mu padania na żółtaczke C i cytomegalie, na szczęście wyniki ujemne no i kaza się zgłosić jak Lolo będzie miał rok.No i na szczęście wszystko się unormowało:-):-)

reklama
Hehe dzieki Elisabeth a ta prostownica-karbownica(bo ma obie funkcje)jest ceramiczna:yes: dlatego kupilam,nawet widac na tej fotce napis ceramic:-)

Vici no własnie jak spojrzałam dokładnie na zdjęcie to zobaczyłam napis CERAMIC, szkoda ze takiego zastawu nie spotkałam w sklepie, bo na prawdę bardzo mi się podoba, tyle funkcji, super!!!

Sewa to musimy się jakoś dogadać z terminami, ... he he... szkoda ze tak daleko miszkamy bo faktycznie moznaby sobie pomóc... a może tak jhak Iwona.c bedziemy przez skype pilnowac;-)

Ale ze mnie matka? Ja tu przed kompem a moje dzieckow drugim pokoju samo tzn zpsem się bawi:baffled:wygońcie mnie stad...

Nic nie przoczyłyście po prostu nic nie pisałam o tych próbach.Teraz nadrobie.Mały jak mał 3,5 miesiącabył w szpitalu na zapalenie płuc i okazało się,że ma złe wyniki.Więc musieliśmy to kontrolować, jakmiał pól roku to byliśmy u hepatologa, bo nasza pediatra nie wiedział od czego one nadal mogą być podwyższone, USGnormie.Hepatolog porobił mu padania na żółtaczke C i cytomegalie, na szczęście wyniki ujemne no i kaza się zgłosić jak Lolo będzie miał rok.No i na szczęście wszystko się unormowało:-):-)

To dobrze, że wszystko wróciło do normy. Cieszę się bardzo. Bo nie ma nic gorszego niż chore dziecko, któremu nie wiadomo jak pomóc. Trzymam kciuki, aby wszystko już było dobrze.

elisabeth szkoda, że tak daleko mieszkasz. A niania skype, to niezły pomysł hehehehe

Ja wrocilam teraz do domku bo bylam odebrac wyiki badan,mocz mam ok ale cytologia II grupa:-(Oczywiscie jak wroce od lekarza to dam znac.
Ania138 nie mi nic nie dolega tylko martwie sie czy z dzieckiem jest wszystko ok.Sama wiesz niedawno to przechodzilas tez na badaniu usg;-):tak:
Sewa ja mialam takie bole to mi powiedzieli ze to na tle nerwowym,to tak promieniowalo jakby na lopatki......

oj dziewczynki ale Wy piszecie... normalnie przeczytałam ale już połowy nie pamiętam co miałam napisać:sorry2:
reniferku - ale akcja... no ale rozumiem,ze różne rzeczy potrafią nas niepokoić... a powiedz - używasz jakiś kropeleko odgazowujących?... esputikon albo coś takiego?
iwonka2006 - czemu boisz sie wizyty... przecież na pewno wszystko jest w porzadku:tak:
asiulinko - bardzo ładnie wyglądasz... oj też bym poszła do fryzjerka...
nic ale wczoraj byłam na solarku i tak miło mordka mnie piecze... dziecię śpi- i to nawet długo można by rzec... nie kraczę bo zaraz wstanie... smarkata w szkole... więc luzik... do obiadku przygotowane... tylko jakaś senna się zrobiłam... ale to przez pogodę ... domek posprzątany ... pranko się robi... ale ze mnie dziś gospoch... tylko jeszcze kupa prasowanka czeka....... ale temu już nie podołam:sorry2:... nie dziś... może za ...........tydzień:baffled:
pozdrowionka
ooooooooo słonko wyszło:-D

Ja wrocilam teraz do domku bo bylam odebrac wyiki badan,mocz mam ok ale cytologia II grupa:-(
Cytologią się nie martw. Wyczytałam gdzieś ostatnio, że kobieta, która urodziła dziecko i prowadzi regularne życie seksualne, nie będzie miała nigdy I grupy. Czekamy na wiadomości po lekarzu.

reklama
Do góry