reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wow klavell,,kurs niemieckiego taki długi,,ło matko,,ale bulisz zapewne z aniego co??
700 euro

W nas dzis wstapil taki len...spalysmy do 10:00...po 10:00 przyjechal maz na sniadanko i zostal do obiadku hihi...bo zasnelismy w trojke w naszym lozecku, no i wstalismy przed 14:00, a to dlatego, ze obudzila nas moja mama telefonem...
Hanifke nakarmilam, przewinelam, dostala lekarstwa i lezy grzecznie w lozeczku ziewajac od czasu do czasu...ja mam chwilke to siedze przed komputerem, bo prania nie chce mi sie wlaczyc, zmywarki tez nie...dzi obchodzimy dzien dobroci i nic nie robimy tylko sie lenimy...jedyne co dzis zrobilam to jajecznice :)))
Za oknem szaro, pochmurno, wietrznie, resztki lisci spadaja z drzew...

Moje dziecko wlasnie zasnelo...odwracam sie za siebie by zobaczyc co robi moja kruszynka...patrze, a ona slodko spi ze swoim "kolega" w buzi (czyt.smoczkiem)...

no..... meża na zebranie pogoniłam...... ale był przerażony... jakby sam coś napsocił:laugh2:i miał być wytknięty:-D
aneczka138 - fajne porównanie... musze zapamiętać:laugh2:
bodzinka - co jest kochana..... nie wolno tak na smutno........ kże jakąś wspólną imprezkę zrobimy????:rofl2:
iwonka.c.... moja to też taki niejadek.. zawsze wszystkiego zostawia... no ale pić by mogła dużo:tak:
klavell - oj dobre takie lenistwo. ja to mogę tylko pomaRZYĆ
LEIKA - No koniecznie się przebadaj.... zadbaj o swoje zdrówko........ no i może ktoś by Tobie pomóg w ciagu dnia choć przez parę dni??
DOBRA DZIEWCZYNKI ZMYKAM DO SMARKACZA BO JUŻ MI WYJE I SIE SKUPIĆ NIE MOGĘ
PAPA

Adrianka mi już nosi:baffled: tak brykał że nabił Madzi mega guza:angry: Chciałby już z nią się bawic a tu sie jeszcze nie da:dry: No i bidna z płaczu i zmęczenia padła o 17. Znowu czeka mnie zabawa do 22:szok: buuuu.......

Ania zupke dla psa:confused: moja sunia nie ruszy zupy a twoj je:szok:
Mój pies to najbardziej lubi krupnik z warzywami i mięsem z puszki jak zapomnę ugotować to ma ryż albo makaron, czasem suchą karmę mu daję ale kręci nosem.
Ania138 po co Ci prostownica? Jakaś impreza Ci się na sobotę szykuje :-) chyba nie doczytałam :baffled:
Roczek chrześniaczki Martynki.

Aniu a co za imprestke masz? A prostownice ja Ci moge pożyczyć, he he po co masz cierpieć;-), albo Vici pewnie też ,zobacz jaki ma fajny zestawik?
he he dzięki dziewczyny, będę pamiętać na przyszłość :tak:
Oooo to cos dla miojego dziecka,ona sie juz doczekac nie moze.Codziennie patrzy w okno i mowi NIE MA SNIEG :)

Jędrek też stoi przy oknie jak zaczarowany i krzyczy, że będzie bałwana lepił :-D:-D:-D
:tak::tak::tak: To tak samo jak Majka
II grupa cytologii to nie jest zle.Ja miałam III i dodatkowe badania.Ile się stresu najdłam...Okazało się ,że to nadżerka i zapalenie pochwy.Ja też czytałam,ze I to głównie dziewice mają;-)Z własnego doświadczenia, spokojnie na martwienie się będzie czas.
Ja się właśnie wściekłam na rodzinke męża no a niestety nie mam przyjaciół więc skazana na nich jestem....
Chyba wredna małpa ze mnie,że nikt mnie nie lubi...Pije winko i chyba na smutno a mały cycka nie dostanie.Boże jak mi się chce płakać
A co się się stało? Pamiętaj nam możesz wszystko powiedzieć :tak:

reklama
Dziewczyny! Właśnie przeczytałam, że Buziaczek w sobotę brała ślub. No nawet nam się nie pochwaliła :baffled:

Buziaczek nu, nu, nu ;-):tak::-D
Wklejaj nam tu foteczki szybciutko.

Do góry