reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale miałam dzisiaj cufala z tym wyjściem:tak: Od kiedy wróciłam do domku to z nieba leci.... coś:baffled::confused: Chyba to śnieg z deszczem:sorry2: Udało nam się nie zmoknąc:-p Muszę trochę dziś ogarnąc bo jutro mi pewnie ktoś przyjedzie:confused: Przydało by się jakieś ciacho upiec ale nie wiem jeszcze czy mi sie chce. Może mnie natchnie. Zmykam na obiadek:-)

reklama
Witam ja dopiero teraz bo niankowalam znowu dzisiaj,Victor spi i musialam poczytac co naklikalyscie.
Asiulinka bardzo ladnie wygladasz fryzurka super
Iwonka czekamy na wiesci po wizycie
O sluzbie zdrowia w Pl sie nie wypowiadam ale napisze tyle iz tu chodze panstwowo i jestem super zadowolona:yes:a juz zdazylam paru lekarzy odwiedzic przez te prawie 3 latka
Sewa przejdzie czy nie przejdzie to i tak idz do lekarza
Ania dobre z tym workiem musze zapamietac na przyszlosc,tyle ze pieca nie mam tu to powiem ze schowam i nie oddam a ja uparta jestem to w razie co tak zrobie i juz.Jak bylysmy z moja siostra male to moja mama kazala nam buty sprzatnac a bylo ich w przedpokoju w sumie z 10 par:szok:Powiedziala raz nic,powtorzyla nic przyszla 3 raz i powiedziala,ze jak za 10 min nie znikna to leca za okno.Ja swoje sprzatnelam ale siostra nie no i musiala leciec po buty na podworko hehe z 4 pietra i potem zpowrotem:-D:_D od tamtej pory juz bylo czysto:yes::yes:
Reniferku oj sytuacja nie do pozazdroszczenia dobrze,ze tak szybko zareagowalas.

Rety! Ale jestem przytrzaśnięta. Nic mi się nie chce :-( Dobrze, że Jędrek sam się ładnie bawi. Układa puzzle. Kochane dziecko. Chyba widzi, że ledwie dziś chodzę. Zaraz obiadek będziemy jedli. Dziś mamy pyzy z mięskiem.

Witajcie, dzień dobry, choć wcale nie taki dobry, co? zimno, u mni eto nawet snieg z deszczem padał:baffled:

Kuba spał raptem 45 minut i nie szło go już uspić, no i jak mam z nim do kolezanki iść po południu? przeciez to bedzie maruda na cvałego, a miał się ze swoja koloeżanka bawić... grrr

Asiulinka fajna fryzurka i Ty tez fajna laseczka jestes:tak:
Ania138 sposobu z workiem na smieci nie znałam ale musze zapamiętac bo jest super...
Iwona.c widzisz może Twój kuba jeszcze nei chodzi ale za to wszystkie inne rzeczy szybko łapie, bardzo zdolnego masz synka, gratulacje
Sewa witaj spowrotem, chyba dobrze nie doczytałam ale czy Ciebie nadal ból głowy męczy?
No i nie pamiętam juz co miałam napisac, chce żeby już było jutro!!!

Aniu to było u mnie:tak:Ha ha znalazłaś sposób na swoją córę:-DJa kiedyś też straszyłam workiem na smieci ale po pewnym czasie był już nieskuteczny bo i tak nie wyrzucałam zabawek:dry:Po prostu było mi szkoda:laugh2:
Ja sobie teraz mogę też odpocząć bo mały poszedł spać a po Madzię za godzinkę idę. Obiadek mam z wczoraj to mi się z niczym nie pali. Czytałam teraz historie Wasze i innych dziewczyn z forum o teściowych i jestem w szoku:szok:Ale z drugiej strony się nie dziwię bo wiem jacy okrutni potrafią byc ludzie
Ja też nie wyrzucam bo mi szkoda ale ona jeszcze o tym nie wie :tak:

Ania138 :-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D Ty to terrorystka jesteś ;-):-D:-D

Co do tego bólu..... to mnie trochę wystraszyłaś, jak mi nie przejdzie do jutra to pójdę do lekarza, bo dziś nie mam z kim zostawić Jędrka. A nie będę go, ciągnęła do przychodni w siedlisko zarazek.

Aniab ludzie są okropni. A teściowie najczęściej.......
:zawstydzona/y::tak:He he KLINA KLINEM :tak: wzięłam.
Nie chciałam Cię wystraszyć ale naprawdę tak miałam.
Fakt, ludzie są okropni ale teście to nie ludzie to osobny gatunek, jak ryby i śledzie, grzyby i pieczarki :-D:tak:

VICI :-D:-Dno właśnie mam nadzieję że na Majkę też tak podziała jak na Ciebie i Twoją siostrę chociaż wątpię :baffled:

Ale mnie dzisiaj wieczór czeka :dry:, przyjedzie moja koleżanka pierdoła ta co ostanio siedziała u mnie i paplała ale musiałam ją zaprosić bo ona mi pożyczy prostownicę a potrzebuję na sobotę, co zrobić przecierpię :dry:.

Zupka już gotowa teraz idę wstawić zupkę dla psa.

Elisabeth nie boli mnie głowa (całe szczęście) tylko coś w plecach.

Ania138 po co Ci prostownica? Jakaś impreza Ci się na sobotę szykuje :-) chyba nie doczytałam :baffled:

A ja sobie kupilam prezencik urodzinowy prostownica,lokowka po prostu wszystko w jednym:-)o taki
kw44_do_11_d.jpg

Sewa czyli dobrze napisałam że nie doczytałam, oj gapa ze mnie... to kuruj się Kochana, a co do lekarzy to ja tez powinnam się do gina zapisać i tez problem w tym że nie mam z kim Kuby zostawić, a może ja popilnuje Jędrka a Ty Kubusia?

Vici fajny ten zestawik, tez chciałm cosik takiego kupić, ale prostownica nie była ceramiczna i zrezygnowałam, bo ja często prostuje włosy i nie chciałam zeby mi mocno niszczyła, a ceramiczna jest podobno lepsza i mam samą prostownice...

Aniu a co za imprestke masz? A prostownice ja Ci moge pożyczyć, he he po co masz cierpieć;-), albo Vici pewnie też ,zobacz jaki ma fajny zestawik?

reklama
Do góry