reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
BODZINKA fajne foteczki a Karolek to duzy chlopak:tak:.KAROLKU TROCHE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA URODZINOWE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUSZKU:tak::-)

ASIULINKA czekamy na fotki w nowej fryzurce:tak:

ania slicznie wyglądaliscie, a Dawidek jaki słodki :-)

sikoreczka super pokoik :-)

Bodzinka widac że imprezka udana :-) a
dla
Karolka-Roczniaka
moc buziczków
1646ld4.gif

dla
Julii
najlepsze zyczonka
z okazji
skończenia 2 latek!!!
dalmatek63ed2yc2.gif

a co do fryzjera to tez musze sie wybrac, mam juz tak zniszczone włosy po rozjasnianiu :no: i chcę przefarbowac na jakiś brąz i obciąc tak na pół krótko, ale mam problem, bo nie mam z kim zostawic Majki, bo moja mama w sanatorium, ale może tate zatrudnię?

DLA JULECZKI I KAROLKA STO LATEK I SAMYCH UŚMIECHÓW:-)
BODZINKA ale duży już synuś... aż mi się nie wierzy,ze dopiero roczek - fajnie - już nie taki bobaskowaty jak mój:tak: a imprezka widzę udana
iwonka - ja dokładnie jak Ty... wstanie o 6.30 ... jazda z młodym... a teraz poległ i chwila dla mamunie.... a jeszcze z krzykiem w tle tłukłam schaboszczaki... co by możliwie jak najwięcej zrobić jak on nie śpi... no i żeby poleniuchować później... więc po ciacho zraz idę:-p

To ja też dołączam na kawusię a do kawy mam ciasteczka własnej roboty:-)Mój mały właśnie mi zasypia a Madzia poszła dziś do szkoły. Po południu jadę na kontrol do lekarza bo niby dobrze się czują i wyglądają tylko kaszel im pozostał.
Sikoreczka pokoik jest prześliczny:tak:
Aniu śliczne są wasze zdjęcia i widać że chrzciny się udały:-)
Bodzinka spóźnione zyczenia dla Lolka z okazji ukończenia roczku:tak:Dużo radości, uśmiechu i żeby każdego dnia uszczęśliwiał Was coraz bardziej:-)
Juleczko z okazji 2 urodzin życzymy Ci mnóstwa prezentów, uśmiechu od ucha do ucha , samych słonecznych i radosnych dni no i oczywiście ogromnego tortu i szampańskiej zabawy;-):-)

Iwonka2006 zapomniałam Ci napisać że może powinnaś pediatrze powiedzieć o tym problemie z siusianiem bo wiem że przetrzymywanie może doprowadzić do choroby układu moczowego i może lekarz lepiej by się wypowiedział w tej kwestii ewentualnie skierował was na jakies badania

No i po spaniu:baffled: maly sie przebudzil i teraz usnal z powrotem ale ja juz drugi raz nie usne:no:.

CHyba i ja musze cos upiec bo mi ochoty na ciasteczka narobilyscie;-)

HANA no wlasnie mialam ciebie zapytac bo miedzy naszymi dziecmi ( tzn starszymi a mlodszymi) jest mniej wiecej taka sama roznica wieku - jak corka znosi mlodszego brata? Pytam z ciekawosci bo Natalka byla bardzo zadowolona i nie az tak strasznie zazdrosna i teraz jak Kuba starszy to ladnie sie bawia ale widze ze czasami traci do niego cierpliwosc jak np. chce sie czyms pobawic a on jej zabiera albo ciagnie ja za wlosy czy" chodzi " ( z mama za reke) non stop za nia:eek:, a i jeszcze jak ty to wszystko ogarniasz dom dwoje dzieci ( ja do tej pory sobie radzilam ale teraz jak maly jest na etapie nauki chodzenia a nie chce w chodziku to ja jestem poprostu wykonczona:zawstydzona/y:). Matko mam nadzieje ze nie pomyslisz ze wscibska jestem:sorry:;-):laugh2:

Ide kawke sobie zrobic:tak: juz 2 dzisiaj:nerd:

Witam z rana...my wlasnie z hanifka wstalysmy pol godzinki temu...no no pospalysmy sobie dzis...hanifka zjadla, nowego pampersika dostala buzka umyta i lezy na lozku i sie cieszy...ja na 13:00 na kurs niemieckiego...mala zostaje z tatusiem przyjedzie specjalnie zpracy zeby jej popilnowac...kochany jest...

JULECZKO!!!
Dwa lata temu
ktos przyszedl na swiat
bez majtek i butow i innych atrybutow.
Spelniajac rodzicom marzenia i sny-
to wlasnie Ty -
Wszystkiego najlepszego!

KAROLKU!!!
Z okazji urodzin zycze Ci usmiechu,
nawet gdy Cie spotyka smutek lub bolesc,
teczy na niebie,
ktora przypomni, ze i nad najciemniejszymi chmurami swieci Slonce,
pewnosci ze o Tobie ktos mysli,
kiedy czujesz sie samotny,
przyjaciol ktorzy Ci wskaza piekno ktore maja widziec Twoje oczy,
pewnosci w watpliwosciach,
cierpliwosci przy akceptacji rzeczywistosci
oraz sily w przekazywaniu milosci!

reklama
Juleczko kochana najlepsze życzonka urodzinowe, dużo zdrówka i uśmiechów!
009.gif

Dziękujemy za komplementa pokoju:-) Dzieciaki teraz tam się ciągle bawią i dobrze bo mogę trochę porobic i dychnąc od nich:tak: Teraz tylko trzeba ich do sprzątania znów przekonac, bo może byc z tym ciężko:sorry: Iwonka, Ania to ja się przyłączam z kawusią:laugh2:

Do góry