reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Postaram sie zaglądać częściej dzisiaj bo mam dzień wolny :tak:Pracę sobie chwale nie jest najgorzej tylko czasami klienci dają popalić:sorry:MAm w tyg jeden albo 2 dni wolnego a w miesiącu to mam 20 dni przepracowanych a 10 dni wolnych i pracuje max do 6 godz.Jakoś dajemy rade godzić to wszystko Julia juz powoli sie oswaja z tą sytuacją:tak:Oby tak dalej ale jeszcze musimy nad wszystkim popracować.Pozdrawiam was i pozniej do was zajrze papa

reklama
cześć dziewczynki
witam sie z Wami i skikam doczytać co u Was... oczywiście popisałyście sobie,że hoooooooooooo... jak ja to teraz badrobie???:cool:... przeleciałam tak po łebkach... ale najbardzień utkwiło mi sikanie w pampersa może dlatego ,ze ja ostatnio staram sie mojego smyka wysadzać na muszle... może nie zawsze ale wiem mniej więcej kiedy robi kupkę to hooop i na kibelek... no i to sie sprawdza... i szczoszka też zrobi... myślę,ze wazny jest u dziecka sam nawyk... że można inaczej nie po siebie... i to od najmłodszego wieku... on już zaczyna siedzieć wiec uznałam,ze to dobry czas... choć mówi się że do roku to spoko:tak:
aneczka138 - śliczne foteczki i śliczna dzidzia...no i Wy na szczęśliwych wygladacie...
cieszę sie,że udane spacerki były... chorym dzieciaczkom zdrówka życzę :tak:
na kawusie zapraszam:-p... mam też ciasto czekoladowe:-p

Dzien dobry.
Ja wlasnie pisze jedna (do tego lewa) reka, bo wlasnie karmie Grzesia. A ja dzis ide do fryzjera.:-):elvis: Ciekawe jak bede wygladac?:confused: Mam nadzieje, ze lepiej!;-):-)
A w sobote mamy (dopiero:confused2:) chrzciny Grzesia.
Ania wszyscy pieknie wygladaliscie. No i imprezka powidac, ze udana.:tak:
Sikoreczka super pokoik.:tak: Teraz tym bardziej fajny, bo czysto i posprzatane;-):-DMnie tez sie podoba ta poleczka nad drzwiami.:tak:
Iwonka no to masz klopot z mala. :-( Moj Macius calkowicie "zrezygnowal" z pieluch jak mial mniej wiecej dwa lata i dwa miesiace. Ale po prostu sikal, nie trzymal.:eek: Nie wiem co Ci poradzic.:confused: Gorzej bylo z kupkami, bo trzymal w sobie, ale juz jest ok.

Z okazji 2 urodzin wszystkiego najlepszego dla Juli !!!! Duzo zdrowka i usmiechu na codzien!
kindgeb00015.gif

Hej kobiety. Nie bede pisala ze jak zwykle wstalam o 6.30 bo to juz wiecie;-):laugh2:. Troche ogarnelam mieszkanko i pobawilam sie z Kubusiem a teraz poszedl spac a ja sniadanie i BB:tak:
HANIA ja ciasteczko bardzo chetnie:tak:

ANIA super z was rodzinka - fajne foteczki:tak:

SIKORECZKA pokoik extra - teraz to dzieci non stop tam beda siedzialy:tak::-)
KLEVELL tez widze ogladasz taniec z gwoazdami - mam takie samo zdanie o tej Isis jak ty - wzieli ja nie wiadomo skad i wylansowali na wielka gwiazde:crazy:

JUSIA fajnie ze w pracy ci sie uklada:tak:

Witam tez nowa mamusie:-)

JULECZKO Z OKAZJI 2 URODZINEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO SLONECZKA I RADOSCI KAZDEGO DNIA ZYCZA IWONA KUBUS I NATALKA:-)

asiulinka - ja też planuję wybrać się do fryzjera... i tak się wybieram już dwa tygodnie :dry:

Juleczko - wszystkiego najlepszego z okazji 2. urodzin!

Witam was radośnie:-):-)W szampańskim, pourodzinowym nastroju:-):-)Mój Lolo ma już rok:-)Imprezka super, prezenciki fajniste, torcik smaczny a solenizant wspaniały:-):-)Pokaże wam go i ide zmieniać suwaczki:-D
Sikoreczka pokoik śliczny:-)

reklama
A jak jest u was z nocnikowaniem? Juz calkiem oduczyla sie Majka od pieluszek? Wydawalo mi sie na zdjeciu ze byla w pampersie dlatego pytam?

u nas nadal porazka, jak akurat natrafie i posadze ja to zrobi, ale sama nie woła :-( na pytanie dlaczego zrobiłas siku do papmersa? mówi bo tak :wściekła/y:
jak pytam gdzie trzeba robić siku? mówi że na nocnik :tak: ale jak pytam gdzie będziesz robiła siku? mówi w pampersa :no:
powiem szczerze że już wymiekam, chodziła bez pampersa, to mieliśmy wszystko zasikane i mogła tak zasikana chodzic, nic jej nie przeszkadzało :no: chodziła w pieluszce tetrowej tez nic :no::-( nie mam już pomysłów ani cierpliwości :-(

Do góry