reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha - świetne fotki :) Widac, że imprezka się udała :)) A co Majka dostała w prezencie?
Ja też widzę wszystkie Twoje suwaczki i zdjęcie w podpisie.

Co do Sylwka to my jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów - ale mamy nadzieję, że gdzieś wyjedziemy, bo to nasza rocznica slubu przy okazji, w tym roku trzecia będzie ;-):tak:

reklama
Witajcie!

Pogoda do bani... Kuba śpi... ja juz po zakupkach i po kawusi...

Ewcia dużo zdrówka dla Ciebie i Mateuszka!!!

Iwonka2006- brzuszek masz śliczny, ale faktycznie jak na 12 tydz. to całkiem spory, ja pamietam jak nie mogłam sie doczekac kiedy mi wywali i tak do 6 m-ca czekałam, wcześniej nic nie było widac... Dużo siły Ci życzę!!!

Vici- przyjmij najserdecznijesze zyczenia urodzinowe

Pycha zdjęcia impreskowe super, ale to ostatnie jest urocze

od tej srody zaczyna sie na tvn "Blade" tylko ze bardzo pozno bo po 23 i nie wiem czy obejrze a ten film jest swietny:tak:
Oj tak Blade jest super.. ale szkoda ze tak późno, o tej porze to już śpię? A to 3 części będą dzień po dniu? bo nie wiem?

. I dobry jest film " oszukac przeznaczenie" :tak:
Ten tez wymiata... ale jak widze na ulicy samochód ciężarowy z belami drewna to mam stracha po tym filmie... pamiętasz na początku drugiej części?

no on jest super,,,tera zpodobno wesżła nowa częśc...zajefajny,,

a oglądąłaś Piłe?
Piła tez jest super, taki poschizowany, ale jak zobaczyłam pierwsza część (bo ta mi się najbardziej podobała, bo są 3 albo 4 juz nie pamietam) to stwierdziłam, że osoba która wymyśliła scenariusz do tego filmu musiał być chora psychicznie:tak:

a czy amcie jakieś plany na sylwestra??
a122.gif
Ja mam... łóżkowice pod kołdrowicami... mąż pewnie będzie miła służbę... buuu... tak jak rok temu...

Dziewczyny ja dzis jestem w szoku:-) moja Natalka wysprzatala mieszkanko:szok: cale:tak:
Iwonka super, ale masz dzielną córkę:tak:

Witam w przerwie przygotowan wpadlam i dziekuje wszystkim za zyczonka:-)
Iwonka fajny brzusio
Pycha fajne foteczki i torcik ladniutki
teraz zmykam bo jeszcze mycie glowy mnie czeka,prasowanko i obiad hoho a imprezka na 16 wiec malo juz czasu papa moze jeszcze wpadne wieczorkiem zobacze jak bede zmeczona hehe

Oj tak Blade jest super.. ale szkoda ze tak późno, o tej porze to już śpię? A to 3 części będą dzień po dniu? bo nie wiem?

nie co tydzien w srody pierwsza czesc juz w ta srode :tak:

Dziewczyny ja juz wiem czemu Natalka taka pomocna sie zrobila.Zapytala czy Mikolaj widzi ze ona jest grzeczna i ze pomaga mamie, bo jak widzi to napewno przyniesie jej to co chce:-p. Swoja droga to slodkie ze moje dziecko ciagle jeszcze wierzy w Mikolaja:-D:-D

ELISABETH moj Kubus tez spi chyba sie chlopcy umowili na popoludniowa drzemke;-):laugh2::laugh2::rofl:

Dziewczyny ja juz wiem czemu Natalka taka pomocna sie zrobila.Zapytala czy Mikolaj widzi ze ona jest grzeczna i ze pomaga mamie, bo jak widzi to napewno przyniesie jej to co chce:-p. Swoja droga to slodkie ze moje dziecko ciagle jeszcze wierzy w Mikolaja:-D:-D

ELISABETH moj Kubus tez spi chyba sie chlopcy umowili na popoludniowa drzemke;-):laugh2::laugh2::rofl:
Ale to było urocze...

Kuba pewnie zaraz się obudzi bo juz półtorej godziny śpi... a mi się nie chce od kompa odejść i obiad sobie zrobić...

reklama
Do góry