reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no on jest super,,,tera zpodobno wesżła nowa częśc...zajefajny,,

a oglądąłaś Piłe?
Ja ogladalam:tak::-)Ja pamietam jak kiedys przeboj to byl Piatek 13:tak:
A jeslio chodzi o swieta to jeszcze nic nie wiemy,ale powoli sie rozgladam za prezentami itd....chyba w tym roku zrobimy upominki typu kubek,czy poduszeczka ze zdjeciem Vanesski....dla dziadkow i cioc:tak:

reklama
Ja ogladalam:tak::-)Ja pamietam jak kiedys przeboj to byl Piatek 13:tak:
A jeslio chodzi o swieta to jeszcze nic nie wiemy,ale powoli sie rozgladam za prezentami itd....chyba w tym roku zrobimy upominki typu kubek,czy poduszeczka ze zdjeciem Vanesski....dla dziadkow i cioc:tak:
no własnie ja tez takei robie malutkie upominki,,juz zaczynam,,oby optem wsyztsko na glowie nie miała,,,

Vici wszystkiego najlepszego kochana...
065.gif

no wiecie co ja mam dzisiaj zaproszenie na obiada do ammusi,,ale u mnie to taka pogoda
s010.gif
s015.gif
brrr,az nie chce sie wychodzić..a wczoraj było tak pięknie u mnie,,

a czy amcie jakieś plany na sylwestra??
a122.gif

u nas takei bale drogie,ze szok bez 1000zł to nie podchodź,,makabra....
y mysleliśmy,zeby wynając nad morzem domek duży dwupiętrowy i tam 12 osób i matuś byśmy imprezke zrobili własną,,koszt wynajmu u ans domu to koło 300-500zł zalezy od standardu...tylko,ze chłopy nasze to wteyd beda mięli CW na impreze i beda lezeli wóde pili i Tv oglądali-znając zycie...a myw olimy BAL..no ale koszty,,ze sozkk

Ewcia my sylwka spedzimy raczej w domu.Zaprosimy kilka osob......U nas sa w okolicy same domki jednorodzinne wiec i wszyscy wychodza i strzelaja o polnocy,jest fajnie....Choc nie tak fajnie jak na jakims balu.........ale jeszcze tak szybko to na takowy bez dziecka sie nie wybiore......

Ewcia my sylwka spedzimy raczej w domu.Zaprosimy kilka osob......U nas sa w okolicy same domki jednorodzinne wiec i wszyscy wychodza i strzelaja o polnocy,jest fajnie....Choc nie tak fajnie jak na jakims balu.........ale jeszcze tak szybko to na takowy bez dziecka sie nie wybiore......
no to super,ze amcie tak a okolice..
a na bal to ja zawsze z Mateusziem chodze..bo my mamyz noclegiem,,a on do 22 maksymalnie wytrzymuje,,a potem spi do rana..także mam go ze sobą...

reklama
Witajcie! Ewcia napiszę ci coś co byś tu sama nie klikała. Byliśmy wczoraj na zaledłej imprezce. Posiedzieliśmy, pojedliśmy i pierdołki pociśliśmy wróciliśmy póżno taryfą. Młody siły nie miał do piżamy się przebrac ale zęby umyc musiał.Hehe. Dzisiaj poraz kolejny walczę z bólem głowy:no: Okropieństwo.
To ja dołączam do zwolenniczek horrorów:-D Uwielbiam:blink: Mnie osobiście bardzo podobał się Trzynaście duchów.
Iwonka2006 brzusio superancki:tak: A co do końcowych efektów to nic przesądzonego. Jak z Madzią chodziłam to na początku mi wszyscy mówili że chyba bliżnięta bo tak mnie wywaliło. A końcowy efekt to było tylko 14 kilo i brzusio dużo mniejszy niż przy Adrianku. Ale słodziutko wyglądacie:-D
Iwonkac28 miłych zakupków.
Ewcia zdróweczka. Mój synio też już pyrcha i chyba znów go nie puszczę do przedszkola:no: Ech te choróbska:dry:
A sylwestra to chyba domeczek nas czeka. Madzik mała jeszcze i do tego okropnie mamusiowata to ciężko by było. Umówimy się z kuzynką to się dzieciaki razem wybawią a my razem :-)
Dobra mykam kawusię robic, bo obiecałam mężowi i już marudzi. Ah te chłopy:baffled:

Do góry